10 Aralık 2012, Pazartesi 13:06:17

TAV'DA 4 ATAMA!

Havalimanı işletmeciliği alanında Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları’nda Dış İlişkiler Direktörlüğü’ne Mehmet Erdoğan, Finans Direktörlüğü’ne Burcu Geriş, Kurumsal İletişim Direktörlüğü’ne Bengi Vargül ve Yatırımcı İlişkileri Direktörlüğü’ne Nursel İlgen atandı.
  • Arkadaşlarımızın yeni görevleri hayırlı uğurlu olsun...Allah utandırmasın...Özkan Demirci
  • 3 kadin 1 erkek atanmis. Atananlar belli ki iyi egitim gormus ve/yada islerini cok iyi beceriyorlar. THY'da ve baska devlet dairelerinde kadinlar atanmiyor, neden acaba?
  • Hayırlı olsun...
  • Bana kalırsa Hisse nasıl olsa yerinde sayıyor, hatta geri gidiyor. Halka zamanında tam arz ettiler. Yatırımcı ilişkilerine gerek YOK. Bu insanları başka birimlerde değerlendirin.

Türkiye’nin yanı sıra bölgede de lider havalimanı işletmecisi konumunda bulunan TAV Havalimanları’nda 1 Aralık 2012 itibariyle üst yönetime dört yeni atama gerçekleşti.

Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Erdoğan önümüzdeki dönemde Dış İlişkiler Direktörlüğü görevini üstlendi.

Türkiye’de proje finansmanını ilk gerçekleştiren şirketler arasında yer alan holdingde Finans Direktörlüğü’ne (CFO-Chief Financial Officer) Proje ve Yapılandırılmış Finansman Koordinatörü Burcu Geriş getirildi. Geriş, İDO Genel Müdür Vekili olarak şirketten ayrılan Murat Uluğ’dan boşalan koltuğa atandı.

Kuruluşundan bu yana şirkette kurumsal iletişim süreçlerini yöneten Bengi Vargül, 1 Aralık itibariyle Kurumsal İletişim Direktörlüğü’nü üstlendi.

Yatırımcı İlişkileri Koordinatörü Nursel İlgen de Yatırımcı İlişkileri Direktörü olarak görev yapacak.

Mehmet Erdoğan, Dış İlişkiler Direktörü

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari İşler Fakültesi’nden mezun olan Erdoğan, iş yaşamına Arapoğlu Giyim Sanayi’nde işletme müdürü olarak başladı. Ankara Anonim Türk Sigorta’da pazarlama müdürü, Söğüt Seramik’te sigorta müşaviri olarak görev yapan Erdoğan, 1999’da mali ve idari işler şefi olarak TAV’a katıldı. Erdoğan son olarak TAV Havalimanları Holding Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Burcu Geriş, CFO

Burcu Geriş 1999’da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School’dan MBA derecesi aldı. Kariyerine Garanti Bankası’nda başladı ve 1999-2005 arasında hazine, proje 

finansmanı, finansal analiz, risk analizi gibi alanlarda farklı özelleştirme, altyapı, enerji projelerinde görev aldı. 2005’te TAV Havalimanları Holding’de Proje ve Yapılandırılmış Finans Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. TAV’da sırasıyla müdür yardımcısı, müdür ve koordinatör olarak görev alan Geriş, İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes’in yanı sıra Gürcistan, Tunus, Makedonya ve Suudi Arabistan’daki havalimanı projelerinin finansmanını yürüttü, şirketin halka arz ve çeşitli hisse satış işlemlerinde rol aldı.

Bengi Vargül, Kurumsal İletişim Direktörü

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Vargül, aynı üniversitede televizyon haberciliği alanında lisansüstü eğitimini tamamladı. Kariyerine 1992 yılında TRT haber merkezinde muhabir olarak başladı. 1997-2000 yılları arasında da NTV’de muhabir olarak çalıştı. 1999’da Abdullah Öcalan’ın Türkiye’ye getiriliş haberini dünyaya duyuran ilk kişi olarak önemli bir gazetecilik başarısına imza attı. London Canning School’da iletişim, ikna teknikleri ve farklı kültürlerle iletişim teknikleri konularında eğitim aldı. TAV Grubu’nda yaklaşık 13 yıldır görev yapan Vargül, dört yıldır İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Kurumsal İletişim Sertifika Programı dersi veriyor. TÜHİD üyesi ve Kurumsal İletişimciler Derneği YK üyesidir.

Nursel İlgen, CFA, Yatırımcı İlişkileri Direktörü

ODTÜ İşletme Bölümü’nden 1997’de mezun oldu. Aracı kurumlarda dokuz yıl çalışarak fon yönetimi ve araştırmanın yani sıra halka arz ve özelleştirme projelerinde deneyim edindi. 2006’da katıldığı TAV Havalimanları’nda halka arz sürecinde görev aldı ve Yatırımcı İlişkileri Departmanı’nı kurarak bu bölümde çalışmalarını devam ettirdi. Thomson Extel tarafından finans kuruluşları arasında yapılan oylamada Türkiye’de yatırımcı ilişkileri yetkilisi alanında 2009 ve 2011’de ikinci, 2010 ve 2012’de birinci seçilmiştir. Benzer bir çalışmada Yatırımcı İlişkileri alanında 2012’de Avrupa ikincisi unvanını kazanmıştır. CFA ve SPK İleri Düzey ve Kurumsal Yönetim Derecelendirme lisanslarına sahiptir. CFA Institute, CFA Society of Istanbul, TÜYİD ve TKYD üyeliği bulunan İlgen, evli ve bir çocuk annesidir.
TAV'DA 4 ATAMA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Arkadaşlarımızın yeni görevleri hayırlı uğurlu olsun...Allah utandırmasın...Özkan Demirci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadin=erkek ~ 11 yıl önce
3 kadin 1 erkek atanmis. Atananlar belli ki iyi egitim gormus ve/yada islerini cok iyi beceriyorlar. THY'da ve baska devlet dairelerinde kadinlar atanmiyor, neden acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler... ~ 11 yıl önce
Hayırlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BATIRIMCI İLİŞKİLERİ ~ 11 yıl önce
Bana kalırsa Hisse nasıl olsa yerinde sayıyor, hatta geri gidiyor. Halka zamanında tam arz ettiler. Yatırımcı ilişkilerine gerek YOK. Bu insanları başka birimlerde değerlendirin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
emredersiniz :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000