25 Ocak 2012, Çarşamba 10:40:45

TAV UÇUŞLARI DURDURDU

TAV Havalimanları, havalimanı operasyonlarında kusursuz yapıyı yönetmedeki başarısını ve havalimanında görünenin yanında görünmeyeni, hazırladığı yeni filmiyle anlattı.
  • Çok profesyonelce hazırlanmış. Yapanların ellerine sağlık.
  • Sen onun hesabını havayolu şirketlerinden soracaksın TAV'dan değil ISG'de yapılan değişiklikler aynı TAV'da ki yönetim sistmine benzetildi.Havacılık konusunda gerçekten bir şeyler biliyorsanız rötarlardan dolayı TAV'ı da suçlamazsınız ama siz kalkıp bırakın rötarları pilotların İngilizcesi'nden bahsediyorsunuz.Vallahi ayıp!Size kalkıp burada reklamı eleştirmek yerine Atatürk Havalimanı'na her gün gitmenizi tavsiye ederim.
  • Çok saçma olmuş canımızı kimlere emanet ediyoruz ya. Pilotlarda ingilizce konuşamıyor zaten.
  • Tabi tabi hadi ISG işletirdi lafını geçtik diyelim de DHMI deme bari arkadaş. Bir DHMI zamanlarına bak terminallerin bir TAV zamanlarına.
  • havaş hizmeti durmamışmıydı....
  • Saçma olmuş TAV olmasa ISG o da olmassa dhmi yapardı bu işi
  • tebrikler. şahane bir iş olmuş.
Havalimanı işletmesi alanında küresel bir marka yaratan TAV Havalimanları, havalimanında yolcuların görmedikleri perde arkasını ve yönettiği altyapıyı yeni filmiyle anlattı.

Havalimanına gelen iki yolcunun hikâyesi üzerine kurgulanan filmde, TAV çalışanlarının sunduğu hizmetlerden yolcuların hangi alanlarda faydalandığı anlatılıyor.

Filmde bir anlık da olsa “TAV olmasa ne olur?” sorusunun yanıtı için hayat duruyor. Yapımcılığını Dreambox’ın üstlendiği ve yönetmenliğini Hollandalı Louis Van Zwol, görüntü yönetmenliği Steve Walker’ın yaptığı film, TAV’ın yolculukları kolaylaştırma hedefine vurgu yapıyor.

TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül, “TAV Havalimanları’nda hizmetlerimizi yolculukları keyife dönüştürme amacıyla konumluyoruz. Filmde de bu vurguyla hareket etmek istedik. TAV çalışanları havalimanlarının görünmeyen kahramanları… Filmimizde onların yaptıkları işlerin yolcularımızın yüzündeki gülümsemeye yansımasını anlattık. Türk markası olarak bugün Türkiye’nin yanı sıra Gürcistan, Tunus, Makedonya, Letonya ve Suudi Arabistan’da, 12 havalimanında faaliyet gösteriyoruz. Yolcularımızın, havalimanında geçirdikleri tüm süreçlerin bir düzen içinde işlemesi, TAV’ın bilgi birikimi ile en küçük detaylara kadar düşünülmüş bir planlama ve iyi kurulmuş bir organizasyonun sonucu. Bu filmde, saat gibi işleyen bu yapının perde arkasındaki ana aktörün TAV olduğunu ve işleyen kusursuz sistemin tesadüf olmadığını vurgulamak istedik” dedi.

TAV Havalimanları’nın yeni filmi, öncelikle Facebook, YouTube ve Twitter gibi sosyal mecraların yanı sıra birçok web sitesinde de bir hafta süreyle ‘Havalimanında neler oluyor?’ ve ‘Uçuşlar durdu, yolcular şaşkın…’ başlıklarıyla duyuruldu. Merak uyandıran kısa filmler, kısa sürede sosyal mecrada binlerce kişi tarafından seyredildi.

Film için 35 kişilik bir ekiple, 10 gün süresince çekimler gerçekleştirildi. Filmlerin post-prodüksiyon aşamaları da yaklaşık 20 kişilik bir ekip tarafından üç haftada tamamlandı.



TAV UÇUŞLARI DURDURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
Çok profesyonelce hazırlanmış. Yapanların ellerine sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sen onun hesabını havayolu şirketlerinden soracaksın TAV'dan değil ISG'de yapılan değişiklikler aynı TAV'da ki yönetim sistmine benzetildi.Havacılık konusunda gerçekten bir şeyler biliyorsanız rötarlardan dolayı TAV'ı da suçlamazsınız ama siz kalkıp bırakın rötarları pilotların İngilizcesi'nden bahsediyorsunuz.Vallahi ayıp!Size kalkıp burada reklamı eleştirmek yerine Atatürk Havalimanı'na her gün gitmenizi tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Çok saçma olmuş canımızı kimlere emanet ediyoruz ya. Pilotlarda ingilizce konuşamıyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tabi tabi hadi ISG işletirdi lafını geçtik diyelim de DHMI deme bari arkadaş. Bir DHMI zamanlarına bak terminallerin bir TAV zamanlarına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
havaş hizmeti durmamışmıydı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Saçma olmuş TAV olmasa ISG o da olmassa dhmi yapardı bu işi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tebrikler. şahane bir iş olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000