25 Ocak 2016, Pazartesi 09:08:03

TAV'dan büyük başarı

TAV İnşaat, Bahreyn’de havalimanı modernizasyon programının en önemli hamlelerinden biri olan yeni terminal ihalesini kazandı.
  • TAV'a tebrikler, fakat bu Suriyeli gocmenler konusuna care bulunmali. Burada yorum yazarak birseyler anlatmaya calisiyorlar sanirim fakat zor, gercekten zor...
  • tav önce çalışanlarının maaşını doru düzgüün versin ondan snra hava atsın.. Önce güvenliğin maaşını verin adam gibi
  • Baslayak. Denmez. (. Baliyalim. Denir. ). TAV Zaten is vermez bu hatayi gorurse. Hic cagirmaz. Icerde bir adamin varsa. Rahat girersin Simdi bir cok kuruluslar. Bu yontemi uyguluyorlar icerde calisan lara adamin varsa gelsin , Adami olmiyan sanki dusmandir, Birsorun daha var. bir isi beyenmiyorsun kafana. Uygun degil cikiyorsun Yeni. Ise bas vurdugun vakit. Is veren sorar. Nerelerde calistin. A firmasinda B. Firmasinda Diyorsun. Seni ise alan. Kisi. Ceo. Mudur nedir Seden habersiz. Hemen eski is yerine telefon aciyor. Boyle bir sahis geldi is istiyor. Daha once sizde calismis nasil bir kisidir, Eski firmada diyorki. Oooo cok kotu idi. Calismazdi. Ise yaramaz. VS. diye anlatir , Burayakadar tamam. Eger. Bu adami katuliyen firma. Bizim burda. Yani. Amerikada olsa. Ofirmayi. Buyuk bir tazminatla karsi karsiya kalir. Ne olursa olsun. Adami kutulemeye hic bir firmanin. Yetki yoktur. Cok buyuk ceza gorur, Adam bir sey beyenmez ayrilir , firma onunsahsiyetini kariyerini damgaliyamaz. Hic bir hak hukuk yoktur , Benim guzel turkiyemde. Bu sorun var. USA daki kural yakinda gelecektir, ama bizim millet. Bu kurallara alisir. Ve ya. Alismaz. Bu olacaktir. . Tukiye kimsenin babasinin ciftligi degildir.
  • Once. Turkceyi dogruyaz. Sonra TV. Dan is iste. Tav gunahini vermez, kac kere CV gitti kac kere CEO. Ile gurusme yapildi. Yine is yok. Cagiririz seni. Bir sene oldu. Haber gelmedi. CV sini Veren. Cok yetenekli bir deli kanli. Ana lisan sevyesinde. Ingilizce. Si var.
  • tav dunyanin bi ucuna yatirim yapacagina bi otoparkini genisletsin ceki duzen versin!
  • 3. Havalimanı 2020'de anca biter :)
  • cv yolladım işe al da inşaata başlayakkk
  • bir stadı 3 yılda yapamadık bırak 2 yılda havalimanı bitsin
  • tav'dan beklenen haber...
  • Tav daha gerçekçi 51 ay demiş sadece terminal için bizde hala 2 yılda 3. Havalimanının biteceğini sananlar var

TAV İnşaat, Bahreyn’de havalimanı modernizasyon programının en önemli hamlelerinden biri olan yeni terminal ihalesini kazandı.

Toplam 220 bin metrekare alana sahip olacak yeni terminal binasıyla havalimanının kapasitesi yılda 4 milyon yolcudan 14 milyona yükselecek.

Havalimanı inşaatı sektöründe dünyada ilk sırada yer alan TAV, Bahreyn Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası ve bağlantılı işlerini içeren ihaleyi kazandı. Bahreyn Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Kamal bin Ahmed Mohammed ve Bahrain Airport Company CEO'su Mohamed Yousif Al Binfalah'in düzenledikleri basın toplantısında 1,1 milyar dolarlık proje için TAV-Arabtec Ortak Girişimi'nin seçildiği açıklandı. Bahreyn’de bir Türk şirket tarafından kazanılan en büyük inşaat projesi olan havalimanı terminali 51 ayda tamamlanacak.

TAV Grubu CEO’su Sani Şener “2000 yılında inşa ettiğimiz İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan sonra Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da yedi ülkenin başkent havalimanlarıyla birlikte toplam 16 havalimanı inşa etmiş olacağız. Birleşik Arap Emirlikleri, Umman ve Suudi Arabistan’da devam eden havalimanı projelerimize Bahreyn'i de eklemekten mutluluk duyuyoruz. Havalimanı yapım ve işletmeciliği alanında ülkemizi temsil etmeye, Türk gençlerine hem istihdam sağlamaya, hem de onları küresel piyasada etkin bir oyuncu olmaları için eğitmeye devam edeceğiz” dedi.

