20 Mayıs 2014, Salı 16:36:37

TRANSAVIA ESENBOĞA'DAN DİREKT UÇACAK

TAV Havalimanları tarafından işletilen Ankara Esenboğa Havalimanı, Hollandalı Transavia Havayolları’nın Amsterdam seferlerine ev sahipliği yapmaya başladı. Transavia Havayolları, haftada bir gün Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Amsterdam’a karşılıklı sefer düzenleyecek.
  • THY O kadar cok ınsanı İstanbula havaalanına doldurmak yerıne Esenboga yı alternatıf olarak kullanmalı Amsterdam Ankara dırek ıcusun olmaması Baskent ıcın buyuk bır kayıp.
  • Aslında bu ve benzeri birkaç hattın haftada 5 / 7 günlük açılması THY'nin vazifesi ve hakkıdır. Siyasi ve konuya muhatap otorite önümüzü kesmeyecek dirayette olup, garanti verse bu yıl bu uçuşları başlatabiliriz. TAV olarak taşların yerini oynatma, biraz da ocağın altını harlatma, havalimanını pazarlama veişgeliştirme bu tür işleri daha hızlı rayına koyar mı ?
  • Ulke adina utanilmasi gereken bir durumdur baskentin bu izoleligi. Karar tamamen siyasidir. Ankara'da yeterli potansiyel yok lafi masal'dir. Adam gibi baglanti ucuslari konsa Ankara da calisir. Haftada 1 gun konan seferler tabii ki calismaz. Seyahati transavia ya gore mi ayarlayacagiz?
  • Thy daha izmir gibi bir sehirden bile yurtdisina ucmuyor nasil gelsin ankaraya? Istanbulda hub olacak oradan dagitacak falan derken ankara izmir antalya gibi sehirler avcunu yaliyor. Lufthansa alman transavia corendon fransa hollanda pazarlarini ele gecirmis durumda. Filo buyudukce gelir diye bekliyoruz ama hep fiyasko.
  • Transavia bu uçuşları charter olarak bir uçak bileti satan firmaya ile anlaştı. Kendi sitesi üzerinden satılmıyor bu biletler. Charter olmasa zaten başda THY/PGS gibi şirketler karşı çıkar bu güzergaha ve slot Transavia Slot alamaz. Hadi kolay gelsin yüzsüz kabin ekipleri ile uçan vatandaşlara. Arkadaş. Ben besmele cekmiyen pilotun uçağına binmem, cunüp, cunüp!
  • Hollanda'nın başkenti Lahey... Gerçekçi olalım, Ankara ise ancak bir Canberra veya Pretoria dengidir.
  • Transavia'yi bu atagindan dolayi kutluyorum. Hayirli olmasini diliyorum. Aslinda hergun yapilsaydi ucaklar bos gitmezdi. Thy ne zaman esb nin kiymetini anlayacakta esb den dis hat seferleri acicak... Esb de ic hat potansiyelinin yuksek oldugu kadar dis hat potansiyelininde yuksek oldugunu dusunuyorum. Esb den uzun ucuslar olmasa bile avrupaya veya ortadoguya yeni hatlar acilmasi gerekir. Gecerli hatlar varsa bile seferleride arttirabilir. Bu sayede esb nin yolcusu artar.
  • Ankara'ya ucan, sezon sonu hatti kapatir
  • Esenboğa dış hatlar sinek avlıyo kesinlikle. Avrupada Münih( günde 2 kez lufthansa ile),Viyana,Frankfurt,Moskova(THY) ve (köln hannover germanwings ile sezonluk ve cok nadir) başka düzgün hat yok . Kalanı fasa füso ortadoğu uçuşu. Lufthansa THY den daha çok uçuyo
  • Ankara-amsterdam thy neden artik sefer yapmiyor anlamiyorum. 2kere kullanmistim, 2sinde de neredeyse fulle yakindi ucak. Turkiye'nin baskentinden Avrupa'nin buyuk sehirlerine sefer olmamasi, olanlarin da kaldirilmasi hos degil; bruksel ve amsterdam gibi. Ozellikle avrupa'nin diplomatik baskenti bruksel'e diplomatlarin istanbul aktarmali ucmasi bence buyuk eksiklik

Hollandalı havayolu şirketi Transavia’nın, TAV Havalimanları tarafından işletilen Esenboğa Havalimanı’ndan başkent Amsterdam’a gerçekleştirdiği seferlerin ilki gerçekleşti.

Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı ile Ankara Esenboğa Havalimanı’na 19 Mayıs’ta saat 22:00’de inen 103 yolcu ve kabin ekibi TAV yetkilileri tarafından karşılandı.

TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer “Esenboğa Havalimanı’nda, Anadolu’nun 35 noktasından getirdiğimiz yolcularımızı, Dünya’nın 14 ülkesinde ve farklı 25 destinasyona direkt uçuşlarımız ile taşıyoruz. Avrupa'nın en modern havalimanı olma ayrıcalığını taşıyan Esenboğa Havalimanı’ndan, Türkiye ve Hollanda’nın iki başkentini birbirine direkt bağlayan Transavia Havayolları’nın seferlerinden memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Transavia Havayolları Esenboğa Havalimanı’ndan sezon boyunca Amsterdam’a her hafta Pazartesi günü direkt uçuş gerçekleştirecek. Ankara Esenboğa Havalimanı 2013’te bir önceki yıla göre yüzde 18 artışla 10 milyon 928 bin 403 yolcuya hizmet sundu. Havalimanında 2013’te 85 bin 241 uçuş gerçekleşti.

TRANSAVIA ESENBOĞA'DAN DİREKT UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Esenboga ~ 10 yıl önce
THY O kadar cok ınsanı İstanbula havaalanına doldurmak yerıne Esenboga yı alternatıf olarak kullanmalı Amsterdam Ankara dırek ıcusun olmaması Baskent ıcın buyuk bır kayıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLEN ~ 10 yıl önce
Aslında bu ve benzeri birkaç hattın haftada 5 / 7 günlük açılması THY'nin vazifesi ve hakkıdır. Siyasi ve konuya muhatap otorite önümüzü kesmeyecek dirayette olup, garanti verse bu yıl bu uçuşları başlatabiliriz. TAV olarak taşların yerini oynatma, biraz da ocağın altını harlatma, havalimanını pazarlama veişgeliştirme bu tür işleri daha hızlı rayına koyar mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haci Sahin ~ 10 yıl önce
Ulke adina utanilmasi gereken bir durumdur baskentin bu izoleligi. Karar tamamen siyasidir. Ankara'da yeterli potansiyel yok lafi masal'dir. Adam gibi baglanti ucuslari konsa Ankara da calisir. Haftada 1 gun konan seferler tabii ki calismaz. Seyahati transavia ya gore mi ayarlayacagiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy daha izmir gibi bir sehirden bile yurtdisina ucmuyor nasil gelsin ankaraya? Istanbulda hub olacak oradan dagitacak falan derken ankara izmir antalya gibi sehirler avcunu yaliyor. Lufthansa alman transavia corendon fransa hollanda pazarlarini ele gecirmis durumda. Filo buyudukce gelir diye bekliyoruz ama hep fiyasko.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Transavia bu uçuşları charter olarak bir uçak bileti satan firmaya ile anlaştı. Kendi sitesi üzerinden satılmıyor bu biletler. Charter olmasa zaten başda THY/PGS gibi şirketler karşı çıkar bu güzergaha ve slot Transavia Slot alamaz. Hadi kolay gelsin yüzsüz kabin ekipleri ile uçan vatandaşlara. Arkadaş. Ben besmele cekmiyen pilotun uçağına binmem, cunüp, cunüp!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 10 yıl önce
O uçağı yapanların hiçbiri besmele çekmiyor.Hep gavurlar yapıyor.O zaman hiçbir uçağa binme.
coğrafya dersi ~ 10 yıl önce
Hollanda'nın başkenti Lahey... Gerçekçi olalım, Ankara ise ancak bir Canberra veya Pretoria dengidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayirli olsun ~ 10 yıl önce
Transavia'yi bu atagindan dolayi kutluyorum. Hayirli olmasini diliyorum. Aslinda hergun yapilsaydi ucaklar bos gitmezdi. Thy ne zaman esb nin kiymetini anlayacakta esb den dis hat seferleri acicak... Esb de ic hat potansiyelinin yuksek oldugu kadar dis hat potansiyelininde yuksek oldugunu dusunuyorum. Esb den uzun ucuslar olmasa bile avrupaya veya ortadoguya yeni hatlar acilmasi gerekir. Gecerli hatlar varsa bile seferleride arttirabilir. Bu sayede esb nin yolcusu artar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ankara'ya ucan, sezon sonu hatti kapatir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Esenboğa dış hatlar sinek avlıyo kesinlikle. Avrupada Münih( günde 2 kez lufthansa ile),Viyana,Frankfurt,Moskova(THY) ve (köln hannover germanwings ile sezonluk ve cok nadir) başka düzgün hat yok . Kalanı fasa füso ortadoğu uçuşu. Lufthansa THY den daha çok uçuyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hub meselesi ~ 10 yıl önce
berline de thy daha çok uçuyor. lufthansanın hubu da frankfurt munih. thynin istanbul.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ankara-amsterdam thy neden artik sefer yapmiyor anlamiyorum. 2kere kullanmistim, 2sinde de neredeyse fulle yakindi ucak. Turkiye'nin baskentinden Avrupa'nin buyuk sehirlerine sefer olmamasi, olanlarin da kaldirilmasi hos degil; bruksel ve amsterdam gibi. Ozellikle avrupa'nin diplomatik baskenti bruksel'e diplomatlarin istanbul aktarmali ucmasi bence buyuk eksiklik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000