03 Mayıs 2012, Perşembe 15:31:20

TAV'A SERTİFİKA

TAV İstanbul, Çevre Yönetim Sistemi (ISO14001:2004), İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi (OHSAS18001:2007) belgelerini almaya hak kazandı...

TAV Havalimanları Holding’in iştiraki olan TAV İstanbul, British Standards Institute (BSI) tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda  Çevre Yönetim Sistemi (ISO14001:2004), İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi (OHSAS18001:2007) sertifikalarını da almaya hak kazandı. Yönetim sistemlerinin yapılandırılmasında süreç yaklaşımı yaklaşımını benimseyen  TAV İstanbul Entegre Yönetim Sistemi projesi kapsamında, kısa süre önce 2003’ten beri sahip olduğu Kalite Yönetim Sistemi (ISO9001:2008) sertifikasını yenilemiş, ardından da Şikâyet Yönetim Sistemi (ISO10002:2004) sertifikası almıştı. Düzenlenen sertifika töreninde daha önce hak kazanılarak yenilenen Kalite Yönetim Sistemi ve Şikâyet Yönetim Sistemi ISO belgeleri ile Çevre Yönetim Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikaları TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü’ye takdim edildi.

Sertifika töreninde konuşan TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü “Çevre Yönetim Sistemi ile İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikaları kurum olarak son derece önem verdiğimiz çevre bilinci ve kaliteli yönetim anlayışının bir yansımasıdır. İlk olarak 2003 yılında çalışmalara başladığımız ve uygun standartları yakalayarak almaya hak kazandığımız Kalite Yönetim Sistemi sertifikası, aynı standartların muhafaza edilerek devam ettirilmesi kapsamında yenilenmiştir. Bunun hemen sonrasında ise müşteri ilişkileri yönetimiyle ilgili çıtamızı daha da yükseğe taşıyarak Şikayet Yönetim Sistemi sertifikası almaya hak kazandık. Çevre Yönetim Sistemi ile İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikaları, mükemmeliyetçi yaklaşım ile yürüttüğümüz operasyonun ve hizmet kalitesi çıtasını sürekli yukarıya taşıma hedefimizin bir sonucudur. Sürdürülebilirlik ekseninde yürüttüğümüz projelerimizi, küresel alanda yakaladığımız standartlar ışığında daha da ileriye taşıyacağız” dedi.

Entegre Yönetim Sistemi kurulum projesi, 2011 yılının son çeyreğinde farklı disiplinlerden çalışanların yer aldığı proje çalışma gruplarının oluşturulması ve proje yol haritasının belirlenmesi ile hız kazandı.

TAV İstanbul tarafından sürdürülebilirlik yaklaşımı ile yön verilen Entegre Yönetim Sistemi çalışmaları, İstanbul Atatürk Havalimanı’nın fiziksel şartların ötesinde sosyal ve kültürel yapısının da iyileştirilmesi için bir araç konumunda bulunuyor.

 

TAV'A SERTİFİKA

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000