09 Eylül 2014, Salı 16:33:36

TAV'DAN MÜZİKLİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMASI

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları tarafından işletilen Adnan Menderes Havalimanı’nda, 2006 yılında açılışı gerçekleştirilen dış hatlar terminalinin yıldönümü kapsamında düzenlenen mini konserler terminalleri renklendirdi.
  • Adb değilde İZM olsa daha iyi olurdu kolay anlaşılırlık açısından
  • Abd zannettim haha sasirtma
  • Görünce ABD sandım beyin nasıl alışmıs valla :)

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları tarafından işletilen Adnan Menderes Havalimanı’nda, 2006 yılında açılışı gerçekleştirilen dış hatlar terminalinin yıldönümü kapsamında düzenlenen mini konserler terminalleri renklendirdi. İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümünün de kent genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandığı aynı günde, trio grubunun dünya müziklerinden geniş bir repertuarla sunduğu melodiler, İzmir’den seyahat eden yolculara her iki yıldönümünün coşkusunu taşıdı.

TAV İzmir Genel Müdürü Erkan Balcı, “TAV Havalimanları olarak, İzmir'in turizm ve ticaret hacmine yeni bir soluk getirerek bölgenin dünyayla ilişkisini yepyeni bir boyuta taşıyan Adnan Menderes Havalimanı’nın 2006 yılının 9 Eylül’ünde açılışını gerçekleştirdiğimiz dış hatlar terminali yıldönümünü yolcularımızla birlikte kutluyoruz. Aynı zamanda, bugünün İzmir’in kurtuluş günü yıldönümü olması da heyecanımızı ikiye katlıyor. Bu önemli günde havalimanından seyahat eden yolcularımıza bu heyecanı düzenlediğimiz mini konserlerle taşımak istedik. Her iki yıldönümünün de coşkusunu şehrin giriş kapısı İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda yolcularımızla beraber yaşamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

TAV'DAN MÜZİKLİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMASI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adb değilde İZM olsa daha iyi olurdu kolay anlaşılırlık açısından

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Abd zannettim haha sasirtma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Görünce ABD sandım beyin nasıl alışmıs valla :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000