18 Ağustos 2012, Cumartesi 13:01:56

YOLCULARI BÖYLE UĞURLADILAR...

TAV'ın işlettiği Atatürk Havalimanı, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanları’nda yolcular, klasik ve Latin müziği ezgileri ile karşılandı. Ramazan Bayramı arifesinde gerçekleşen mini konserler yolculardan beğeni topladı.
  • Başgendimiz Angaramıza geleni klasik müzikle niye karşılıyorlar? Memleketi en iyi şekilde angara oyun havaları yansıtır.... arabada beş, uçakta onbeş.... veya angaralı turguttan, "tatilden mi şekeriiim".... :)

Ramazan Bayramı arifesinde İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanları’nda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen müzik dinletileri, yolculara keyifli dakikalar yaşattı. Keman, yan flüt, akordeon ve kontrbas eşliğinde sunulan klasik ve Latin müzik eserleri terminallere bayram coşkusunu taşıdı.

Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen dinletide İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunları, Esenboğa Havalimanı’nda Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı mezunları yer alırken İzmir’de gerçekleşen müzik dinletisinde ise 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunları yolculara müzik ziyafeti sundu. 

Müzik dinletileri, Bayram tatili dolayısıyla hava yoluyla seyahat eden yolcuların beğenisini topladı. Yoğunluğun yaşandığı terminallerde gerçekleştirilen müzik dinletileri yolculara seyahat öncesi keyifli anlar yaşattı.

Ramazan ayı boyunca kültür-sanat platformu TAV Galeri’de düzenlenen minyatür ve ebru sergileri, meddah gösterileri ve fasıl dinletileriyle geleneksel Türk sanatlarını misafirleriyle buluşturan TAV Havalimanları, arife gününde de yolcuları mini konserlerle uğurladı.

YOLCULARI BÖYLE UĞURLADILAR...

Yorumlar

Angaralı Mikail ~ 12 yıl önce
Başgendimiz Angaramıza geleni klasik müzikle niye karşılıyorlar? Memleketi en iyi şekilde angara oyun havaları yansıtır.... arabada beş, uçakta onbeş.... veya angaralı turguttan, "tatilden mi şekeriiim".... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000