16 Temmuz 2009, Perşembe 14:04:31

TAV'A 4 ÖDÜL BİRDEN

Finansal rakamları caz müziği ile “buluşturan”, Tav Havalimanları Holding’in 2008 Faaliyet Raporu’na, Uluslararası alanda dört büyük ödül.
  • laleli kardesim ne kadar kiskancsin yazik senin burdaki yorumlarini okudugum zaman zavalli halde oldugunu goruyor uzuluyorum yardimci oliyim diyorum ama senin gibi ici kin dolu kisilikler omurlerince tedavi olamazlar,TAV 'a dil uzatmak ,hele ki adamligiyla ilgili yorum yapmak hic haddine degil......TAV'i bu basarisindan dolayi kutluyor ,devamini diliyorum.
  • ahl nın içi cehennem gibi, klimaları çalıstırsınlar diye yalvarıyoruz yine tık yok limanın kör noktalarındaki wc ler leş otoparktakı wc leri soylemıyorum bile körüklerin içi pislik dolu bazı örük kapıları askıda durmuyor yalama olmuş vs vs vs daha bi sürü olumsuzluk sayabilirim calıstıgım limanda ama tabiii sonuçta tav alır tabiki 4 ödül
  • Caz yapmayın kardeşim, verginizi kaçırmaya çalışmadan adam gibi verin yeter!

TAV Havalimanları Holding 2008 Faaliyet Raporu, juri üyelerinden aldığı, inovatif, araştırmacı, sıradışı ve iletişim kavramının temel mesajlarını güçlendirdiği yönündeki görüşler çerçevesinde Amerikan İletişim Profesyoneller Ligi’nin (LACP) Faaliyet Raporları Vizyon Ödülleri Yarışması’nda faaliyet raporunu geliştirmesi kapsamındaki başarılarından dolayı, Avrupa, Orta Doğu, Afrika Bölgesi için belirlenen “İletişimcilerin Seçimi” kategorisinde “Platin”, dünya çapında belirlenen “İletişimcilerin Seçimi” kategorisinde “Altın” ödüle layık görüldü. Bir önceki yıla göre, kurumunun faaliyet raporunun geliştirilmesinde sektöründe gösterdiği mükemmellikten dolayı “Gümüş” ödül almaya hak kazandı. Puanlamada 2008 yılının “Mükemmellik” kategorisine giren ilk 100 Faaliyet Raporu arasında yer aldığı için de ayrıca ödüllendirildi.

Amerikan İletişim Profesyoneller Ligi’nde (LACP) 20’den fazla ülke ve 3 bin 500’ü aşkın proje ile yarışarak, dört ayrı dalda ödül kazanmış olmanın gururunu yaşadıklarını belirten TAV Havalimanları Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül, “TAV Havalimanları'nın yarattığı değerin ardında farklı düşünebilme becerisine fırsat tanıyan ve bu yönde projeler üretmek için bizleri teşvik eden yöneticilerle çalışmanın avantajını yaşıyoruz. Raporumuz, güçlü bir liderlik, sektöründe öncülük ve ekip olabilme kabiliyetinin bir yansımasıdır. Biz inovatif düşünceyi destekleyen bir ortamda çalışıyoruz ve asıl işimizin ‘insan' olduğunu hiçbir zaman unutmuyoruz. Odak noktası yine insan olan bir esere imza atmanın mutluluğunu yaşarken, klasik finansal raporlama yaklaşımına, merak uyandıran ve alışılagelmiş düşünce şeklini kıran ikinci bir örneği kazandırarak da, altına TAV Havalimanları imzasını atmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

İnteraktif ortamda hazırlanan TAV Havalimanları Holding 2008 Faaliyet Raporu, caz müziği sanatçısı Kerem Görsev’in TAV Havalimanları tarafından işletilen havalimanları için yaptığı besteler ile terminallerin bulunduğu şehir ve ülkelerin hikayelerini notalara yansıtarak, TAV Havalimanları’nın sahip olduğu finansal değerlerinin yanı sıra insana yakınlığını ve bakışını da sergiliyor.

Geçtiğimiz yıl, Buket Uzuner’in “İstanbullular” romanından alıntılar yapılan TAV Havalimanları Holding 2007 Faaliyet Raporu, Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen Geleneksel Yaratıcılık Ödülleri Yarışması’nda “Silver Award” ve Türkiye Grafikerler Meslek Kuruluşu (GMK) tarafından gerçekleştirilen Grafik Ürünler Yarışması’nda  “Yılın En İyi Tasarlanmış Faaliyet Raporu” ödüllerini kazanmış ve büyük ilgi görerek ikinci kez basılmıştı. 

Amerikan İletişim Profesyoneller Ligi (LACP) Hakkında

Halkla ilişkiler sektöründe en iyi uygulamaların tartışılabilmesi ve de örnek iletişim yeteneklerine sahip olan şirketlerin ödüllendirileceği bir platform oluşturulması amacıyla kurulan LACP, 2001 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Kuruluş amacı kapsamında e-posta yoluyla dağıtılan aylık bir bülten yayınlayarak üç ayda bir iletişim alanı içerisinde çeşitli branşlara yönelik yarışmalar düzenleyen LACP’ın 30 binden fazla üyesi bulunuyor. En iyi uygulamalardan örneklerle profesyoneller için yararlı kaynaklar ve öneriler içeren bülten, ayrıca sektör trendlerinin ve karşılaşılan zorlukların tartışıldığı forumlara ev sahipliği yapmaktadır.

LACP’ın düzenli olarak organize ettiği yarışmalara her yıl dünyanın dört bir tarafında yer alan en saygın kurumlardan yüzlerce katılım gerçekleşmektedir.

Gümüş

Altın

Pilatin

Mükemmellik

TAV'A 4 ÖDÜL BİRDEN

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
laleli kardesim ne kadar kiskancsin yazik senin burdaki yorumlarini okudugum zaman zavalli halde oldugunu goruyor uzuluyorum yardimci oliyim diyorum ama senin gibi ici kin dolu kisilikler omurlerince tedavi olamazlar,TAV 'a dil uzatmak ,hele ki adamligiyla ilgili yorum yapmak hic haddine degil......TAV'i bu basarisindan dolayi kutluyor ,devamini diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ahl nın içi cehennem gibi, klimaları çalıstırsınlar diye yalvarıyoruz yine tık yok limanın kör noktalarındaki wc ler leş otoparktakı wc leri soylemıyorum bile körüklerin içi pislik dolu bazı örük kapıları askıda durmuyor yalama olmuş vs vs vs daha bi sürü olumsuzluk sayabilirim calıstıgım limanda ama tabiii sonuçta tav alır tabiki 4 ödül

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Caz yapmayın kardeşim, verginizi kaçırmaya çalışmadan adam gibi verin yeter!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000