12 Ekim 2011, Çarşamba 09:40:25

TAV PASSPORT KART "EN İYİ HİZMET" ÖDÜLÜ ALDI

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Gecce Mekan Oscarları Ödül Töreni’nde, TAV Passport'a "En İyi Hizmet" ödülü verildi. Ödülü TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu aldı.
  • körler sağırlar birbirini ağırlar.. Ki iyi ağırlandıkları içindir bu ödülde..
TAV Havalimanları tarafından işletilen havalimanlarında, yolculara havalimanı girişinden itibaren, hızlı işlem ayrıcalıkları ile konfor sağlayan ve seyahate ilişkin tüm detayları, tek bir kart altında birleştirerek avantajlar sunan TAV Passport, Türkiye’nin magazin gündemine yön veren gecce.com tarafından ‘En İyi Hizmet’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

 Bu yıl 10. kez düzenlenen ve toplam 50 kategoride dağıtılan ödüller arasında yer alan ‘En İyi Hizmet’ kategorisinin lideri olan TAV Passport, hizmet politikasındaki iddiasını bir kez daha kanıtlamış oldu.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu; “TAV Havalimanları olarak, milyonlarca yolcuyu hızlı, güler yüzlü ve kaliteli hizmetle karşılıyoruz. TAV Passport’un sürekli artan üye sayısı, kalite politikası konusuna verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Türkiye’nin en prestijli ödül törenlerinden biri olan ve bu yıl 10.’su düzenlenen ‘Gecce Mekan Oscarları Ödül Töreni’nde bulunmaktan ve ‘En İyi Hizmet’ Ödülü’ne layık görülmekten duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek isterim. TAV Passport Kart kullanan üyelerimizin özellikle sıklıkla kullandıkları hizmetlerimizi değerlendirerek sürekli geliştirmeye önem veriyoruz. Aynı zamanda üyelerimize başka nasıl avantajlar sağlayıp seyahatlerini daha da keyifli hale getirebiliriz diye çalışıyoruz. Tüm bu ar-ge çalışmaları ile her geçen gün hizmetlerimizi daha da geliştirerek üyelerimize sunduğumuz avantajları artırmak hedefini taşıyoruz. Bu kapsamda, Gecce.com tarafından TAV Passport ailesine verilen ödülü, tüm TAV ailesi adına almaktan mutluyum” dedi.

TAV İşletme Hizmetleri tarafından 2010 yılında hayata geçirilen TAV Passport Kart ile havalimanlarına özel girişlerden giriş yapan yolcular, güvenlik geçişlerinde zaman kazanıyor, check-in yaptırırken anlaşmalı havayollarının Business Class kontuarlarını kullanabiliyor.

TAV Passport Kart avantajları arasında kendi aracı ile gelenlere 30 gün ücretsiz otopark ve dileyenlere vale servisi de bulunuyor. TAV Passport sahipleri, pasaport ve diğer güvenlik geçişlerinden ayrıcalıklı ve hızlı geçiş yapabiliyorlar. Ayrıca TAV Passport üyeleri uçuş öncesi özel salonlarda ağırlanıyor, uçuş kapılarına kadar terminal içindeki ring araçları ile bırakılıyorlar.
 
Duty Free mağazalarında karta özel indirimler ve özel kasalarda işlemi de TAV Passport ile gerçekleştirilebiliyor. TAV Passport sahipleri havalimanındaki restoran ve kafeteryalarda, araç kiralama şirketlerinde, otellerde ve transferlerde de kendilerine özel indirim alabiliyor. TAV Passport Kart Türkiye’de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar’da, Gürcistan’da Tiflis ve Batum Havalimanları’nda, Tunus’ta Enfidha- Hammamet Havalimanı, Makedonya’da Üsküp ve Ohrid Havalimanları’nda geçerli.
TAV PASSPORT KART "EN İYİ HİZMET" ÖDÜLÜ ALDI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
körler sağırlar birbirini ağırlar.. Ki iyi ağırlandıkları içindir bu ödülde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000