14 Temmuz 2015, Salı 08:05:40

TAV'dan Yenikapı'da özel yolcu salonu

TAV İşletme Hizmetleri, havalimanlarındaki ayrıcalıklı hizmetlerini Yenikapı iskelesinde açılan özel yolcu salonuyla İDO yolcularına sunmaya başladı
  • birincisi ido ile tav işbirliği değil. İdo tav a satıldı zaten kendi şirketi. İkincisi tav şirketinin nasıl bir şirket olduğunu ido ile sürekli seyahat ederken gördüm. Özelleştikten sonra 20 liralık bursa bileti 50 liralara satılmaya başladı. Yerel gazeteler şikayet siteleri doldu taştı. Resmen vatandaşı soymaya kalktı. Hatta ibb başkanı Topbaş'ın bu olay canını sıkmış olacak ki http://www.haber7.com/guncel/haber/896772-kadir-topbas-idoyu-uyaracak ido yetkililerini uyaracam dedi de ne yaptı bilmiyorum. eskihisar topçularda kuyruklar oluşmaya başladı. Bursa büyükşehir belediyesi budo yu kurdu resmen ido nun bursa pazarını elinden aldı. sonra eskihisar topçularda istanbul lines kuruldu. Orada da tüm pazarı gitti. soyacak adam bulamayınca http://www.haberturk.com/ekonomi/makro-ekonomi/haber/785985-idoya-rakip-firmalara-dava-acacak dava açmaya falan kalktı. Nasıl bir tekel zihniyeti bu adamlar nasıl insanlar siz düşünün.
  • Biraz çakma CIP gibi duruyor..
  • Tav demek tekel demek
  • Fotoğraflarda "zengin açık büfe ve içecek çeşitleri" goremedik.
  • Emegı gecen herkese tesekkurler alıcan beye basarılar
  • Hayırlı olsun, ancak Tav ın yaptıgını anlamak zor, bu havaalanında alan ve mekan kimseye yetmiyor, mevcut halinde bile normal yolcular ust uste birbirlerinin üzerinde ve yeterli hiçbir imkana sahip değilken, normal olmayan aşırı para kazanma hırsıyla Tav bildiğini yapmış; yine normal yolcudan alan çalmış özel yolcuya lüks melan hazırlamış, allah insaf versin insan sevgisi nasip etsin

TAV İşletme Hizmetleri,  havalimanlarındaki ayrıcalıklı hizmetlerini Yenikapı iskelesinde açılan özel yolcu salonuyla İDO yolcularına sunmaya başladı. Yenikapı primeclass lounge, business corner’dan çocuk oyun odasına;  yolcuların tüm beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlandı. 

TAV Havalimanları iştiraki TAV İşletme Hizmetleri, konforlu bir seyahat konusundaki deneyimini havalimanlarının ardından denizyolu yolcularına da sunuyor. İDO Yenikapı iskelesinde açılan primeclass lounge, özel olarak tasarlanan 150 metrekarelik alanda yolculara ev rahatlığında konfor sunuyor.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Bora İşbulan, “Türkiye’de ve yurtdışında hızla büyüyen TAV İşletme Hizmetleri, özel yolcu salonu işletmeciliğinde hızlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor. İDO Yenikapı iskelesinde hizmete açtığımız primeclass lounge havalimanları dışındaki ilk yolcu salonu işletmemiz oldu. Geçtiğimiz yıl 2,5 milyon yolcunun geçtiği Yenikapı’da misafirlerimizi TAV’ın ayrıcalıklarıyla buluşturuyoruz. Önümüzdeki dönemde İDO ile işbirliğimizi güçlendireceğiz. İlk etapta Bursa ve Bandırma hattındaki feribotlarda VIP odaları hizmete alarak sunduğumuz ayrıcalıklı seyahat deneyimini iskeleden yolculuk sürecine de aktaracağız. Mudanya iskelesinde de bir özel yolcu salonu açmak üzere hazırlıklarımız sürüyor. Havalimanlarıyla birlikte, yılsonuna kadar şu an işlettiğimiz 31 özel yolcu salonuna 30 yeni nokta eklemeyi planlıyoruz” dedi.

TAV İşletme Hizmetleri yedi ülkede 18 havalimanında faaliyet gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde Bodrum iç hatlar terminalinde açılan "primeclass" Lounge ile işlettiği özel yolcu salonu sayısı 31’e ulaştı.

İDO Yenikapı iskelesinde açılan özel yolcu salonunda oyun odası, WI-FI, deniz manzaralı teras, business corner, bagaj saklama alanı, TV üniteleri, zengin açık büfe ve içecek çeşitleri sunuluyor. TAV Passport Kart sahipleri bir misafirleriyle birlikte salondan ücretsiz yararlanabilirken, İDO Miral Kart sahipleri 20 TL, diğer yolcularsa 25 TL karşılığında giriş yapabiliyor.  





TAV'dan Yenikapı'da özel yolcu salonu

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

ido ~ 9 yıl önce
birincisi ido ile tav işbirliği değil. İdo tav a satıldı zaten kendi şirketi. İkincisi tav şirketinin nasıl bir şirket olduğunu ido ile sürekli seyahat ederken gördüm. Özelleştikten sonra 20 liralık bursa bileti 50 liralara satılmaya başladı. Yerel gazeteler şikayet siteleri doldu taştı. Resmen vatandaşı soymaya kalktı. Hatta ibb başkanı Topbaş'ın bu olay canını sıkmış olacak ki http://www.haber7.com/guncel/haber/896772-kadir-topbas-idoyu-uyaracak ido yetkililerini uyaracam dedi de ne yaptı bilmiyorum. eskihisar topçularda kuyruklar oluşmaya başladı. Bursa büyükşehir belediyesi budo yu kurdu resmen ido nun bursa pazarını elinden aldı. sonra eskihisar topçularda istanbul lines kuruldu. Orada da tüm pazarı gitti. soyacak adam bulamayınca http://www.haberturk.com/ekonomi/makro-ekonomi/haber/785985-idoya-rakip-firmalara-dava-acacak dava açmaya falan kalktı. Nasıl bir tekel zihniyeti bu adamlar nasıl insanlar siz düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cip ~ 9 yıl önce
Biraz çakma CIP gibi duruyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fiyasko ~ 9 yıl önce
Tav demek tekel demek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Btav ~ 9 yıl önce
Aynenn kailiyorum.BTA gibi
Burda olsa ~ 9 yıl önce
Yolcular personeli doverdi dermisim.Bizim public patlamaya hazir bomba gibi.yer hizmetlerinde az cekmiyoruz bu tip inalardan para verdilermi kendilerini pasa zannederler
no comment ~ 9 yıl önce
Fotoğraflarda "zengin açık büfe ve içecek çeşitleri" goremedik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oookkk ~ 9 yıl önce
Emegı gecen herkese tesekkurler alıcan beye basarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lounge ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun, ancak Tav ın yaptıgını anlamak zor, bu havaalanında alan ve mekan kimseye yetmiyor, mevcut halinde bile normal yolcular ust uste birbirlerinin üzerinde ve yeterli hiçbir imkana sahip değilken, normal olmayan aşırı para kazanma hırsıyla Tav bildiğini yapmış; yine normal yolcudan alan çalmış özel yolcuya lüks melan hazırlamış, allah insaf versin insan sevgisi nasip etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000