13 Ekim 2008, Pazartesi 16:35:55

TAV'ın büyük gururu

Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı TAV İnşaat’ı “Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülü”ne layık gördü.
  • En düzgün yer hizmetleri Sabiha Gökçen'de veriliyor.
  • THY,NİN DİĞER MEMURLARINI BİLMEM AMA COMAİLE ARA SIRA GİDERİM ÇOK TERBİYESİZ AĞZINDAN KÜFÜRÜ EKSİK ETMİYEN BAŞKA FİRMA ELAMANLARINI EZEN VE HAKARET EDEN TERSLEYEN THY PERSONELLERİ VAR BUDA THY İÇİN UTANÇ VERİCİ BİŞEY BÖYLE KİŞİLERLE AYNI ŞİRKETTE ÇALIŞIYORUM MALESEF AÇIK VE NET.AMA ARADAKİ FARK DAĞLAR KADAR BUNDAN EMİNİM.
  • yapılan yorumlara aynen katılıyorum,THY personeli kendilerini ayrıcalıklı görüyor ve herkese tepeden bakıyorlar.Onların ...larında boncukmu var acaba ? merak ediyorum.
  • ÇELEBİ DİSİPLİNSİZ BİR ŞİRKET İSE ERZURUM HAVAALANININ ÜSTESİNDEN HAVAŞ GROUND HANDLİNG GELİR 10 NUMARA DİSİPLİNLİ BİR ŞİRKET EN AZ 1 AY EĞİTİM VERMEDEN İŞE BAŞLATMIYOR İSTANBULDA GÖRÜN HAVAŞI GERÇİ THY PERSONELİ ,NİN KARAKTERSİZ ÇALIŞANLARININ YANINDADA SON ZAMANLARDA BOZULMAYA BAŞLADI BİRAZCIK HAVAŞ PERSONELİ AMA THY PERSONELİ ÖZELLİKLE OFİSLERDE ÇALIŞANLAR YERHİZMETLERİNDE ÇOK TERBİYESİZ VE AHLAKSIZ DENETLEME ŞART THY ,YE OFİSLERE
  • sayn başbakanım erzurum hava limanında çok kötü muameleyle karşılaşıyoruz özelleştirme işlerini bu konuda seviyorum nedeni erzurum havalimanında defalarca bilet işlemleri sırasında çalışan çelebi personelinin vatandaşa hakaret saygısızca ve küstahça davranmaları beni gerçekten derinden üzüyor iş yatırım yapmak için erzuruma gitmek istemiyorum havalimanına girip bilet işlemlerini sıraya girdimmi kabus başlıyor bayanların ve ağzında sigara ile orda gezen çelebi personelinden şikayetçiyim çelebi nasıl bir kurumdur bu aksaklıklara taviz veriyor

Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı tarafından açılışı bugün Ankara Sheraton Otel’de düzenlenen törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen katıldı. Yurtdışındaki müteahhitlik projelerindeki başarılı çalışmalarından dolayı “Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri” ödülüne layık görülen TAV İnşaat’ın ödülünü Başbakan Recep Tayip Erdoğan, TAV İnşaat CEO'su Sani Şener’e takdim etti.

TAV İnşaat CEO'su Sani Şener “Dünyanın en önemli ve prestijli projelerine TAV İnşaat olarak imza atmaya ve ülkemizi temsil etmeye devam edeceğiz” dedi. Şener sözlerine şöyle devam etti, “Sektörde tamamlanan ve devam eden projeleri ile 6 milyar Dolar’ı aşan iş hacmine sahip olan TAV İnşaat, bilgi birikimini ve deneyimini üç kıtada sekiz ülkede uyguluyor. 11 bin çalışanı ile yurtdışındaki uluslararası projelerde aranan bir marka olan TAV İnşaat’ın Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Katar, Tunus, Libya, Gürcistan ve Makedonya’da havalimanı projelerinde imzası bulunuyor.”

TAV İnşaat CEO'su Şener, inşaat sektöründe faaliyet gösteren Türk firmaların uluslararası inşaat projelerinde aranan markalar olarak en ön sıralarda yerini aldığını ve yüksek bir kalite çizgisi yakaladığına belirterek, “Yurtdışında imza attığımız başarılı projelerin ülkemize de katkılarının görülüp değerlendirildiğini bilmek gurur verici. Başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ve Dış Ticaret Müsteşarlığı yetkililerine yurtdışı projelerinde bizlere sağladıkları destek için teşekkürü bir borç biliyorum” dedi. Şener, geçtiğimiz günlerde hayata geçirdikleri yönetici yetiştirme programı ile dünyanın birçok yerinde gerçekleştirdikleri projelerde mühendislik kalitelerini yükselterek, büyümeye ve başarılı projelere imza atmaya devam edeceklerini vurguladı.

TAV'ın büyük gururu

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

yolcu ~ 16 yıl önce
En düzgün yer hizmetleri Sabiha Gökçen'de veriliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DİSPEÇER ~ 16 yıl önce
THY,NİN DİĞER MEMURLARINI BİLMEM AMA COMAİLE ARA SIRA GİDERİM ÇOK TERBİYESİZ AĞZINDAN KÜFÜRÜ EKSİK ETMİYEN BAŞKA FİRMA ELAMANLARINI EZEN VE HAKARET EDEN TERSLEYEN THY PERSONELLERİ VAR BUDA THY İÇİN UTANÇ VERİCİ BİŞEY BÖYLE KİŞİLERLE AYNI ŞİRKETTE ÇALIŞIYORUM MALESEF AÇIK VE NET.AMA ARADAKİ FARK DAĞLAR KADAR BUNDAN EMİNİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flydeck ~ 16 yıl önce
yapılan yorumlara aynen katılıyorum,THY personeli kendilerini ayrıcalıklı görüyor ve herkese tepeden bakıyorlar.Onların ...larında boncukmu var acaba ? merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KİMBİLİR ~ 16 yıl önce
ÇELEBİ DİSİPLİNSİZ BİR ŞİRKET İSE ERZURUM HAVAALANININ ÜSTESİNDEN HAVAŞ GROUND HANDLİNG GELİR 10 NUMARA DİSİPLİNLİ BİR ŞİRKET EN AZ 1 AY EĞİTİM VERMEDEN İŞE BAŞLATMIYOR İSTANBULDA GÖRÜN HAVAŞI GERÇİ THY PERSONELİ ,NİN KARAKTERSİZ ÇALIŞANLARININ YANINDADA SON ZAMANLARDA BOZULMAYA BAŞLADI BİRAZCIK HAVAŞ PERSONELİ AMA THY PERSONELİ ÖZELLİKLE OFİSLERDE ÇALIŞANLAR YERHİZMETLERİNDE ÇOK TERBİYESİZ VE AHLAKSIZ DENETLEME ŞART THY ,YE OFİSLERE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇELEBİNİN HEP MAĞDURMU OLACAĞIZ ~ 16 yıl önce
sayn başbakanım erzurum hava limanında çok kötü muameleyle karşılaşıyoruz özelleştirme işlerini bu konuda seviyorum nedeni erzurum havalimanında defalarca bilet işlemleri sırasında çalışan çelebi personelinin vatandaşa hakaret saygısızca ve küstahça davranmaları beni gerçekten derinden üzüyor iş yatırım yapmak için erzuruma gitmek istemiyorum havalimanına girip bilet işlemlerini sıraya girdimmi kabus başlıyor bayanların ve ağzında sigara ile orda gezen çelebi personelinden şikayetçiyim çelebi nasıl bir kurumdur bu aksaklıklara taviz veriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000