15 Ocak 2012, Pazar 12:55:56

YENİ ŞAFAK'TAN 'KORSAN' BENZETMESİ...

Albyarak Grubu'na bağlı olan Yeni Şafak Gazetesi Havaş'ın seferlerinin durdurulması haberini 'korsan Havaş durduruldu' başlığıyla verdi...
  • ARKADAŞLAR,GAZETENİN ZATEN NE MAL OLDUĞU BELLİ,EH BU MALDAN DA BUNDAN BAŞKA BİR BAŞLIK BEKLEYEMEZSİNİZ.YANİ GAYET NORMALDİR.HİÇ ŞAŞIRMADIM DOĞRUSU.EMİNİM BU BAŞLIĞI ATAN BİLE DEFALARCA HAVAŞ A BİNMİŞTİR.BU KADAR VEFASIZ OLURLAR.Kİ BUNLAR GEREKİRSE ANASINI BİLE İNKAR EDERLER.EMİNİM..
  • medya bağımsız haber yapmalı yorumu okuyucuya bırakmalı.bole bı baslık cok uzucu.bırını zan altında bırakırken içini doldurmak gerekir.
  • holdingler gazete çıkarırsa ayni yenişafak ın olduğu gibi holding militanlığı yapar
  • İsmini bile Havaş'a benzetirsin,onu taklit edip durursun ama sonra da böyle terbiyeden uzak haber başlıkları atarsın.Bu olanlardan sonra söyleyeceğim tek şey var,inşallah batarsınız.
  • yıllardır bu işi ülkenin dört bir yanında layıkıyla yapan firmanın elinden haksız yere al, sonrada neredeyse asırlık şirkete korsan de...
  • Havaş gibi yıllardır kaliteli hizmetten ödün vermedi. haksızlık....Havaş'ı geri istiyoruz...
  • yazık, ama biz bilinci halk olarak azınlıkta bile kalsak suan, havatas'ın araclarına binmeyecegiz.. metro ve iett'nin diger araclarını kullanacagız.. gazetenin ve albayrakların bu baskısına boyun egmeyecegiz.. sen ihalede hesapsız teklif ver isi al sonra a hata yaptım de bu sefer gazeteni silah gibi kullan ve binali gibi icraatcı bir bakanı hedef alacak kadar hukuksuz yakısıksız haber yap.. akp sana boyun egmis olabilir ama biz asla..
  • Yakında haremlik selamlık otobüsler geliyormuş. Şaşırmamak lazım. Havataş muhafazakar kesime hizmet verdiği için önlemleri de almak zorunda.
  • Verilen hak geri alınamaz.Çığrından çıkan bu olaya,Sayın Ulaştırma Bakanının müdehale etmesini bekliyoruz.Havalimanları özerk yapıya sahiptir.Havaş'ın özelleştirme ile devr aldığı hakları belediye iptal edemez.
  • dogan grubu yazarken iyidiniz??
Son zamanlarda kavgaları gündem maddesi olan Havataş-Havaş gerginliğine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Havaş'ın seferlerini durdurarak son vermişti. Konuyla ilgili haberi veren Yeni şafak Gazetesi ise 'Korsan Havaş durduruldu' başlığını kullandı.

Havataş'ın da dahil olduğu Albayrak Grubu'na ait Yeni Şafak Gazetesi, 'Korsan Havaş' benzetmesi yaparak duyurduğu haberiyle, yine tartışmaları alevlendirecek cinsten bir üslup kullandı.

Son günlerde Bakan Binali Yıldırım ve TAV'n aleyhine yaptığı haberlerle gündeme gelen Yeni Şafak Gazetesi, bu kez de hem bugünkü gazetesinde hem de internet sitesinde Havataş'ın rakibi olan Havaş'ın seferlerinin durdurulması haberini 'korsan' benzetmesiyle duyurdu.

Yeni Şafak Gazetesi haberinde; 'İstanbul'da havalimanları ile şehir merkezi arasında usulsüz taşımacılık yapan Havaş'ın seferleri dün 09.00'dan itibaren durduruldu' ifadelerini kullandı.

İşte Albayrak Grubu'na bağlı olan Havataş'ın rakipsiz kalmasını duyuran yine aynı gruba ait Yeni Şafak Gazetesi'nin o haberi:



©AirportHaber
YENİ ŞAFAK'TAN 'KORSAN' BENZETMESİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 12 yıl önce
ARKADAŞLAR,GAZETENİN ZATEN NE MAL OLDUĞU BELLİ,EH BU MALDAN DA BUNDAN BAŞKA BİR BAŞLIK BEKLEYEMEZSİNİZ.YANİ GAYET NORMALDİR.HİÇ ŞAŞIRMADIM DOĞRUSU.EMİNİM BU BAŞLIĞI ATAN BİLE DEFALARCA HAVAŞ A BİNMİŞTİR.BU KADAR VEFASIZ OLURLAR.Kİ BUNLAR GEREKİRSE ANASINI BİLE İNKAR EDERLER.EMİNİM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
medya bağımsız haber yapmalı yorumu okuyucuya bırakmalı.bole bı baslık cok uzucu.bırını zan altında bırakırken içini doldurmak gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
holdingler gazete çıkarırsa ayni yenişafak ın olduğu gibi holding militanlığı yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İsmini bile Havaş'a benzetirsin,onu taklit edip durursun ama sonra da böyle terbiyeden uzak haber başlıkları atarsın.Bu olanlardan sonra söyleyeceğim tek şey var,inşallah batarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yıllardır bu işi ülkenin dört bir yanında layıkıyla yapan firmanın elinden haksız yere al, sonrada neredeyse asırlık şirkete korsan de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Havaş gibi yıllardır kaliteli hizmetten ödün vermedi. haksızlık....Havaş'ı geri istiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yazık, ama biz bilinci halk olarak azınlıkta bile kalsak suan, havatas'ın araclarına binmeyecegiz.. metro ve iett'nin diger araclarını kullanacagız.. gazetenin ve albayrakların bu baskısına boyun egmeyecegiz.. sen ihalede hesapsız teklif ver isi al sonra a hata yaptım de bu sefer gazeteni silah gibi kullan ve binali gibi icraatcı bir bakanı hedef alacak kadar hukuksuz yakısıksız haber yap.. akp sana boyun egmis olabilir ama biz asla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yakında haremlik selamlık otobüsler geliyormuş. Şaşırmamak lazım. Havataş muhafazakar kesime hizmet verdiği için önlemleri de almak zorunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Verilen hak geri alınamaz.Çığrından çıkan bu olaya,Sayın Ulaştırma Bakanının müdehale etmesini bekliyoruz.Havalimanları özerk yapıya sahiptir.Havaş'ın özelleştirme ile devr aldığı hakları belediye iptal edemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dogan grubu yazarken iyidiniz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000