28 Temmuz 2011, Perşembe 13:00:36

AHL'DE PANİK...UÇAĞIN YAKIT TANKI DELİNDİ

TGS'ye ait apron aracı Atatürk Havalimanı'nda 222 numaralı körüğe yanaşan bir uçağın kanadında bulunan yakıt tankına çarptı.
  • üniversite diploması şartı demiş bi arkadaşımız yok yetmez master degree yapmalılar bence artı 6 tanede dil şartı gelmeli 8 saat boyunca vardiyalı sistemde 800tl ye akşama kadar bagaj taşımak için ancak master degree yapılmalı çok mantıklıymış arkadaş uçak pilotu değil traktör sürücüsü bunlar hehe (:
  • evet bir arkadaşımız sırf hakkını istedi diye süresiz olarak uzaklaştırıldı haklarımızı geri almak için sendikalaşmaya evet
  • gönderilsekte davamızın arkasındayız arkadaşlar sendikayla her şey düzelecekgeleceğiz
  • uzaklaştırılanlar var ne yaparlarsa yapsınlar bu sendikayı tgs ye sokacağız
  • Adamın biri oradan Sendika isterim bu yönetim bize köle muamaelesi yapıyor diye isyan ediyor altına da ismini yazıyorsa bu durumda çok şey değişmeli En baştan aşağı doğru değişmeli bataklık kurumadan sinekler yok olmaz. yoksa bu isyan yöneticilerin üzerinde kalır.
  • Evet Bu kaza neden oldu iyi araştır ben dışardan bakıyoruum Uçak ile sizin TGS nin ilgisi de yok hal böyle olunca tamamen Başı bozukluktan meydana geldiği var gibi duruyor ama ben yanılmam durum bunu gösteriyor. Ne işi var bu aracın elin uçağının yanında hiçmi bu insanlara Apron eğitimi verilmiyor kendi uçaklarının altıda böyle herkese açık ise vay halinize..daha neler olur neler.
  • kaza olunca ne değişti genel müdür aslında müdürleri görevden almalıydı. niye alsınki et tırnaktan ayrılırmı. helal size bu işi çok iyi yapıyorsunuz.
  • gözünüze dursun şuan tgs işçi maaşları havaş ve çelebiden iyi sağolsun bayram abiciğim sağolsun diğer yöneticiler...
  • yeter artık sendikanın gelmesi gerekiyor. Gerçi TGS nin içinden bir yönetici gizliden buna önayak olmaya başlamış hayırlı olsun...
  • İşler buraya yansıtıldığı gibi değil öncelikle onu söylemek istiyorum insanlara rol yapmayın gerçekleri konuşun diyeceğim ama siz gerçekçi değilsinizki işçi yaparım diye tehdit eden zavallı yöneticilersiniz bravo sizlere madalyalarınızı takacaklar yakında SETAFE dönemindeki personeller havaslıların kökünü kazıyabilecekmi 6 aya kadar cevabını bulur merak etmeyin
Atatürk Havalimanı'nda TGS'ye ait bagaj traktörü Tupolev 154 uçağına çarptı. Uçağın kanadının delinmesi sonrası 20 ton yakıt bulunan uçaktan tonlarca yakıt aprona aktı. İtfaiye ekipleri anında müdahale ile yakıta köpük sıktı ve olası yangını engelledi.

Yaşanan olayın ardından DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur yaptığı açıklamada; "Bagaj çekici traktör geçerken uçağın kanadına dokunması dolayı limana yakıt akması olmuş. Biz gerekli önlemleri aldık. İtfaiyeyi çağırdık, kıvılcım çıkmasın diye. Yakıt akan yerlerin üzerini köpükle örttük. Bu esnada petrol ofisi şirketlerimizi çağırdık, uçaktan yakıt çeksinler diye. Uçakta 20 ton yakıt, kanatlarda 5 ton yakıt varmış. Uçağın sağında solunda bulunan uçakları tehlikeli bir durum olmasın diye boşalttık. Bantlarla etrafını cevirdik. Sızma durdu. Apronu yıkatacağız. Kazadan dolayı apronumuzun bir bölümünü kapatmıştık, şimdi orayı açacağız. Hava trafiğine hiçbir etkisi olmadı. Sadece taksi yolunu değiştirdik. Uçak 80 yolcusu ve yükünü almıştı. Hepimize geçmiş olsun." dedi.

