10 Kasım 2011, Perşembe 15:10:28

UÇAĞA BMW YADA MERCEDES'LE GİDİN!

TAV İşletme Hizmetleri uçağa otobüs yerine BMW ve Mercedes’le transfer olmak isteyenler için özel bir hizmet başlatıyor...
  • onlar a6 q7 ile aldırıyorlar kendilerini...
  • pasaporttan neden hızlı geciyor onu anlamadım devlet kapısında tarıfemı olur
  • Apron Trafiginden haberleri var mi acaba bunlarin.... Bir de bu gorgusuzluk numuneleri cikti ortaya...
  • Munih havaalanında yıllardır olan bir uygulama. Turkiyede baslaması belli bir sınıf yolcunun talepleri karşılanacak oldugu için sevindirici. Asıl sıkıntılı olan konu, AHLnin göreceli olarak çok küçük bir alanda Münih kadar yolcuya hizmet vermesi.
  • Arkadasim sen de ver parayi sen de gec. o kadar basit
  • THY business class ile ucanlar veya TAV'a belli bir ucret odeyenlere pasaport kontrolunde oncelik saglandigini hepimiz biliyoruz. Peki bu sizce dogru bir uygulamamidir ? Neticede pasaport islemlerini yapan kisi polistir ve kamuya hizmet etmektedir. Ozel sirketlere yuksek ucret odeyen kisilerein kamu gorevlilerinden oncelikli hizmet almasi bence dogru degildir. Neticede hepimiz biletlerimizi alirken vergi oduyoruz ve devletten esit hizmet bekliyoruz.
  • tamam özel uçaklara servis tamamda normal uçaklara hani trafik çok boş böyle boşluğu tamamlayacaksınız
  • Apron trafiğinin durumu içler acısıykan,yoğunluktan kazalar olurken para kazanma adına böyle bir hizmetin başlamasını bile düşünmek cok yanlış.
Şu an son izin sürecinin tamamlanması beklenen bu servis kapsamında araç başına 50 Euro veren yolcular gate kapısından uçağa BMW ya da Mercedes’le transfer edilecek. 
 
ÖZELLİKLE İŞADAMLARINDAN İLGİ BEKLİYOR
 
TAV bünyesindeki havaalanlarının işletmesini gerçekleştiren ve bu havaalanlarından kiralamalardan katma değerli hizmetler üretmeye kadar her türlü işten sorumlu
olan TAV İşletme Hizmetleri şimdi de apronda uçağa otobüs yerine BMW ve Mercedes’le transfer olmak isteyenler için özel araç hizmet başlatıyor. Şu an son izin sürecinin tamamlanması beklenen bu servis kapsamında araç başına 50 Euro veren yolcular gate kapısından uçağa BMW ya da Mercedes’le transfer edilecek. TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu “Apron için özel plakalı 5 aracımızı aldık. Özellikle işadamlarının bu servise büyük ilgi göstermesini bekliyoruz” diyor.
 
PAKETLERİ DE TAŞIYOR
 
TAV'ın havaalanındaayrıcalık isteyen yolcular için uyguladığı iki farklı paket var. Bunlardan biri VIP paket olan PrimeClass. Bu hizmet yolcuların evden alınıp uçağa binene kadar her türlü ihtiyaçlarının giderilmesini kapsıyor. Evden şoförlü araba ile alınıp havaalanına getirilen yolcu burada yanındaki asistanın yardımıyla hızla check in yapıp yurtdışına çıkıyor, yine hızlı geçişi kullanarak pasaporttan geçiyor. Bildiricioğlu, "PrimeClass kullanan yolcuların yüzde 70’i yabancı, yüzde 30’u Türk. Yüzde 11’i Almanya’ya seyahat ederken servisten yararlanmış. En yoğun kullanıldığı saatler Sabah 08.00-10.00 ile18.00- 19.00 arası. E1 giriş kapısından pasaport geçişine kadar geçirilen ortalama süre ise 14 dakika 53 saniye” diye konuşuyor. Asistanlı bu hizmet kapsamında yolcunun yanındaki asistanın uçağa biniş anına kadar yanında ayrılmadığını ifade eden Bildiriciğlu, “Hizmeti sevgilisini karşılarken sürpriz yapmak isteyen de kullanıyor, alışveriş sırasında paketlerini taşıtmak isteyen de. Hizmet
her uçuş için ayrı satın alınıyor. İstanbul’da hizmet bedeli 75 Euro. Ama paket gidilen ülkede de hizmet almayı içerirse o ülkenin uyguladığı fiyatlara göre ödenen bedel 400 Euro’ya kadar çıkabiliyor" diyor.
 
