04 Mayıs 2009, Pazartesi 15:25:16

Türk şirketlerinin başarıları devam ediyor

Türk Sivil Havacılığı’nın hedefleri doğrultusunda hareket ederek yapmış olduğu uluslararası görüşme ve anlaşmalar, meyvesini vermeye devam ediyor.

Oman' da faaliyet gösteren 12 Türk inşaat şirketinden biri olan ERENPORT, Muskat Seeb Havalimanı'na ek 200 metre uzunluğunda, 3.000 yolcu kapasiteli ve 39 milyon ABD Doları proje bedelli yeni dış hatlar terminalinin yapımını başarıyla tamamladı.

Açılışı geçtiğimiz ay 12 Nisan 2009 tarihinde Oman Bakanlar Kurulu Genel Sekreteri Sayyid Khalid Bin Hilal Al Busaidi tarafından yapılan törende; Ulusal Ekonomi Bakanı Ahmed Bin Abdulnabi Macki, Ulaştırma ve İletişim Bakanı Khamis Bin Mubarak Al Alawi ile çok sayıda üst düzey yönetici hazır bulundu.

ERENPORT firmasının üstlendiği projeyi zamanında ve başarıyla tamamlaması, Türk inşaat şirketlerinin Oman'da sahip oldukları güveni pekiştirirken, yakın zamanda ilk etabının ihale sonuçları açıklanacak olan Muskat Uluslararası Havaalanı projesi ihalesine katılan TAV ve ENKA gibi Türk şirketleri açısından olumlu örnek teşkil edeceği belirtiliyor.

SHGM'DEN TEBRİK

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü de resmi internet sitesinden başarılı Türk şirketlerini tebrik ederek, sorumluluklarından dolayı şirketlere teşekkür etti.

Türk şirketlerinin başarıları devam ediyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000