26 Ağustos 2010, Perşembe 12:43:07

Yusuf Acıbiber nereye geçti?

TAV Özel Güvenlik Müdürlüğü görevinden bu yılın başında ayrılan Yusuf Acıbiber'in yeni adresi belli oldu...
  • emniyetten neden gneç yaşta ayrıldı.neden orada başarılı olamadı anlamış değilim.
  • TAV son zamanlarda Yusuf Acıbiber ve daha birçok değerli çalışanlarını kaybetmekte gibi gözüküyor... Bu gibi yetişmiş ve konusunda uzman çalışanalrın değerleri daah çok bilinmeli ve edinmiş oldukları bilgi ve tecrübelerden yararlanılmalı böylece briçok yeni firmanın hedefi olan kurumsallık çok daha kolay ve hızlı bir biçimde elde edilebilir...
  • TAV'dan ayrılması isabet olmuş.

2010 yılı başında TAV Özel Güvenlik Müdürlüğü görevinden ayrılan Yusuf Acıbiber, Sistem Güvenlik’te göreve başladı.

Atatürk Havalimanı’nda da hizmet veren Sistem Lojistik bünyesindeki Sistem Güvenlik, bir süre önce TAV Güvenlik Müdürlüğü’nden ayrılan Yusuf Acıbiber’i bünyesine kattı.

Temmuz ayında Sistem Güvenlik Genel Müdürü olarak göreve başlayan Yusuf Acıbiber, TAV Güvenlik’ten sürpriz bir kararla ayrılmıştı.

YUSUF ACIBİBER KİMDİR?

1980 Yılında Polis Koleji ve Akademisinden mezun olan Yusuf Acıbiber Emniyet Teşkilatının ceşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü, İstanbul Mali Şube Müdürlüğü, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü, Aydın İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Acıbiber, 1999 yılı sonunda 2.sınıf Emniyet Müdürü olarak emekli oldu.

2000 yılında TAV Özel Güvenlik Müdürü olarak, Tepe savunma ve Güvenlik Sistemleri bünyesinde Özel Güvenlik Görevine başlayan Yusuf Acıbiber, 2010 yılı başına kadar bu görevini sürdürdü.

TAV Özel Güvenlik bu dönemde İstanbul Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın dışında Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu (TMSF) çeşitli otel ve ticari şirketler ile İzmir İli Ticaret Odası, gibi yerlere hizmet verebilen bir yapıya kavuştu.

Yusuf Acıbiber’in, Güvenlik Sistem ve Cihazları konulu  İçişleri Bakanlığı tavsiyeli yayınlanmış bir de kitabı var.
 

Yusuf Acıbiber nereye geçti?

Yorumlar

hakan sarsılmaz ~ 6 yıl önce
emniyetten neden gneç yaşta ayrıldı.neden orada başarılı olamadı anlamış değilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TAV son zamanlarda Yusuf Acıbiber ve daha birçok değerli çalışanlarını kaybetmekte gibi gözüküyor... Bu gibi yetişmiş ve konusunda uzman çalışanalrın değerleri daah çok bilinmeli ve edinmiş oldukları bilgi ve tecrübelerden yararlanılmalı böylece briçok yeni firmanın hedefi olan kurumsallık çok daha kolay ve hızlı bir biçimde elde edilebilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TAV'dan ayrılması isabet olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000