Sözleşme kapsamında 14 milyon yolcu kapasitesine sahip terminal binasına ilave olarak ana hizmet binası, hava ve kara tarafı altyapı işleri ve çok katlı otopark inşaatı da yer alıyor. TAV İnşaat, ortağı Arabtec ile birlikte inşaat çalışmalarına mart ayında başlayacak. Çevreci teknolojilerin kullanılacağı projede terminal binasının LEED Gold sertifikası alması hedefleniyor.



TAV'dan büyük başarı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Yorumlar ~ 8 yıl önce
TAV'a tebrikler, fakat bu Suriyeli gocmenler konusuna care bulunmali. Burada yorum yazarak birseyler anlatmaya calisiyorlar sanirim fakat zor, gercekten zor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tav a ~ 8 yıl önce
tav önce çalışanlarının maaşını doru düzgüün versin ondan snra hava atsın.. Önce güvenliğin maaşını verin adam gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guvenlik maas? ~ 8 yıl önce
Adam gibi derken? Ay basi geldi de alamadin mi maasini, yarisini ayin 15'inden sonra al mi demisler? Bir sikayetin varsa is mahkemeleri hazir bekliyor, %99 oraninda da calisan lehine karar veriyor. Burada yazacagina eyleme gec, yok sadece maasinin az oldugunu dusunuyorsan buyur baska is ara, zorla calistiran yoktur herhalde.
Maaş ~ 8 yıl önce
7 yıldır hiç maaşımın geciktiğini veya maaşımın ödenmediğini görmedim maaş ödemesi ayın 1 ni bile bulmadı hep 29-30-31 tık hesabımda cok işyerind çalıştım ama en dürüst maaş ödemesi yapan Tav dır not:yönetici değilim alt kademe çalışanıyım tşkler ayrıca torpili değilim iş başvurusu yaptım işe alındım.
Fanfani ~ 8 yıl önce
Baslayak. Denmez. (. Baliyalim. Denir. ). TAV Zaten is vermez bu hatayi gorurse. Hic cagirmaz. Icerde bir adamin varsa. Rahat girersin Simdi bir cok kuruluslar. Bu yontemi uyguluyorlar icerde calisan lara adamin varsa gelsin , Adami olmiyan sanki dusmandir, Birsorun daha var. bir isi beyenmiyorsun kafana. Uygun degil cikiyorsun Yeni. Ise bas vurdugun vakit. Is veren sorar. Nerelerde calistin. A firmasinda B. Firmasinda Diyorsun. Seni ise alan. Kisi. Ceo. Mudur nedir Seden habersiz. Hemen eski is yerine telefon aciyor. Boyle bir sahis geldi is istiyor. Daha once sizde calismis nasil bir kisidir, Eski firmada diyorki. Oooo cok kotu idi. Calismazdi. Ise yaramaz. VS. diye anlatir , Burayakadar tamam. Eger. Bu adami katuliyen firma. Bizim burda. Yani. Amerikada olsa. Ofirmayi. Buyuk bir tazminatla karsi karsiya kalir. Ne olursa olsun. Adami kutulemeye hic bir firmanin. Yetki yoktur. Cok buyuk ceza gorur, Adam bir sey beyenmez ayrilir , firma onunsahsiyetini kariyerini damgaliyamaz. Hic bir hak hukuk yoktur , Benim guzel turkiyemde. Bu sorun var. USA daki kural yakinda gelecektir, ama bizim millet. Bu kurallara alisir. Ve ya. Alismaz. Bu olacaktir. . Tukiye kimsenin babasinin ciftligi degildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 8 yıl önce
Once. Turkceyi dogruyaz. Sonra TV. Dan is iste. Tav gunahini vermez, kac kere CV gitti kac kere CEO. Ile gurusme yapildi. Yine is yok. Cagiririz seni. Bir sene oldu. Haber gelmedi. CV sini Veren. Cok yetenekli bir deli kanli. Ana lisan sevyesinde. Ingilizce. Si var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkçe ~ 8 yıl önce
Sen bu Türkçe ile başvurduysan alsalar şaşardım. Google tercüme mi çeviri yaptı
istanbul ~ 8 yıl önce
tav dunyanin bi ucuna yatirim yapacagina bi otoparkini genisletsin ceki duzen versin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otopark ~ 8 yıl önce
Istanbul'dan bahsediyorsan acik otopark var VIP'in onunde, 100 m. yurumeyi kulfet gormezsen oraya her zaman yer bulabilirsin. Hatta park ucretlerinden sikayet var diye belediye bile park yeri acti 1 liraya, daha ne yapsin adamlar.
t2t ~ 8 yıl önce
3. Havalimanı 2020'de anca biter :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2020 ~ 8 yıl önce
2020 de bile bitmez
tav ~ 8 yıl önce
cv yolladım işe al da inşaata başlayakkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stad ~ 8 yıl önce
bir stadı 3 yılda yapamadık bırak 2 yılda havalimanı bitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 8 yıl önce
tav'dan beklenen haber...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aep ~ 8 yıl önce
Tav daha gerçekçi 51 ay demiş sadece terminal için bizde hala 2 yılda 3. Havalimanının biteceğini sananlar var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000