08 Mart 2013, Cuma 10:29:25

TAV'DAN KADINLARA ÇİÇEKLİ KARŞILAMA

TAV Havalimanları işlettiği İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanları’nda yolcuların Dünya Kadınlar Günü’nü çiçeklerle kutladı.
  • Bu zavallıya sormak isterim. Hani şu kadına şiddeti haklı gören zavallıya. Acaba kendisi de eşine ( varsa tabii ) veya kızına, annesine şiddet uyguluyor mu? Uygulansa hoşuna gider mi? Yazık benim ülkem yazık. Ne kafalar var bu memlekette. Airporthaber bu saçma ve korkunç yorumu size yakışmadığı için kaldırmanızı rica ediyorum lütfen.
  • Bu dergide söyleyeceğim şeyler sınırlı maalesef. Ama bu hasta kafaya " yuh " demek isterim en hafifinden. Bu ne kafadır? Ne düşüncedir? Aynı şeyi kadınlar bu kişiye ( ! ) yapsa ne düşünür acaba? Kadına dayağı ve şiddeti haklı gösteren bu kafanın yazdıkları ülkenin facia bir durumda olduğunun en açık göstergesidir. Yazık ki ne yazık:
  • Herkes şiddet şiddet diye tutturmuş gidiyor ulan bu kadar adam boşuna mı dövecek allah aşkına elbet vardır bir sebep ya aldatıyordur yada bilip bilmeden konuşuyordur kadın işte ne beklersin,herkes yaptığına göre bu şiddet olayında bi bildikleri veya haklı bir yanları vardır diye düşünüyorum ama tabiki yapılmasa daha iyi olur
  • Cpt. saçmalama. Kadınlar başımızın tacıdır, herşeylerimizdirler. Unutma ki bu dünyada kadınlar fazla olsa idi veya değerleri bilinse idiler, dünya çok farklı bir yer olurdu. Senin ve senin gibiler için kadının belki değeri yoktur; ama kadın dünyadaki en değerli varlıktır. Etrafına bir bak istersen. Bu arada TAV'ı yaptığından dolayı kutlarım.
  • ne saçma bir gün. kim, ne diye icat ettiyse? erkekler günü niye yok o zaman?

TAV Havalimanları işlettiği İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanları’ndaki kadın yolculara, Dünya Kadınlar Günü sebebiyle karanfil dağıttı. TAV çalışanları tarafından yolculara terminal giriş noktalarında verilen çiçekler, havalimanlarında renkli görüntüler oluşturdu.


Dünya Kadınlar Günü için her yıl 8 Mart tarihinde kadın yolcuları çiçeklerle karşılayarak kutlamayı geleneksel hale getiren TAV Havalimanları, bu yıl da İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa Havalimanları’nda iç ve dış hatlarda, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda ise dış hatlardaki yolcularına dağıttığı rengarenk karanfillerle kadın yolcuların ilgisiyle karşılandı.

Çeşitli renklerde karanfillerle havalimanlarına girerken karşılanan kadın yolcular, şaşkınlıklarını dile getirerek, TAV’ın yolcuları için bu özel günde gerçekleştirdiği jestten duydukları memnuniyeti belirttiler. TAV Havalimanları tarafından düzenlenen Dünya Kadınlar Günü kutlamalarında yaklaşık 3 bin çiçek dağıtıldı. 

TAV'DAN KADINLARA ÇİÇEKLİ KARŞILAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Şiddet???!!!!!! ~ 11 yıl önce
Bu zavallıya sormak isterim. Hani şu kadına şiddeti haklı gören zavallıya. Acaba kendisi de eşine ( varsa tabii ) veya kızına, annesine şiddet uyguluyor mu? Uygulansa hoşuna gider mi? Yazık benim ülkem yazık. Ne kafalar var bu memlekette. Airporthaber bu saçma ve korkunç yorumu size yakışmadığı için kaldırmanızı rica ediyorum lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadına şiddet ~ 11 yıl önce
Bu dergide söyleyeceğim şeyler sınırlı maalesef. Ama bu hasta kafaya " yuh " demek isterim en hafifinden. Bu ne kafadır? Ne düşüncedir? Aynı şeyi kadınlar bu kişiye ( ! ) yapsa ne düşünür acaba? Kadına dayağı ve şiddeti haklı gösteren bu kafanın yazdıkları ülkenin facia bir durumda olduğunun en açık göstergesidir. Yazık ki ne yazık:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadına şiddet ~ 11 yıl önce
Herkes şiddet şiddet diye tutturmuş gidiyor ulan bu kadar adam boşuna mı dövecek allah aşkına elbet vardır bir sebep ya aldatıyordur yada bilip bilmeden konuşuyordur kadın işte ne beklersin,herkes yaptığına göre bu şiddet olayında bi bildikleri veya haklı bir yanları vardır diye düşünüyorum ama tabiki yapılmasa daha iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçmalama ~ 11 yıl önce
Cpt. saçmalama. Kadınlar başımızın tacıdır, herşeylerimizdirler. Unutma ki bu dünyada kadınlar fazla olsa idi veya değerleri bilinse idiler, dünya çok farklı bir yer olurdu. Senin ve senin gibiler için kadının belki değeri yoktur; ama kadın dünyadaki en değerli varlıktır. Etrafına bir bak istersen. Bu arada TAV'ı yaptığından dolayı kutlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt ~ 11 yıl önce
sen saçmala..ancak kadına bir gün değer verirsiniz hepsi bu kadar, o da lafta...cümleyi iyi oku "gün" saçma diyorum..understand?
cpt ~ 11 yıl önce
ne saçma bir gün. kim, ne diye icat ettiyse? erkekler günü niye yok o zaman?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000