20 Ağustos 2010, Cuma 13:39:04

TAV RAMAZAN ŞENLİKLERİNE DEVAM EDİYOR

İlki Ankara Esenboğa Havalimanı'nda başlayan Ramazan Şenlikleri, bugün İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki Sema Gösterisi ile devam ediyor.
  • 20 senedir havacıyım,Türkiyede ve Avrupada bu kadar güzel işletilen,bu kadar müşteri odaklı bir işletmeci görmedim,helal olsun TAV'a ...
  • SAW medyada sürekli kendi reklamını yapıyor ama Atatürk Havalimanı kendi reklamını yapmaz. Çünkü buna gerek yok. Yaptığı etkinliklerle zaten adını duyuruyor. İşte buda TAV farkı :) Bedavadan etkin reklam böyle olur. LİMAK grubuna duyurulurrrrr.... :)
  • Ama reklamlara bakılırsa İstanbul un hepsi SAW da:)) Keşke akıl etselerdi de onlarda böyle etkinlikler düzenleselerdi!
  • SAW i yere goge koyamayanlar iyi okusun
  • TAV' ı tebrik ederim. Ramazanda böyle bir etkinlik çok güzel. Havalimanı yönetme konusunda TAV gerçekten her zaman'' 1 '' numara !

TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen havalimanlarında, geleneksel hale gelen Ramazan etkinlikleri devam ediyor. İlki Ankara Esenboğa Havalimanı'nda düzenlenen etkinlikler çerçevesinde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Sema Gösterisi özellikle yabancı turistler tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı.

TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü,"Havalimanları, ülkeye girişte ilk, çıkışta ise son intibanın yaşandığı mekanlar olması açısından büyük önem taşıyor. Bu anlamda havalimanı işletmecisi olarak her gün değişik kültürden ve milletten 70 bin misafirimize ev sahipliği yaptığımız İstanbul Atatürk Havalimanı'nda geleneksel Türk sanatlarını yaşatarak kültür elçiliği misyonunu taşımayı amaçlamaktayız. Ramazan ayı kapsamında özellikle yabancı turistler tarafından da büyük ilgi gören çeşitli etkinliklerimizi, işletmesini üstlendiğimiz Ankara Esenboğa Havalimanı ve İzmir Adnan Menderes Dış Hatlar Terminali'nde de gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Ramazan etkinlikleri kapsamında ayrıca İstanbul Atatürk Havalimanı'nda her Cuma 'Sema' gösterilerinin yanısıra TAV Galeri'de kurulacak 'Ebru Tekneleri', yolculara 'Ebru' sanatını yakından tanıma ve uygulama şansı sunacak.

Etkinlikler kapsamında, Ankara'da her Salı 'Seyrü Sefa', her Çarşamba 'Meddah Gösterileri'nden; Karagöz ve Hacivat, Aşuk ile Maşuk, Kukla ve Gölge oyunları, her Perşembe 'Ebru Sanatı' ve her Cuma da 'Fasıl Dinletisi'nden oluşan Ramazan eğlenceleri Ankara Esenboğa Havalimanı yolcularının beğenisine sunuluyor.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı ise Ramazan etkinlikleri kapsamında, Dış Hatlar Terminali'nde çok farklı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. "Karagöz-Hacivat" sergisinde, Türk mizah tarihinin unutulmaz ustalarının farklı bir yöntemle resim ve grafik öğeleri birleştirilerek resmettiği sergi, Ramazan ayı boyunca İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda yolcuların beğenisine sunuluyor.









TAV RAMAZAN ŞENLİKLERİNE DEVAM EDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
20 senedir havacıyım,Türkiyede ve Avrupada bu kadar güzel işletilen,bu kadar müşteri odaklı bir işletmeci görmedim,helal olsun TAV'a ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW medyada sürekli kendi reklamını yapıyor ama Atatürk Havalimanı kendi reklamını yapmaz. Çünkü buna gerek yok. Yaptığı etkinliklerle zaten adını duyuruyor. İşte buda TAV farkı :) Bedavadan etkin reklam böyle olur. LİMAK grubuna duyurulurrrrr.... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ama reklamlara bakılırsa İstanbul un hepsi SAW da:)) Keşke akıl etselerdi de onlarda böyle etkinlikler düzenleselerdi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW i yere goge koyamayanlar iyi okusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TAV' ı tebrik ederim. Ramazanda böyle bir etkinlik çok güzel. Havalimanı yönetme konusunda TAV gerçekten her zaman'' 1 '' numara !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000