29 Ağustos 2008, Cuma 15:18:07

TAV primeclass çalışanları imaj yeniliyor

TAV Havalimanları Holding’e bağlı olarak hizmet sunan 'primeclass' , toplam kalite yönetimi ve oryantasyon politikaları çerçevesinde çalışanlarına yönelik kişisel imaj eğitimlerini gerçekleştirdi.
  • eski emniyet ve mit çiler, götürüyor bu ülkede otoparklar,çay bahçeleri,barlar,clublar,işletmeler,vs....ne varsa para pul uğruna. şu kızları soktuğunuz şekle bak. 3 kuruş için yazık yaptığınız eziyete.
  • Yorumunuz...verdiğiniz 800 ytl uğrunda insanları bunca zahmete sokuyorsunuz ne gerek varki böyle eğitimlere amacınız eğitim vermekse siz doğuda gidinde bi okul yaptırın hayrınıza...
  • Yorumunuz...güzelolmuş benimde dayım çalışıyor tavda

TAV Havalimanları Holding’e bağlı olarak hizmet sunan “primeclass” , toplam kalite yönetimi ve oryantasyon politikaları çerçevesinde çalışanlarına yönelik kişisel imaj eğitimlerini gerçekleştirdi. TAV Havalimanları eğitim kurumu TAV Akademi ve TAV Havalimanları iştiraklerinden ATÜ işbirliği ile çalışanlara sunulan eğitim, vücut dili kullanımı, müşteri ile diyalog, üniforma kullanım standartları, genel görünüş ve makyaj konularını kapsadı. Çalışma, alanlarında profesyonel uzmanlar tarafından gerçekleştirilirken uygulamalarda dünyaca ünlü markaların ürünleri kullanıldı.

“primeclass” İşletmeler Koordinatörü Sevda Kaya, kurum içi eğitimlerin önemini vurgulayarak, “Yolcularımıza birebir hizmet sunan çalışanlarımız başta kurumumuzu ardından da ülkemizi temsil ettiklerinin bilinciyle hareket ediyor. Biz de onların gelişimi konusunda sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Çalışanlarımız, Müşteri Odaklı Hizmet, Etkin İletişim Becerileri, Yönetim Becerileri ve Ekip Oluşturma, Zor İnsanlarla Başa Çıkma, Müzakere Becerileri, Zaman ve Stres Yönetimi, Yöneticilere Yönelik Koçluk Eğitimi alanlarında düzenli olarak eğitim alıyor. Eğitimler hizmet kalitemize de yansıyor” dedi.

Uçuş öncesi ve sonrasında heyecan ve stresi yok edebilmek, zamandan tasarruf sağlamak ve konforlu bir ortamda yolcularını ağırlamak amacıyla kişiye özel hizmetler sunan “primeclass” CIP Servis, havayolu ve sınıf gözetmeksizin tüm yaş ve meslek gruplarının tercihi konumunda. Prime Pack ve Prime Select adı altında verilen bu geniş hizmet yelpazesi, yolcuların uçuş öncesi ve sonrasında atacakları tüm adımları kolaylaştırıyor.

“primeclass” CIP Servis hizmeti alan yolcular, terminal gidiş kapısında, bagaj taşıma görevlisi ve CIP hostes tarafından karşılanıyor. CIP hostes eşliğinde yolcunun, özel X-Ray güvenlik geçişi, check-in işlemleri ve özel pasaport kontuarından geçişi yapılıyor. Arzu edilmesi halinde de Duty Free’de yolcuların yaptıkları alışverişler asistanlık hizmetiyle gerçekleşiyor. Yolcular, bu işlemlerden sonra uçuş saatine kadar özel olarak tasarlanan, konforun, kalitenin ön planda tutulduğu “primeclass” CIP Salonları’nda kalabalıktan ve uçuş takip stresinden uzak sakin bir ortamda dinlenebiliyor. Bu özel salonda yolcular, business corner’da çalışmalarına devam edebildiği gibi, internet kullanabiliyor, gazete ve dergi okurken ya da haberleri izlerken servis personelinin sunduğu sınırsız ikramdan yararlanabiliyor. Uçuş saati geldiğinde ise CIP hostes eşliğinde mini golf aracıyla uçaklarının kapılarına bırakılıyorlar. Yolcular, seyahatleri dönüşünde ise uçak kapısında yine CIP hostes ve bagaj taşıma görevlisi tarafından karşılandıktan sonra mini golf araçları ile pasaport kontrol bölgesine götürülüyor ve özel pasaport kontuarında işlemleri gerçekleştiriliyor. Havalimanı çıkışında, yolcuya buluşacağı kişiye kadar eşlik edilerek “primeclass” hizmeti son buluyor. Özellikle yabancı yolcuların tercihi olan bu hizmet herkese kendini evinde hissettiriyor. Ayrıca, seyahate giderken veya dönüşlerde yol stresini yaşamamak ve “primeclass” konforunu havalimanı dışında da hissetmek için Prime Transfer hizmeti ile özel şoförlü VIP araçlarla transferler de gerçekleştiriliyor. “primeclass”ta sunulan hizmetler bununla da bitmiyor; “primeclass” çiçekle karşılama, tur, otel ve uçak bileti rezervasyonları gibi pek çok alanda hizmet seçenekleri sunuyor.

tav

tav

tav

tav

tav

tav

 

TAV primeclass çalışanları imaj yeniliyor

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
eski emniyet ve mit çiler, götürüyor bu ülkede otoparklar,çay bahçeleri,barlar,clublar,işletmeler,vs....ne varsa para pul uğruna. şu kızları soktuğunuz şekle bak. 3 kuruş için yazık yaptığınız eziyete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzpınar ~ 15 yıl önce
Yorumunuz...verdiğiniz 800 ytl uğrunda insanları bunca zahmete sokuyorsunuz ne gerek varki böyle eğitimlere amacınız eğitim vermekse siz doğuda gidinde bi okul yaptırın hayrınıza...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...güzelolmuş benimde dayım çalışıyor tavda

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000