TGS'den yapılan açıklamada ise yaşanan olayla ilgili şöyle denildi:

"28.07.2011 günü İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Tataristan Hava Yolları'na ait RA 85799 kuyruk tescil numaralı uçağın kanadına bagaj aracımız hasar vermiştir. Kanat ucundan bir parçanın kopmasıyla yakıt sızıntısı meydana gelmiş, kanat altına konulan plastik deponun ve itfaiyenin de yardımıyla sızıntının yayılması engellenmiştir.

Atatürk Havalimanı'nın Kargo bölümüne yakın 220 ve 221 numaralı körük altında yaşanan yoğunluktan dolayı boşaltma yapacağı uçağın yanına yanaşamayan aracın operatörü, gördüğü tek boşluk olan kanat altından geçmek isterken olay meydana gelmiştir."



AHL'DE PANİK...UÇAĞIN YAKIT TANKI DELİNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (168)

Misafir ~ 13 yıl önce
üniversite diploması şartı demiş bi arkadaşımız yok yetmez master degree yapmalılar bence artı 6 tanede dil şartı gelmeli 8 saat boyunca vardiyalı sistemde 800tl ye akşama kadar bagaj taşımak için ancak master degree yapılmalı çok mantıklıymış arkadaş uçak pilotu değil traktör sürücüsü bunlar hehe (:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
evet bir arkadaşımız sırf hakkını istedi diye süresiz olarak uzaklaştırıldı haklarımızı geri almak için sendikalaşmaya evet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gönderilsekte davamızın arkasındayız arkadaşlar sendikayla her şey düzelecekgeleceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uzaklaştırılanlar var ne yaparlarsa yapsınlar bu sendikayı tgs ye sokacağız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adamın biri oradan Sendika isterim bu yönetim bize köle muamaelesi yapıyor diye isyan ediyor altına da ismini yazıyorsa bu durumda çok şey değişmeli En baştan aşağı doğru değişmeli bataklık kurumadan sinekler yok olmaz. yoksa bu isyan yöneticilerin üzerinde kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet Bu kaza neden oldu iyi araştır ben dışardan bakıyoruum Uçak ile sizin TGS nin ilgisi de yok hal böyle olunca tamamen Başı bozukluktan meydana geldiği var gibi duruyor ama ben yanılmam durum bunu gösteriyor. Ne işi var bu aracın elin uçağının yanında hiçmi bu insanlara Apron eğitimi verilmiyor kendi uçaklarının altıda böyle herkese açık ise vay halinize..daha neler olur neler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kaza olunca ne değişti genel müdür aslında müdürleri görevden almalıydı. niye alsınki et tırnaktan ayrılırmı. helal size bu işi çok iyi yapıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gözünüze dursun şuan tgs işçi maaşları havaş ve çelebiden iyi sağolsun bayram abiciğim sağolsun diğer yöneticiler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yeter artık sendikanın gelmesi gerekiyor. Gerçi TGS nin içinden bir yönetici gizliden buna önayak olmaya başlamış hayırlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İşler buraya yansıtıldığı gibi değil öncelikle onu söylemek istiyorum insanlara rol yapmayın gerçekleri konuşun diyeceğim ama siz gerçekçi değilsinizki işçi yaparım diye tehdit eden zavallı yöneticilersiniz bravo sizlere madalyalarınızı takacaklar yakında SETAFE dönemindeki personeller havaslıların kökünü kazıyabilecekmi 6 aya kadar cevabını bulur merak etmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000