11 Ekim 2011, Salı 10:22:00

TAV PASSPORT KARTIN SANAL ASİSTANLARI

TAV Passport Kart sanal asistanları ile havalimanlarında fark yaratıyor…
  • reklam kokan hareketler bunlar Mike...
TAV Havalimanları tarafından işletilen havalimanlarından yapılan seyahatlerde, ayrıcalık ve konfor sağlayan TAV Passport Kart, tanıtım ve satışlarında en son teknolojik ürünleri kullanıyor. TAV Passport Kart’ın özelliklerini, verdiği hizmetleri anlatan ve anında satışa olanak sağlayan hologram görünümlü sanal asistanlar, havalimanlarında yolculara interaktif iletişim imkanı sağlıyor.

TAV Passport Kart, hologram görüntülü sanal asistanlar aracılığı ile Türkiye’de havalimanlarında ilk defa yolculara hizmetleri hakkında bilgi aktarımı sağlamakla birlikte, satış ve pazarlama yapıyor ve anında başvuru alabiliyor.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu; “Havalimanlarımızda seyahat kolaylığı sağlayan en son ürünümüz TAV Passport Kart’ın tanıtımı ve interaktif satış imkanı sağlayan sanal asistan uygulaması ile, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Hatta bu uygulamayı daha ileri safhaya taşıyarak dünyada ilk defa, sanal asistanın yanına eklenen dokunmatik bir panelle; TAV Passport Kart’ın sunduğu hizmetleri görsel bir zenginlikle aktarabiliyor, yolcularımızın sorduğu soruları anında cevaplayabiliyor, satış gerçekleştirebiliyor ve kart başvurularını da anında alabiliyoruz” dedi.

Uygulama yolcuların büyük ilgisini çekerken kullanım kolaylığı ile de beğeni topluyor. İlk uygulamayı, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar’da Haziran 2011’de başlattıklarını belirten Bildiricioğlu, çok yakında TAV Havalimanları tarafından işletilen tüm havalimanlarında, farklı hizmetleri anlatmak üzere, satış temsilcilerinin yanı sıra sanal asistan da kullanacaklarını ifade ediyor.

TAV İşletme Hizmetleri tarafından 2010 yılında hayata geçirilen TAV Passport Kart ile havalimanlarına özel girişlerden giriş yapan yolcular, güvenlik geçişlerinde zaman kazanıyor, check-in yaptırırken anlaşmalı havayollarının Business Class kontuarlarını kullanabiliyor. TAV Passport Kart avantajları arasında kendi aracı ile gelenlere 30 gün ücretsiz otopark ve dileyenlere vale servisi de bulunuyor. TAV Passport sahipleri, pasaport ve diğer güvenlik geçişlerinden ayrıcalıklı ve hızlı geçiş yapabiliyorlar. Ayrıca TAV Passport üyeleri uçuş öncesi özel salonlarda ağırlanıyor, uçuş kapılarına kadar terminal içindeki ring araçları ile bırakılıyorlar. Duty Free mağazalarında karta özel indirimler ve özel kasalarda işlemi de TAV Passport ile gerçekleştirilebiliyor. TAV Passport sahipleri havalimanındaki restoran ve kafeteryalarda, araç kiralama şirketlerinde, otellerde ve transferlerde de kendilerine özel indirim alabiliyor. TAV Passport Kart Türkiye’de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar’da, Gürcistan’da Tiflis ve Batum Havalimanları’nda, Tunus’ta Enfidha- Hammamet Havalimanı, Makedonya’da Üsküp ve Ohrid Havalimanları’nda geçerli.
TAV PASSPORT KARTIN SANAL ASİSTANLARI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
reklam kokan hareketler bunlar Mike...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000