27 Eylül 2011, Salı 14:25:29

YENİ GENEL MÜDÜR ERSEL GÖRAL OLDU

Uluslararası yolcu trafiğinde Türkiye’nin en büyük havalimanı olan Antalya Havalimanı’nın işletmeciliğini yürüten ICF Airports’un Eş Genel Müdürlük görevine Ersel Göral getirildi. Ersel Göral 2011 yılı Eylül ayı itibariyle yeni görevine başladı...
  • Turgay Ağabeyi çok severim, ve düşüncelerine de saygım var.
  • F grubu çalışanlarındanım, bende Ersel Bey'e yeni vazifesinde başarılar dilerim. 2011-09-27 16:37:58 de yazan arkadaşım artık tek bir çatı altındayız şurda, IC nedir F nedir..Böyle ayrımcılık olurmu. Hepimiz ICF liyiz (ayıp ayıp)
  • berkay ekim öyle veya böyle başarılı olmuştur istediği kimsenin yanındada yer alır.Asıl çakma müdürücük alişe ne demeli her sene müdür oalcam yükselecem diye yalakalığın her türlüsünü yapıp IC torpilide sökmeyince eli boş fiyaskolarla dönmüştür.ona şeflikte fazla aslında ya inşallah 2023 de yeni ihaleye....:)
  • meyve veren ağaç taşlanır. bu saydığın isimler hep başarılarla dolu geçmişleri. sen ve senin gibi yangelip yatanların canına okuyan insanlar. alışmışsın memur zihniyeti sandalyenden kalkmadan mesaiyi bitirip gitmeye zoruna gidiyor dimi sana çalışdendimi? amma kuyruk acın varmış isminide söylede bilelim :). ... yerse.
  • sadece berkay ekim değilki arzu sepici,turgay kırçar ve nilgün kitapçı bunların hepsi civa gibi her tarafa kayabilirler.yeterki yüksek menfaatleri olsun
  • Berkay Ekim,i artık ersal beyin yanında sık göreceğiz tıpkı eskiden gülay pekel daha sonra ferda yakarın yanında gördüğümüz gibi :)))
  • Olurmu okumazmi önemli de değil ; Yıllar önce birlikte uçak kapatırdık. O halden bu çizgiye çıkmak elbette çalışmak ve gayretin meyvesi-tek kelimyle gururduydum. Allah utandırmasın..
  • Çok Ama Çok Büyük Olan IC Ailemize Hoş Geldiniz Ersel Bey. Sizinle Antalyada ICF Çatısı Altında Çalışmaktan Çok Memmun Olacagız Büyük Gayretlerimizle ICF Ailesi Olarak '' Avrupanın En İyi Havalimanı Ödülülü ''Getirdigimiz Havalimanımızı Daha Büyük Başarılara İnşallah Sizlerin Katkılarıyla Hep Beraber Ulaşaçagız. Tekarar Hoşgeldiniz Der Bu zor Görevde Başarılar Dileriz IC - ICF Aileleri
  • Ersel Bey yeni gorevinizde basarilar dilerim. Antalya bu defa sizinle tanismaktan mutlu olacagina inaniyorum. Ersen PACALI.
  • Değerli kardeşimin yeni görevini tebrik eder bu güne kadar hep başarılı olduğu gibi bundan sonrada yeni görevinde başarılar dilerim. Halil Konce
ICF Airports Antalya Havalimanı’nda eş genel müdür olarak göreve başlayan Ersel Göral, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden 1998 yılında mezun oldu.

Üniversite döneminde Çelebi Yer Hizmetleri bünyesinde Operasyon Süpervizörü olarak profesyonel çalışma hayatına başlayan Göral, 1995-1999 yılları arasında Gözen Havacılık Hizmetleri’nde İstanbul İstasyon Müdürü olarak görev yaptı. Ersel Göral daha sonra TAV İstanbul Havalimanı İşletmesi bünyesinde sırasıyla Terminal Operasyon Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 
 
Ersel Göral 2005-2007 yılları arasında TAV’ın Tiflis ve Batum’daki havalimanlarında Genel Müdür olarak görev yaptı. Göral, ICF Airports’taki görevine kadar ise yine TAV bünyesinde Tunus’un Monastir ve Enfidha havalimanlarından sorumlu Genel Müdür olarak çalıştı.
 
