20 Ocak 2009, Salı 12:31:34

TAV’DAN SATIŞ AÇIKLAMASI

Dün AirportHaber'de de yayınlanan ve TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener’in Financial Times’a verdiği demeçte HAVAŞ’ın yüzde 30’unun satışa çıkarılacağı haberleri üzerine TAV bir açıklama yayınladı…
  • saçma sapan işler yapıorlar 10 aylık işci alıp 10 ay sonra işten cıkartıp yerine yeniden 10 aylık sözleşmeli işci alıorlar buda performansa yansıyor kur kadronu duran dursun gidenin yerine al tazminat vermemek için milletin ekmeğiyle oynuorlar tgs dediler hani tgs gecsekde kurtulsak tabi kurulabılırsek 10 ay korkusu sarmıs havaşın her yanını böle çalıştırılmaz
  • @pinokyo TGS'nin Kurulması ne farkedecektir ki ? Sadece Tk'nın ucaklarına g.o. yapılacak. Herhangi bir kayıp olmayacaktır. Aksine büyeyecektir.
  • BOB MARLEY ARKADAŞIMA KATILIYORUM.. BENDE BİR HAVAŞ ÇALIŞANIYIM VE BENDE TAV HAVALİMANLARI HOLDİNG KURULUŞUNUN BÜNYESİNDE ÇALIŞMAKDAN MEMNUNUM.. :))
  • sell in de belirtiği gibi açıklama hala FT de tüm ayrıntıları ile duruyor ilginç bir durum TGS kuruluyor bu durumda Havas kaç para ederki.
  • BEN BİR HAVAŞ ÇALIŞANI OLARAK TAV HAVALİMANLARI HOLDİNG KURULUŞUNUN BÜNYESİNDE BULUNMAKTAN ÇOK MEMNUNUM.
  • bir panik havası var sanki, ya da yaratılmaya çalışılıyor, haber halen aşağıdaki adreste duruyor http://www.ft.com/cms/s/0/d60df594-e5c7-11dd-afe4-0000779fd2ac.html?nclick_check=1

Sani Şener’in böyle bir demeç vermediğini ifade eden açıklamada, Şener’in HAVAŞ’ın değerine ilişkin bir açıklamada bulunduğu belirtildi.

İşte TAV Havalimanları Holding tarafından yapılan o açıklama:

Yerli ve yabancı basında çıkan haberlerde, Şirketimiz İcra Kurulu Başkanı Sani Şener ile Financial Times gazetesinde yapılmış söyleşiye referans verilerek şirketimizin tamamına sahip olduğu Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş. (HAVAŞ)’ın yüzde 30 oranında hissesinin satılacağı ve HAVAŞ’ın 275 milyon Avro ile 350 milyon Avro aralığında bir değeri olduğu hususları yeralmaktadır.

Bahsi geçen oran ve rakamlar, söyleşi esnasında İcra Kurulu Başkanımız tarafından beyan edilmemiştir. Haberlerde HAVAŞ’ın değeri olarak söz edilen rakamlara ilişkin Şirketimiz tarafından hazırlanmış herhangi bir çalışma yoktur.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

TAV Havalimanları Holding

TAV’DAN SATIŞ AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
saçma sapan işler yapıorlar 10 aylık işci alıp 10 ay sonra işten cıkartıp yerine yeniden 10 aylık sözleşmeli işci alıorlar buda performansa yansıyor kur kadronu duran dursun gidenin yerine al tazminat vermemek için milletin ekmeğiyle oynuorlar tgs dediler hani tgs gecsekde kurtulsak tabi kurulabılırsek 10 ay korkusu sarmıs havaşın her yanını böle çalıştırılmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
@pinokyo TGS'nin Kurulması ne farkedecektir ki ? Sadece Tk'nın ucaklarına g.o. yapılacak. Herhangi bir kayıp olmayacaktır. Aksine büyeyecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CENGİZ SARNIÇ ~ 15 yıl önce
BOB MARLEY ARKADAŞIMA KATILIYORUM.. BENDE BİR HAVAŞ ÇALIŞANIYIM VE BENDE TAV HAVALİMANLARI HOLDİNG KURULUŞUNUN BÜNYESİNDE ÇALIŞMAKDAN MEMNUNUM.. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
masal ~ 15 yıl önce
sell in de belirtiği gibi açıklama hala FT de tüm ayrıntıları ile duruyor ilginç bir durum TGS kuruluyor bu durumda Havas kaç para ederki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOB MARLEY ~ 15 yıl önce
BEN BİR HAVAŞ ÇALIŞANI OLARAK TAV HAVALİMANLARI HOLDİNG KURULUŞUNUN BÜNYESİNDE BULUNMAKTAN ÇOK MEMNUNUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sell ~ 15 yıl önce
bir panik havası var sanki, ya da yaratılmaya çalışılıyor, haber halen aşağıdaki adreste duruyor http://www.ft.com/cms/s/0/d60df594-e5c7-11dd-afe4-0000779fd2ac.html?nclick_check=1

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000