19 Aralık 2012, Çarşamba 09:13:25

TAV PASAPORT'A OSCAR ÖDÜLÜ!

TAV Passport Kart, ‘Turizmin Oscarları’ olan Skalite 2012’de “Turizmle İlgili Diğer Faaliyetler” kategorisinde ödüle layık görüldü...
  • Yaptığınız işlerde takdir edilmek , ödüllendirilmek güzel şeyler. Başarılarınızın devamını dilerken sizleri alkışlıyorum .
  • güzel gelişme ses çıkmıyordu TAVdan bayadır.
  • yorumumu kendime sakliyorum
  • 2.resimdeki beyazı beyaza dikkat!

Türkiye turizminin gelişimi ile kalite bilincinin yaygınlaşmasına katkı sağlayan ve ‘Turizmin Oscarları’ olarak kabul edilen Skalite Ödül Töreninin 15.si, 13 Aralık’ta Hilton Convention Center’da düzenlenen görkemli bir gece ile sahiplerini buldu.


SKALİTE oylaması, adaylık sürecinin tamamlanmasının ardından elektronik sistem ile internet ortamında gerçekleştirildi.Konaklama tesisleri, seyahat acenteleri, turizm yayını, eğitim, tanıtım ve kültür değerlerinin korunması gibi pek çok dalda 2012 yılının en iyileri belli oldu. Toplam 10 ana kategoride ve 22 dalda, sektörün en iyilerinin belirlendiği Skalite 2012 Ödülleri’nde, TAV İşletme Hizmetleri tarafından 2010 yılında hayata geçirilen ve seyahatleri sırasında havalimanında yolculara hız, konfor ve ayrıcalık sağlayan TAV Passport Kart, “Turizmle İlgili Diğer Faaliyetler” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Bünyesinde turizm sektöründen 89 ülkede, 500 kulüp ve 22 bin üye bulunan SKAL International’ın İstanbul Kulübü tarafından, turizm sektöründeki uzman profesyonelleri biraraya getirerek bir iletişim platformu yaratmak ve sektörün en iyilerini belirlemek amacıyla düzenlenen Skalite 2012 Ödülünü  TAV Passport Kart markası ile, TAV İşletme Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu aldı.

Eda Bildiricioğlu: TAV Havalimanları’nda havacılık dışı gelirler üretmek ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak amacıyla geliştirdiğimiz hizmetlerden bir olan TAV Passport Kart’ın 2 yıl gibi kısa bir sürede kendini kanıtlamış olması,yolcu memnuniyetini arttırma yönünde kendini geliştirmeye devam etmesi ile bugün yaklaşık  15.000 kart kullanıcısına ulaşmaktan dolayı çok mutluyuz. Karşılığında ise;  aldığımız ödüllere bir yenisini eklemiş olmak da bizim bu yöndeki çalışmalarımızda önemli bir motivasyon ve bizi daha fazlasını verebilmek için kamçılayan bir unsur. Emeği geçen ve bizi ödüle layık gören herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

TAV PASAPORT'A OSCAR ÖDÜLÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Yaptığınız işlerde takdir edilmek , ödüllendirilmek güzel şeyler. Başarılarınızın devamını dilerken sizleri alkışlıyorum .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 11 yıl önce
güzel gelişme ses çıkmıyordu TAVdan bayadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cay zigara ~ 11 yıl önce
yorumumu kendime sakliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkat ~ 11 yıl önce
2.resimdeki beyazı beyaza dikkat!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cay zigara ~ 11 yıl önce
once guldum sonra bastim eksiyi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000