09 Haziran 2011, Perşembe 12:55:40

VALİ YÜKSEL ESENBOĞA'YI İNCELEDİ

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, TAV Esenboğa Havalimanı'nda incelemelerde bulundu...
  • Sayın Vali TAV'a neden hala Emirates gibi havayollarını ESB de göremediğimizi de sorsaydı keşke.
  • vali havalanı yolu üstüne park edenleri de görüp sormuşmu dur acaba bu ne rezalet diye? sanmam ..trafik polislerine emir gitmiştir yolları temizleyin sayın vali geliyor diye...aynı sorun ist de de var hem de daha kötü bir şekilde ama kimin umrunda??? herkes boşvermiş...mülki idare amiri, emniyet amiri, trafik amiri..hepsi..bazen düşünüyorum hakikaten bu kişiler ahl de yoklar mı acaba? acaba makamları başka bir yerde mi? uzaktan mı iş yapıyorlar??
Sabah saatlerinde havalimanına gelen Yüksel, Havalimanı Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu ve diğer havalimanı yetkilileri tarafından karşılandı. 
 
Balcıoğlu'nun makamında yaklaşık 40 dakika kalan Yüksel, daha sonra terminali gezdi. 
 
İç ve dış hat terminallerinde incelemelerde bulunan Yüksel, TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer'den havalimanına ilişkin bilgi aldı. 
 
Genel Seçimler için dış hatlar terminalinde görevli bulunan sandık sorumlularını da ziyaret eden Yüksel, görevlilere iyi çalışmalar dileğinde bulundu. 
 
Terminaldeki incelemelerinin ardından TAV Esenboğa'nın toplantı salonuna geçen Yüksel'e, havalimanının özellikleri hakkında bilgi veren bir sunum yapıldı. Vali Yüksel, toplantı salonunda hazır bulunan havalimanı yetkililerinden sorumluluk alanlarıyla ilgili brifing aldı. 
 
Vali Yüksel'e incelemeleri sırasında Balcıoğlu ve Demirer'in yanı sıra Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya ile DHMİ Esenboğa Havalimanı Başmüdürü Yılmaz Keleş de eşlik etti.
VALİ YÜKSEL ESENBOĞA'YI İNCELEDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Vali TAV'a neden hala Emirates gibi havayollarını ESB de göremediğimizi de sorsaydı keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vali havalanı yolu üstüne park edenleri de görüp sormuşmu dur acaba bu ne rezalet diye? sanmam ..trafik polislerine emir gitmiştir yolları temizleyin sayın vali geliyor diye...aynı sorun ist de de var hem de daha kötü bir şekilde ama kimin umrunda??? herkes boşvermiş...mülki idare amiri, emniyet amiri, trafik amiri..hepsi..bazen düşünüyorum hakikaten bu kişiler ahl de yoklar mı acaba? acaba makamları başka bir yerde mi? uzaktan mı iş yapıyorlar??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000