Uluslararası havalimanı işletmeciliğinde önemli bir tecrübeye sahip olan Fraport AG ve ulusal ve uluslararası havacılık projelerine imza atan IC İçtaş İnşaat A.Ş ortaklığındaki ICF Airports, yönetimde eşit söz hakkı anlayışıyla her iki tarafı temsilen iki Eş Genel Müdür ile Antalya Havalimanı’nın yönetimini sürdürüyor.

AirportHaber 19 Temmuz günü bu atamanın yapıldığını özel haber olarak kamuoyuna duyurmuştu.

TIKLAYINIZ
YENİ GENEL MÜDÜR ERSEL GÖRAL OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 12 yıl önce
Turgay Ağabeyi çok severim, ve düşüncelerine de saygım var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
F grubu çalışanlarındanım, bende Ersel Bey'e yeni vazifesinde başarılar dilerim. 2011-09-27 16:37:58 de yazan arkadaşım artık tek bir çatı altındayız şurda, IC nedir F nedir..Böyle ayrımcılık olurmu. Hepimiz ICF liyiz (ayıp ayıp)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
berkay ekim öyle veya böyle başarılı olmuştur istediği kimsenin yanındada yer alır.Asıl çakma müdürücük alişe ne demeli her sene müdür oalcam yükselecem diye yalakalığın her türlüsünü yapıp IC torpilide sökmeyince eli boş fiyaskolarla dönmüştür.ona şeflikte fazla aslında ya inşallah 2023 de yeni ihaleye....:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
meyve veren ağaç taşlanır. bu saydığın isimler hep başarılarla dolu geçmişleri. sen ve senin gibi yangelip yatanların canına okuyan insanlar. alışmışsın memur zihniyeti sandalyenden kalkmadan mesaiyi bitirip gitmeye zoruna gidiyor dimi sana çalışdendimi? amma kuyruk acın varmış isminide söylede bilelim :). ... yerse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sadece berkay ekim değilki arzu sepici,turgay kırçar ve nilgün kitapçı bunların hepsi civa gibi her tarafa kayabilirler.yeterki yüksek menfaatleri olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Berkay Ekim,i artık ersal beyin yanında sık göreceğiz tıpkı eskiden gülay pekel daha sonra ferda yakarın yanında gördüğümüz gibi :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Olurmu okumazmi önemli de değil ; Yıllar önce birlikte uçak kapatırdık. O halden bu çizgiye çıkmak elbette çalışmak ve gayretin meyvesi-tek kelimyle gururduydum. Allah utandırmasın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çok Ama Çok Büyük Olan IC Ailemize Hoş Geldiniz Ersel Bey. Sizinle Antalyada ICF Çatısı Altında Çalışmaktan Çok Memmun Olacagız Büyük Gayretlerimizle ICF Ailesi Olarak '' Avrupanın En İyi Havalimanı Ödülülü ''Getirdigimiz Havalimanımızı Daha Büyük Başarılara İnşallah Sizlerin Katkılarıyla Hep Beraber Ulaşaçagız. Tekarar Hoşgeldiniz Der Bu zor Görevde Başarılar Dileriz IC - ICF Aileleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ersel Bey yeni gorevinizde basarilar dilerim. Antalya bu defa sizinle tanismaktan mutlu olacagina inaniyorum. Ersen PACALI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Değerli kardeşimin yeni görevini tebrik eder bu güne kadar hep başarılı olduğu gibi bundan sonrada yeni görevinde başarılar dilerim. Halil Konce

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000