13 BİNDE BİTİRİRİZ
 
TAV’ın diğer hizmeti ise PrimeClass’ın asitansız hali olan Passport Card. Bu karta sahip olanların sayısı şimdiden 5 bini bulmuş. Kart ücretsiz ve sınırsız transfer hizmeti ile otopark vale kullanımını kapsıyor. Ayrıca yurtdışında 33 havalimanında ücretsiz lounge kullanımı yapılabiliyor. Bildiricioğlu “Kartın ücreti bin TL. Yapı Kredi ile fiyat 840 TL'ye iniyor. Kullananların yüzde 76'sı işadamı. Yüzde 75'i de erkek. Yüzde 38'i ise Beşiktaş civarında yaşıyor” diye konuşuyor. 
 
TAV hızlı geçiş avantajının sekteye uğramaması için üye sayısı 13 bine geldiğinde daha fazla satış yapmamayı planlıyor. Bildiricioğlu, “2012’de kart satışını bitiririz. Sadece yenileme yaparız” diyor.
 
KONUK GELEN ÜNLÜLER KIRMIZI HALI TALEP EDİYOR 
 
Türkiye’ye gelen sanatçıların tamamına yakının Prime Class hizmeti aldığını dile getiren Bildiricioğlu isim vermese de bu sanatçılar arasında kırmızı halı isteyenlerin olduğunu ifade etti.
 
Bildiricioğlu, “Özel şampanya isteyenler de oluyor. Ama sanatçıların havaalanı istekleri kulis ya da otel odasındaki talepleri kadar yoğun değil. Güvenliğin öneminin farkındalar” dedi. TAV’ın Prime Class hizmetini kullanan ünlüler arasında Adriana Lima, Meg Ryan, Pamela Anderson, Eva Herzigova, Shakira, REM, Ornella Muti, Paris Hilton, Sophia Loren gibi isimler var."
 
ALIŞVERİŞ YAPAN KADININ EŞİ KAFEDE HARCIYOR 
 
"Bildiricioğlu pasaport kart kullanıcılarının özellikle hızlı geçişten vazgeçemediğine dikkat çekerek, “TAV’ın patronu Hamdi Akın da özellikle hızlı geçişten vazgeçmeyenlerden. Ekonomi uçan patron sayısı ise çok az” diyor. 

(Habertürk)
UÇAĞA BMW YADA MERCEDES'LE GİDİN!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
onlar a6 q7 ile aldırıyorlar kendilerini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pasaporttan neden hızlı geciyor onu anlamadım devlet kapısında tarıfemı olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Apron Trafiginden haberleri var mi acaba bunlarin.... Bir de bu gorgusuzluk numuneleri cikti ortaya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Munih havaalanında yıllardır olan bir uygulama. Turkiyede baslaması belli bir sınıf yolcunun talepleri karşılanacak oldugu için sevindirici. Asıl sıkıntılı olan konu, AHLnin göreceli olarak çok küçük bir alanda Münih kadar yolcuya hizmet vermesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadasim sen de ver parayi sen de gec. o kadar basit

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY business class ile ucanlar veya TAV'a belli bir ucret odeyenlere pasaport kontrolunde oncelik saglandigini hepimiz biliyoruz. Peki bu sizce dogru bir uygulamamidir ? Neticede pasaport islemlerini yapan kisi polistir ve kamuya hizmet etmektedir. Ozel sirketlere yuksek ucret odeyen kisilerein kamu gorevlilerinden oncelikli hizmet almasi bence dogru degildir. Neticede hepimiz biletlerimizi alirken vergi oduyoruz ve devletten esit hizmet bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tamam özel uçaklara servis tamamda normal uçaklara hani trafik çok boş böyle boşluğu tamamlayacaksınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Apron trafiğinin durumu içler acısıykan,yoğunluktan kazalar olurken para kazanma adına böyle bir hizmetin başlamasını bile düşünmek cok yanlış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000