18 Ocak 2012, Çarşamba 09:04:28

TAV'A HELAL OLSUN

Ortadoğulu turistlerin ilgi odağı İstanbul, helalde dünya ligine girdi. TAV'ın işlettiği Atatürk Havalimanı, helal sıralamasında Kuala Lumpur ve Dubai'nin ardından üçüncü oldu
  • ne sacma isler bunlar,dunya nerede biz nelerle ugrasiyoruz,tav in bundan haberi varmi acaba,
  • Kıstası yazılı olmayan değerlendirme olmaz. Yoksa kafana göre iş yapmış olursun. Helal kavramı İbranilerde başka, Musevilerde başka, İsevilerde başka ve Muhammedi meshep ve tarikatlarda başkadır. Hangisine göre?
  • Gaz odaları yapılıyor.Oradan yararlanırsın...
  • reklam kokan hareketler bunlarr Tav, alırız anahtarınızı
  • çok ilginç ve komik bir kavram daha icad etmişler.daha neler görecegiz bakalım :)))
  • :))))))) helal havaalanıymış, bu nedir, TAV terminali camii yeşilinede boyamayı düşünüyormuş belki sıralamada daha üst e çıkar :))))
  • Aman ne önemli... Museviler için hangi imkanlar tanınıyormuş peki?
Trilyon dolarlara varan helal gıda, milyonlarca turistin tercih ettiği helal otel terimlerinden sonra şimdi de "helal havaalanı" çıktı. Türk dizilerinin de etkisiyle Ortadoğulu turistlerin akın ettiği TAV Havalimanları Holding'in işlettiği İstanbul'un en büyük havalimanı Yeşilköy'deki Atatürk Havaalanı, helal havalimanı liginde üçüncü sırada yer aldı. Helal ürünlerden ibadethanelere kadar bir çok değerlendirmenin yapıldığı helal havalimanları sıralamasında birinci sırada ise Malezya'daki Kuala Lumpur Havaalanı bulunuyor. Helal konusunda dünyanın en yaygın yayın organlarından Crescentrating'in yaptığı çalışmaya göre ikinci sırada Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Dubai Uluslararası Havalimanı yer alıyor. İstanbul'un üçüncü sırada yer aldığı listede Suudi Arabistan'daki Kral Abdulaziz Havaalanı dördüncü, Endonezya'daki Jakarta Soekarno- Hatta Uluslar arası Havalimanı ise beşinci sırada yer aldı. Bir başka Suudi Arabistan havaalanı olan Kral Khaled altıncı, Abu Dabi Havaalanı ise yedinci oldu.

İngiltere'den iki havaalanı var

İslam Konferansı Örgütü'ne üye ülkelerin dışındaki ülkelerde bulunan helal havaalanları sıralamasında ilk sırada Tayland'daki Suvarnabhumi Uluslar arası Havalimanı aldı. Listede İngiltere'deki Heathrow dördüncü, Almanya'daki Franz Josef Straus altıncı, ABD'deki John F. Kennedy Havaalanı yedinci sırada bulunuyor. İlk 10'da yer alan havaalanlarında en dikkat çeken ise Hong Kong'daki Chep Lap Kok Havaalanı oldu.(Sabah)
TAV'A HELAL OLSUN

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
ne sacma isler bunlar,dunya nerede biz nelerle ugrasiyoruz,tav in bundan haberi varmi acaba,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kıstası yazılı olmayan değerlendirme olmaz. Yoksa kafana göre iş yapmış olursun. Helal kavramı İbranilerde başka, Musevilerde başka, İsevilerde başka ve Muhammedi meshep ve tarikatlarda başkadır. Hangisine göre?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gaz odaları yapılıyor.Oradan yararlanırsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
reklam kokan hareketler bunlarr Tav, alırız anahtarınızı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çok ilginç ve komik bir kavram daha icad etmişler.daha neler görecegiz bakalım :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
:))))))) helal havaalanıymış, bu nedir, TAV terminali camii yeşilinede boyamayı düşünüyormuş belki sıralamada daha üst e çıkar :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Aman ne önemli... Museviler için hangi imkanlar tanınıyormuş peki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000