11 Temmuz 2008, Cuma 09:52:45

TAV'ın kalitesi tescillendi

Gürcistan'da, Tiflis ve Batum Uluslararası Havalimanları'nın işletmesini yürüten TAV Georgia şirketine, kalite yönetimi “ISO 9001:2000” ve çevre yönetimi, “ISO 14001” belgeleri verildi.
  • Bravo sayın Böke......

TAV Georgia Genel Müdürü Burak Birhekimoğlu, belgelerin takdimi için düzenlenen törende yaptığı açıklamada, “ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi” ile hava limanlarında vermiş oldukları hizmetler ve diğer faaliyetlerinde çevresel etkileri belirlemek ve önemli olabilecek çevresel zararların sonuçlarını kontrol altına alabilmeyi amaçladıklarını kaydetti.

ISO 9001 kalite yönetimi ile, hizmet standardının belirlenerek, sürekli iyileştirilmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanmasının amaçlandığını kaydeden Birhekimoğlu, bu belgelerin havalimanı, terminal ve yer hizmetleri işletmelerinde Kafkas bölgesindeki hava limanlarında bir ilki oluşturduğunu vurguladı.

TAV Havalimanları olarak yıllardır edinilen deneyim ve bilgi birikiminin Gürcistan'da da sistem içine aktarılmasında rol aldıklarını ifade eden Birhekimoğlu, işletmesini üstlendikleri hava limanlarındaki tüm faaliyetlerini kaliteli, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir gelişim politikaları çerçevesinde sağlamak amacında olduklarını kaydetti.

Birhekimoğlu, sertifikasyon denetimlerindeki başarının takım çalışmasında elde edilen başarı olduğunu belirterek, “TAV Havalimanları Holding bünyesindeki deneyim ve bilgi birikimi ile dayanışma, yardımlaşma ve ortak değerler üretebilme imkanlarımızı geliştirdik. Sivil havacılık sektörüne de bu yolla katma değer sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Törende daha sonra, ISO belgeleri, İngiliz URS kuruluşunun baş denetçisi Osman Ünaydın tarafından Birhekimoğlu'na takdim edildi.

Törene, TAV Havalimanları Holding İş Geliştirme ve Yatırımlar Direktörü Serkan Kaptan, İşletmeler Direktörü Murat Örnekol, Havaş Genel Müdürü Müjdat Yücel ve Kalite Müdürü İlhan Böke katıldı.

TAV Havalimanları Holding bünyesindeki TAV Georgia, Tiflis ve Batum Uluslararası Havalimanı'nı 2027 yılına kadar işletme hakkına sahip bulunuyor.

TAV'ın kalitesi tescillendi

Yorumlar

Büyükbalık ~ 16 yıl önce
Bravo sayın Böke......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000