26 Aralık 2013, Perşembe 15:21:19

TAV'DAN YOLCULARINA SÜRPRİZ

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanları’nda yolcular, yeni yıl coşkusunu caz müziğinin eşsiz melodileriyle karşılıyor.
  • TAV biraz yolcunu düşünde 3 tane adam gibi danışma koy %20 kendi işimi yapıyorum %80 senin yolcularinla ilgileniyorum gına geldi
  • Şimdi hemen SAW da buna benzer bir etkinlik yapar. Yoksa akıllarına bile gelmeyecek
  • yaa tabi biz tav personelleri olarak o kadar çok maaş alıyoruz ki, huzur tavan yapmış piyano sesinde çalışıyoruz, gobitte havyar falan, şampanyalı happy hourslar. Ulan önce personelini insan gibi yaşat. Son zamanlarda TAV ilgili bütün haberlerde personel yırtıyo bi taraflarını açız aç aç diye. Bu yönetim piyano sesinde uyuyo. Çalıştırdığız personeller size hakkını helal ediyor mu sanıyorsunuz? Ama sizde anlayıp da fransız kalma sendromu var, ki zaten sekizyüz küsür milyon dolara fransızlaştık doğru ya!

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanları’nda yolcular, yeni yıl coşkusunu caz müziğinin eşsiz melodileriyle karşılıyor. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen mini caz konseri ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndaki kuartet performansına yolcuların ilgisi yoğundu.

TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanları’ndan seyahat eden yolcular için yılbaşı öncesinde mini konserler düzenlenmeye başladı.

İlki İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen ve Hande Ateş tarafından piyano ve saksafon eşliğinde seslendirilen mini caz konseri, yolcuların ilgisi ile karşılandı. Konser sonrası terminalde saksafon ile solo performans da gerçekleştirildi. 

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda da yolcular, 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunlarından oluşan kuartet grubun mini konseri ile buluştu. Adnan Menderes’te  gerçekleşen müzik dinletisinde yolculara keman, vurmalı çalgı, viyolonsel ve gitar ile bir müzik ziyafeti sunuldu.

Piyano ve iki saksafon’un coşkulu melodileri ile terminallere yılbaşı heyecanını taşıyan müzisyenlerin İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki ikinci performansı, 27 Aralık tarihinde gerçekleşecek.

Ankara Esenboğa Havalimanı’nda ise 27 ve 28 Aralık tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunlarından oluşan trio grubun performansı terminalleri renklendirecek. Çello, saksafon ve gitar eşliğinde verilecek müzik dinletisi, yolculara seyahatleri öncesinde keyifli anlar yaşatacak.





TAV'DAN YOLCULARINA SÜRPRİZ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
TAV biraz yolcunu düşünde 3 tane adam gibi danışma koy %20 kendi işimi yapıyorum %80 senin yolcularinla ilgileniyorum gına geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şimdi hemen SAW da buna benzer bir etkinlik yapar. Yoksa akıllarına bile gelmeyecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya Havle... ~ 10 yıl önce
yaa tabi biz tav personelleri olarak o kadar çok maaş alıyoruz ki, huzur tavan yapmış piyano sesinde çalışıyoruz, gobitte havyar falan, şampanyalı happy hourslar. Ulan önce personelini insan gibi yaşat. Son zamanlarda TAV ilgili bütün haberlerde personel yırtıyo bi taraflarını açız aç aç diye. Bu yönetim piyano sesinde uyuyo. Çalıştırdığız personeller size hakkını helal ediyor mu sanıyorsunuz? Ama sizde anlayıp da fransız kalma sendromu var, ki zaten sekizyüz küsür milyon dolara fransızlaştık doğru ya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000