01 Ocak 2010, Cuma 07:45:51

TAV yeni yıla İzmir'de girdi...

TAV Havalimanları Holding, 10. Kuruluş Yılı ve Yeni Yıl partisini İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde kutladı.
  • TAV bu konularda çok yaratıcı fikirlere sahip. İletişim müdürlüğü çok iyi çalışıyor sanırım. Parlak fikirlere devam. Harikasınız
  • ANK ve İZM de ne var peki ?
  • TAV İSTANBUL DA TAV. İZMİR VE ANKARADA TAV YOK. YÖNETİCİLERİN DİKKATİNE.
  • tav kurumsal olarak iyi bir firma fakat yönetici bazında ciddi bir revizyona ihtiyaç duyuyor.bütün birimler için değil fakat canalıcı noktalarda bahsettiğim yöneticilerde müdür seviyesinde.daha genç daha aktif kadrolaşmaya gitmeli .çok daha başarılı ve bol kazançlı yıllar dileğiyle. Saygılarımla
  • Her zaman için Allah her insana böle kaliteli güvenilir bir kurumsal şirkette çalışmayı nasip etsin. Biz çalışanların ise böyle değerli Büyükleri, yöneticileri, amir, şef ve sorumluları olduğu sürece , onlardan gördüğümüz eğitim çalışma disiplini sayesinde kendimizi daha da geliştirerek bu büyük ailenin daha güzel ve büyük başarılarda yer almasında rol alacağız.

Havalimanı işletmeciliği alanında Türkiye’de lider, Ortadoğu, Doğu Avrupa, Kuzey Afrika ve Kafkaslar’da bölgesel bir güç olma yolunda kararlı adımlar ile ilerleyen TAV Havalimanları Holding, 10. Kuruluş Yılı ve Yeni Yıl partisini İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde kutladı.

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener ve TAV İzmir Genel Müdürü Erkan Balcı’nda yer aldığı parti gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. 10 yıldır TAV çalışanı olan Bagaj Kontrol Şefi Murat Peynirci teşekkür plaketini TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener’den aldı.

Her şey tıkıt tıkır

Açılış konuşmasını yapan Sani Şener, “İzmir’e az geliyorum çünkü İzmir’de az sorun çıkıyor ve tıkır tıkır her şey yolunda gidiyor. 2015 yılında bitecek sözleşmemizden sonra tekrar ihaleye girip işletmeciliği kimseye kaptırmayıp çok rahat alırız” diye konuştu.

Hürriyet

TAV yeni yıla İzmir'de girdi...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
TAV bu konularda çok yaratıcı fikirlere sahip. İletişim müdürlüğü çok iyi çalışıyor sanırım. Parlak fikirlere devam. Harikasınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ANK ve İZM de ne var peki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TAV İSTANBUL DA TAV. İZMİR VE ANKARADA TAV YOK. YÖNETİCİLERİN DİKKATİNE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tav kurumsal olarak iyi bir firma fakat yönetici bazında ciddi bir revizyona ihtiyaç duyuyor.bütün birimler için değil fakat canalıcı noktalarda bahsettiğim yöneticilerde müdür seviyesinde.daha genç daha aktif kadrolaşmaya gitmeli .çok daha başarılı ve bol kazançlı yıllar dileğiyle. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her zaman için Allah her insana böle kaliteli güvenilir bir kurumsal şirkette çalışmayı nasip etsin. Biz çalışanların ise böyle değerli Büyükleri, yöneticileri, amir, şef ve sorumluları olduğu sürece , onlardan gördüğümüz eğitim çalışma disiplini sayesinde kendimizi daha da geliştirerek bu büyük ailenin daha güzel ve büyük başarılarda yer almasında rol alacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000