03 Aralık 2012, Pazartesi 15:41:15

TAV'DAN SIRADIŞI TEŞEKKÜR

TAV Havalimanları, bin adet ve üzeri hissesini halka arzından bu yana elinde tutan yatırımcılarına bir yıl 'TAV Passport Kart' üyeliğiyle teşekkür ediyor.
  • Şişme balon gibiler, dimi Samet

Yatırımcılar, TAVHL hissesini ellerinde bulundurma sürelerine göre farklı kampanyalardan faydalanabilecekler. TAV Havalimanları, Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) işbirliğiyle hayata geçirdiği bu promosyonla bilinçli ve uzun vadeli vizyona sahip yatırımcı sayısının artması için sürdürülen çabalara da destek veriyor.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray, “Bu proje ile aslında yapılan şirket ile ortakları biraz daha yakınlaştırmak. Şirketin yaptığı işten ortaklara birşey veriyor olması çok değerli bir varlık. Bundan sonra yapacak olanlar için de çok iyi bir fikir” dedi.

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) Genel Müdürü Yakup Ergincan, TAV Havalimanları gibi kurumsal yönetimin ve yatırımcı ilişkilerinin önemine inanan şirketlerin katkılarıyla, yatırımcılara sunulan “ortak promosyon”larının sayısının artmasını dilediğini belirterek, SPK’ye ve TAV Havalimanları’na teşekkür etti.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, “Merkezi Kayıt Kuruluşu’yla birlikte gerçekleştirdiğimiz bu projeyle, TAV’ın geleceğine güvenerek birikimlerini bu yönde değerlendiren yatırımcılarımıza küçük bir teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda, küçük yatırımcının değerinin ve öneminin farkında olan bir şirket olarak, bilinçli ve uzun vadeli yatırımı teşvik etmek üzere yapılan çalışmaları da destekliyoruz” dedi.

TAV'DAN SIRADIŞI TEŞEKKÜR

Yorumlar

.... ~ 11 yıl önce
Şişme balon gibiler, dimi Samet

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000