06 Ekim 2009, Salı 12:43:00

TAV uluslararası arenada da kendini hissettiriyor

TAV Havalimanları Holding, havalimanı işletmeciliği alanında sahip olduğu başarıyı, uluslararası arenaya taşımaya devam ediyor.
  • mesai saatleri haricinde geliş katındaki tuvaletler her daim rezalet, rezalet
  • Bırakın bu işleri,SAW adam kapıyor,elemanlarınıza sahip çıkın.

TAV Havalimanları Holding Strateji Direktörü Dr. Waleed Youssef, Uluslararası Havalimanları Konseyi’nin (ACI) Eylül ayında İstanbul’da gerçekleştirilen, bu yılın ikinci komisyon toplantısında “ACI Dünya Ekonomi Daimi Komisyonu Başkanı” seçildi.

TAV Havalimanları Holding Strateji Direktörü Dr. Waleed Youssef, “ACI Dünya Ekonomisi Daimi Komisyonu’nun Başkanı seçilmek benim için çok büyük bir onur. TAV Havalimanları kısa sürede havacılık sektöründe kazandığı bilgi birikimi ve deneyimiyle uluslararası arenada sektöründe lider bir marka olmuştur. TAV Havalimanları olarak bizim bu komisyonda yer almamız ileride kaydedeceğimiz başarılara katkıda bulunmakla kalmayacak, bilgi ve deneyimlerimizi başka havalimanlarıyla paylaşmamızı, yolcuların, hava yollarının ve sektörün ihtiyaçlarını ve beklentilerini hep beraber, daha iyi bir şekilde karşılamamızı sağlayacaktır” dedi.

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Dr. Sani Şener ise, “TAV, gün geçtikçe artan kalifiye insan kaynağı ve sürekli gelişen sağlam alt yapısıyla Türkiye’de lider, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Kafkaslar’da da öncü bir güç haline gelmiştir. TAV olarak, havacılık sektöründe dünyada söz sahibi olan ACI ile yakın ilişkiler kurmamız, Türkiye’de ve gittiğimiz tüm ülkelerdeki havacılık sektörüne katkıda bulunmamızı sağlayacak ve her yıl havalimanlarımızdan yararlanan milyonlarca yolcuya daha iyi hizmet vermemizde büyük rol oynayacaktır. Havalimanı işletmeciliği alanında kısa süre içerisinde bir dünya markası haline gelen TAV Havalimanları olarak, ACI içerisindeki rolümüzü kuvvetlendirerek, her yıl havalimanlarımız ve havalimanlarımızı kullanan milyonlarca yolcu için birçok avantaj yaratacağımıza inanıyorum. Dr. Waleed Youssef’i başarısından dolayı tebrik ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

Geçtiğimiz Haziran ayında, İngiltere’nin Manchester kentinde düzenlenen Avrupa Uluslararası Havalimanları Konseyi’nin (ACI Europe) yıllık toplantısında ise, TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener ACI Europe Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmişti.

TAV uluslararası arenada da kendini hissettiriyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
mesai saatleri haricinde geliş katındaki tuvaletler her daim rezalet, rezalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bırakın bu işleri,SAW adam kapıyor,elemanlarınıza sahip çıkın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000