25 Eylül 2008, Perşembe 20:44:05

TAV'dan iftar yemeği

TAV Havalimanları Holdingîn her yıl düzenledği iftar yemeği bu yıl, Florya Beyti Restoranda gerçekleştirildi.
  • sızlere afıyet olsun tav aılesı bızlere ise yıyecek ekmek aramak dusuyo sayenezde işe alınırken ıyı calıştırırken ıyı sezon bıtınce kapı onune konuluyo habersızce sabah mesaıye gelınıyor bıde ne gorulsun sezon cıkımı basladı dıye 30 40 kişi kapı onunde yazık bıze sızlerle caliştımız ıcın havaş personelı antalya
  • YUH BE KARDESIM NE KADAR BEDAVACI BIR TOPLUMUZ BIZ INANAMIYORUM, BELEDIYELER OY UGRUNA YAPIYORLAR ZATEN BU ISI, BIRAKTA DUNYAYA REZIL OLMAYALIM !!
  • Allah Kabul ETSİN Afiyet olsun ,Koskocaman TAV burdan bir Ricam olucak Sn.Yetkililerine Allah Rizası için Terminal içinde Bir ÇADIR Açında uluslar arası bir terminal e yakısır TÜRKÜN Ramazan ayındaki inceliğini dunyaya gosterin new olur 29 gun bir karavana yemek versen sevabına iftar saati yoculara işiniz gücünüz rast gitsin Umarım bunu yaparlar gelicek ramazan Duyurulur Saygılarımla.

TAV Havalimanları Holding, her yıl geleneksel hale gelen iftar yemeğini bu yıl Florya’da bulunan Beyti restoranda düzenledi.

İftar yemeğine havalimanı muhabirleri ve TAV yetkililerinin yanı sıra Atatürk Havalimanı’nda bulunan bazı işletme yetkilileri katıldı.

Yemeğin sonunda TAV CEO’su Sani Şener, tüm masaları tek tek gezerek, davetlilerle ilgilendi.

TAV

TAV

TAV

©AirportHaber

TAV'dan iftar yemeği

Yorumlar

volki ~ 16 yıl önce
sızlere afıyet olsun tav aılesı bızlere ise yıyecek ekmek aramak dusuyo sayenezde işe alınırken ıyı calıştırırken ıyı sezon bıtınce kapı onune konuluyo habersızce sabah mesaıye gelınıyor bıde ne gorulsun sezon cıkımı basladı dıye 30 40 kişi kapı onunde yazık bıze sızlerle caliştımız ıcın havaş personelı antalya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.K ~ 16 yıl önce
YUH BE KARDESIM NE KADAR BEDAVACI BIR TOPLUMUZ BIZ INANAMIYORUM, BELEDIYELER OY UGRUNA YAPIYORLAR ZATEN BU ISI, BIRAKTA DUNYAYA REZIL OLMAYALIM !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trousers FISH ~ 16 yıl önce
Allah Kabul ETSİN Afiyet olsun ,Koskocaman TAV burdan bir Ricam olucak Sn.Yetkililerine Allah Rizası için Terminal içinde Bir ÇADIR Açında uluslar arası bir terminal e yakısır TÜRKÜN Ramazan ayındaki inceliğini dunyaya gosterin new olur 29 gun bir karavana yemek versen sevabına iftar saati yoculara işiniz gücünüz rast gitsin Umarım bunu yaparlar gelicek ramazan Duyurulur Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000