14 Ocak 2016, Perşembe 08:24:39

TAV o iki havalimanını istiyor

TAV'ın yatırım seçeneklerini incelediği iki havalimanının Belgrad ve Filipinler'deki bir havalimanı olabileceği belirtiliyor
  • TAV da ne kalite var ne de hizmet var.. paraları basıp basıp düzmece başarı ödülleri alıyorsunuz. bu havalimanlarını umarım işi bilen başka bir firma alır. yolcularda rahat eder.
  • Yurtdışı işler süper ama havaş batıyor. Dikkat
  • belgrad havalimanı tam bir çöp. yenisini yapacaklar sanırım ki eskisini kakalamaya çalışyıroalar.
  • Durun daha 3. havalimani konusunda cook gelismeler olur. Konsorsiyumun hepsi insaatci, maksat insaati yapip isin kaymagini yemek. Sonrasinda naapsin bu firmalar 10 milyarlik havalimani yatirimini, operasyonel kabiliyetlerini kaybederler. Muhtemelen insaati yapip hisseleri isletmeci bir firmaya satmayi dusunuyorlardir ama uzunun TAV'a satilmasina izin verecegini sanmam. Adam Sabiha'ya bile sokturmadi TAV'i, 3. havalimanina kesseniz izin vermez. Fraport kuvvetle muhtemel.
  • Tav bu tecrübeyle ikisini de rahat rahat alır ve işletir. Keşke 3. Havalimanını da alsaydı
  • havalimanı inşaat-işletme en tecrübeli firma! 3.havalimanını keşke tav yapsaydı
  • arkadaşlar hazır konusu açılmışken TGS' ye alımlar ne zaman bilen var mı?

TAV'ın yatırım seçeneklerini incelediği iki havalimanının Belgrad ve Filipinler'deki bir havalimanı olabileceği belirtiliyor.

Bloomberg'e konuşan iki kaynak, en büyük sermayedarı Fransız havaalanı operatörü Aeroports de Paris olan şirketin önümüzdeki ay ihaleye çıkacak iki havaalanı anlaşmasıyla ilgilendiğini söyledi.

Kaynaklardan biri, TAV'ın operasyon haklarının yanı sıra varlık alımını da değerlendirdiğini belirtti. Filipinler'deki havaalanın TAV ve ortaklarının geçtiğimiz yıl ön yeterlilik aldığı beş havalimanından biri olabileceğini de söyledi.

TAV CEO'su Sani Şener dün yaptığı açıklamada, "Dünyadaki bütün büyük ihaleleri takip ediyoruz. Bu konsolidasyonlarda dünyadan bir veya 2 tane büyük havalimanını satın alacak, yapacak veya yatırımını yapacak finansal ve operasyon kabiliyete sahibiz. Şu anda bu havalimanlarının peşinde dolaşıyoruz. Yeri geldiğinde açıklayacağız. Mesela Filipinler'de 5 havalimanında yeterlilik aldık" demişti.

Belgrad'daki Nikola Tesla havalimanı ise henüz hiçbir belge yayınlamasa da, hükümet Aralık'ta yaptığı bir açıklamada, uzun vadeli işletme sözleştirmelerinin geliştirilmesine ilişkin danışmanları görevlendirdiğini söylemişti.

TAV o iki havalimanını istiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

tav ~ 8 yıl önce
TAV da ne kalite var ne de hizmet var.. paraları basıp basıp düzmece başarı ödülleri alıyorsunuz. bu havalimanlarını umarım işi bilen başka bir firma alır. yolcularda rahat eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal olsun tav ~ 8 yıl önce
sen tav icindemisin nerede biliyorsun kalite olmadığını nerede biliyorsun hizmet olmadığını sen iş başvurusu yaptın seni işe almadılarmı diye mahsat yorum olsun diye kötülüyorsun
Yurtdışı ~ 8 yıl önce
Yurtdışı işler süper ama havaş batıyor. Dikkat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
belgrad ~ 8 yıl önce
belgrad havalimanı tam bir çöp. yenisini yapacaklar sanırım ki eskisini kakalamaya çalışyıroalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insaat-kaymak ~ 8 yıl önce
Durun daha 3. havalimani konusunda cook gelismeler olur. Konsorsiyumun hepsi insaatci, maksat insaati yapip isin kaymagini yemek. Sonrasinda naapsin bu firmalar 10 milyarlik havalimani yatirimini, operasyonel kabiliyetlerini kaybederler. Muhtemelen insaati yapip hisseleri isletmeci bir firmaya satmayi dusunuyorlardir ama uzunun TAV'a satilmasina izin verecegini sanmam. Adam Sabiha'ya bile sokturmadi TAV'i, 3. havalimanina kesseniz izin vermez. Fraport kuvvetle muhtemel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnşallah ~ 8 yıl önce
Tav bu tecrübeyle ikisini de rahat rahat alır ve işletir. Keşke 3. Havalimanını da alsaydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7-77 ~ 8 yıl önce
havalimanı inşaat-işletme en tecrübeli firma! 3.havalimanını keşke tav yapsaydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iphone ~ 8 yıl önce
arkadaşlar hazır konusu açılmışken TGS' ye alımlar ne zaman bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 8 yıl önce
alımlar bitmiş adamlar iş başı bile yapmış

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000