28 Haziran 2016, Salı 11:14:13

TAV'dan 5 merkezde eğitim

Havalimanı inşaatında dünyanın lider markası olan TAV İnşaat, bu alandaki kurumsal birikim ve deneyimlerini çalışanlarına aktarıyor.

Havalimanı inşaatında dünyanın lider markası olan TAV İnşaat, bu alandaki kurumsal birikim ve deneyimlerini çalışanlarına aktarıyor. Şirketin İstanbul, Riyad, Dubai, Abu Dabi ve Cidde’de düzenlenen eğitim ve gelişim seminerlerine 1300’den fazla yönetici ve çalışan katıldı.

Dünyanın en büyük havalimanı müteahhidi olan TAV İnşaat, çalışanlarının bireysel gelişimlerini desteklemek amacıyla İstanbul, Riyad, Dubai, Abu Dabi ve Cidde’de eğitim seminerleri gerçekleştirdi. “Building Together” (Birlikte İnşa Etmek) adı altında 37 farklı milletten 1300’ün üzerinde yönetici ve çalışana havalimani inşaatının başlangıcından teslime kadar tüm süreçleri hakkında bilgi verildi.

TAV İnşaat Genel Müdürü Ümit Kazak “TAV İnşaat olarak, sektörün en prestijli yayınlarından Engineering News Record tarafından son iki yıldır dünyanın en büyük havalimanı inşaat şirketi seçildik. Büyük olmaktan daha önemli olan sürdürülebilir bir iş modeline sahip olmaktır. Bunun için de öncelikle insana yatırım yapmak; çalışanlarımızın mutluluğu ve gelişimini sağlamamız gerekiyor. Şirketleri ayakta tutan en önemli sermayeleri çalışanlarıdır ve onların sahip olduğu entellektüel birikimdir. Bu nedenle TAV olarak, faaliyet gösterdiğimiz sektörün son gelişmeleri ve gelecek trendleri hakkında yöneticilerimiz ve çalışanlarımız için eğitimler düzenliyoruz. Bununla birlikte, çalışanlarımızın kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaya çok önem veriyor ve her türlü eğitim konusunda onları destekliyoruz” dedi.

TAV İnşaat İnsan Kaynakları Departmanı ve TAV Akademi işbirliğiyle bugüne kadar düzenlenen eğitim seminerlerinde toplam 5600 saat eğitim verildi. Eğitimlerde düzenlenen atölye çalışmaları sonunda çalışanların geri bildirimleri dikkate alınarak takım çalışması, inovasyon, etkin iletişim gibi kişisel gelişim eğitimleri de programa dahil edildi.



TAV'dan 5 merkezde eğitim

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000