02 Eylül 2008, Salı 08:46:58

TAV'dan milyon Dolar'lık zarar

10 yılda yüz milyon yolcu hedefi ile bölgenin en büyük havalimanı işletmecisi olmayı planlayan Tav Havalimanları Holding yılın ilk yarısındaki zararını açıkladı.
  • İlginç!!! efendi! ahmetzarif efendi! yorum yapmışsınız ama içi boş... zahmet edip IMKB'nin sitesinden 6 aylık faaliyet raporunu okusaydınız bu yorumları yapmazdınız! Şirketin faaliyet karı geçen sene 9.6 mln ytl iken bu sene 58.7 mln ytl'ye çıkmış. Şirket 6 aylık süreç içerisinde 96 mln ytl nakit yaratmış. Lütfen bilmediğiniz konular hakkında işkembeden yorum yazmayın.
  • İstanbul,Ankara karlı İzmir karsız havaalanı anladık.İstanbul AHL hepsinin zararını karşılar.Adnan Mendereste zarar diye lambaları bile yakmıyorlar.Çoğu yerleri karanlıkta giriş yapıyoruz.Tasarrufmu kar mı?
  • tabii editör yayınlarsa!!! eminim tav memurdan az kazanıyordur bahse bile girerim zaten kazanmayı bırak adam zarardayız diyor.valla benim eniştede işinde zarada ama o zarar ederken gidip şurda burda ihaleye girmiyor? he yeri gelmişken o üstü örtülen panoların vergisi ne kadar?
  • Arkadaşlar her sene zarar açıklayan bir şirket nasıl olurda dünya markası olma yolunda ilerler anlayanınız varmı. Yada bu zarar açıklama şirket borsada işlem gördüğü için ortaklarının cin fikirliliğindenmi kaynaklanıyor, öyle değilse CEO nun yada patronun şurda burda röportajını şirketi övecek şekilde yapmak doğru değil bence her sene zarar açıklayan şirket örnek değildir.

10 yılda yüz milyon yolcu hedefi ile bölgenin en büyük havalimanı işletmecisi olmayı planlayan Tav Havalimanları Holding yılın ilk yarısındaki zararını açıkladı.

TAV Havalimanları Holding de yılın ilk yarısında 32,14 milyon YTL zarar ettiğini duyurdu.

Şirketin geçen yılın aynı dönemindeki zararı da 22,53 milyon YTL olmuştu.

TAV'dan milyon Dolar'lık zarar

Yorumlar

IMAX ~ 16 yıl önce
İlginç!!! efendi! ahmetzarif efendi! yorum yapmışsınız ama içi boş... zahmet edip IMKB'nin sitesinden 6 aylık faaliyet raporunu okusaydınız bu yorumları yapmazdınız! Şirketin faaliyet karı geçen sene 9.6 mln ytl iken bu sene 58.7 mln ytl'ye çıkmış. Şirket 6 aylık süreç içerisinde 96 mln ytl nakit yaratmış. Lütfen bilmediğiniz konular hakkında işkembeden yorum yazmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yılmaz ~ 16 yıl önce
İstanbul,Ankara karlı İzmir karsız havaalanı anladık.İstanbul AHL hepsinin zararını karşılar.Adnan Mendereste zarar diye lambaları bile yakmıyorlar.Çoğu yerleri karanlıkta giriş yapıyoruz.Tasarrufmu kar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmetzarif ~ 16 yıl önce
tabii editör yayınlarsa!!! eminim tav memurdan az kazanıyordur bahse bile girerim zaten kazanmayı bırak adam zarardayız diyor.valla benim eniştede işinde zarada ama o zarar ederken gidip şurda burda ihaleye girmiyor? he yeri gelmişken o üstü örtülen panoların vergisi ne kadar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ~ 16 yıl önce
Arkadaşlar her sene zarar açıklayan bir şirket nasıl olurda dünya markası olma yolunda ilerler anlayanınız varmı. Yada bu zarar açıklama şirket borsada işlem gördüğü için ortaklarının cin fikirliliğindenmi kaynaklanıyor, öyle değilse CEO nun yada patronun şurda burda röportajını şirketi övecek şekilde yapmak doğru değil bence her sene zarar açıklayan şirket örnek değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000