11 Nisan 2013, Perşembe 11:00:08

TAV VE ATATÜRK HAVALİMANI BİR KEZ DAHA ZİRVEYE ÇIKTI

TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı, Skytrax tarafından yapılan anketler sonucunda, Güney Avrupa’nın “En İyi Havalimanı” seçildi.
  • o ona veriyor , o ona veriyor değiş tokuş misali şilt veriyorlar
  • hahahahahah..en iyi havalimanıymış....neye göre??? millet hala balık istif geliş katından transit salona çıkabiliyor hala otobüslerle tıklım tıkış bir kapıdan giriş yapıyorlar (300 lere bağlantı hariç) ve de en pahalı liman !!!! ayrıca da yağmur yağdığında metro katını su basıyor!!!! bu mu en iyisi?????
  • Önce karakter sahibi olacaksın beyefendi. İnsanlar senin için adam diyecekler. Adın geçtiğinde saygı duyulacak. Arkandan laf söylemeye utanacaklar.
  • Yakışır TÜRKİYE me.hayırlı olsun.ülke idaresinede TAV amı versek ne,daha iyi idare edeceği kesin.saygılar.imza TÜRK VATANDAŞI.

TAV Havalimanları Holding’in işlettiği İstanbul Atatürk Havalimanı, İngiltere merkezli Araştırma Grubu Skytrax tarafından, ‘Dünyanın En İyi Havalimanları Ödülleri 2013’de Güney Avrupa’nın “En İyi Havalimanı” ödülünü aldı. İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen ve havacılık sektörü liderlerinin katıldığı törende ödül, Skytrax CEO'su Edward Plaisted tarafından TAV Havalimanları Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Serkan Kaptan’a takdim edildi.


TAV Havalimanları Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Serkan Kaptan, “Havalimanı işletmeciliğinde küresel arenada yer alan TAV Havalimanları olarak işletmesini yürüttüğümüz İstanbul Atatürk Havalimanı’nın, havacılık sektörünün Oscar’ı olarak kabul edilen Skytrax Dünyanın En İyi Havalimanları Ödülleri 2013’de “Güney Avrupa’nın En İyi Havalimanı” seçilmesi bizlere gurur verdi. Dünya çapında böyle önemli bir ödüle daha layık görülmek havalimanı işletmeciliğinde hedeflerimizi mükemmeliyetçi bir yaklaşım ve istikrarla sürekli ileriye ve daha yükseğe taşıdığımızın bir göstergesidir. Dünya havacılık sektörünün yakından takip ettiği bu uluslararası ödülü alarak ülkemizi küresel platformda temsil eden TAV Havalimanları olarak marka elçiliği misyonumuzu da sürdürmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Skytrax CEO'su Edward Plaisted de İstanbul Atatürk Havalimanı’nı bu yılki anketlerde gösterdiği iyi performans için kutladı. 
Skytrax Dünyanın En İyi Havalimanları Ödülleri, dünya genelindeki 395 havalimanında doldurulan 12,1 milyon anket sonucunda belirlendi. Yolcular tarafından havalimanında alınan duty free’den, güvenlik ve transfer hizmetlerine kadar 39 farklı havalimanı hizmetini içeren anketler sonucunda sıralama gerçekleştirildi. İstanbul Atatürk Havalimanı’nın birinci seçildiği Güney Avrupa’nın “En İyi Havalimanı” kategorisinde, geçen yılın birincisi Barcelona El Prat Havalimanı ikinci, Madrid-Barajas Havalimanı ise üçüncü oldu.


TAV VE ATATÜRK HAVALİMANI BİR KEZ DAHA ZİRVEYE ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

k güleyim ~ 11 yıl önce
o ona veriyor , o ona veriyor değiş tokuş misali şilt veriyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
palavra ~ 11 yıl önce
hahahahahah..en iyi havalimanıymış....neye göre??? millet hala balık istif geliş katından transit salona çıkabiliyor hala otobüslerle tıklım tıkış bir kapıdan giriş yapıyorlar (300 lere bağlantı hariç) ve de en pahalı liman !!!! ayrıca da yağmur yağdığında metro katını su basıyor!!!! bu mu en iyisi?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 11 yıl önce
kötünün iyisi
Önce karakter ~ 11 yıl önce
Önce karakter sahibi olacaksın beyefendi. İnsanlar senin için adam diyecekler. Adın geçtiğinde saygı duyulacak. Arkandan laf söylemeye utanacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaa. ~ 11 yıl önce
bişeyler sizi acıtmış gibi gözünüzemi battı..
okuyucu ~ 11 yıl önce
Yakışır TÜRKİYE me.hayırlı olsun.ülke idaresinede TAV amı versek ne,daha iyi idare edeceği kesin.saygılar.imza TÜRK VATANDAŞI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000