18 Ekim 2012, Perşembe 13:26:22

TAV MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ BELGELENDİRDİ

Havalimanında sunduğu hizmetlerle kaliteli, konforlu ve hızlı seyahatin adı olan TAV İşletme Hizmetleri, müşteri memnuniyeti ve şikayet yönetimi çalışmalarını ISO 10002:2004 sertifikasıyla belgelendirdi.
  • TAV ın fahiş kira uygulamaları yüzünden havalimanlarında yemek yemeyi bırak simit bile 3 T-4 TL .. Hangi akılsız müşteri memnunmuş anlayamadım.. Terminale yolu düşeni acıkması halinde, kazık yiyecek fiyatları yüzünden yolan veya acıkmayı unutturan uygulamalardan memnun olmak ne mümkün.. Otopark ücretlerinin fahiş ötesi olmasından dolayı kimse yolcusunu park ederek yolculayamıyor veya karşılayamıyor. Dışarıda habire tur atıyor millet.. Yakında tuvaletleri bile parayla mesela 5 TL yaparlar... Yiyorsa gitmeyin..
  • Adresi verin TAV Airlines size uçuş düzenler. Merak etmeyin.
  • Ne ile TAV havayollari ile mi???????
  • Kahramanmarasa da sefer düzenleyin lüften
  • Helal olsun. URS den sertifika almaz zordur.

Havalimanı işletmeciliği alanında Türkiye’nin dünyadaki lider markası olan TAV Havalimanları’nın iştiraki TAV İşletme Hizmetleri, ISO 10002:2004 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetim Standardı Belgesi’ni alarak müşteri memnuniyeti odaklı hizmet verme misyonunu geliştirmeye devam ediyor. TAV İşletme Hizmetleri’nin iş süreçleri terminal işletmesi, projelendirilmesi ve geliştirilmesi alanında geçirdiği denetimlerle, İngiltere Kraliyet Akreditasyon Servisi, UKAS tarafından akredite edilmiş olan URS( United Registrar of Systems) tarafından belgelendirildi.

TAV Havalimanları tarafından işletilen havalimanlarında havacılık dışı gelirleri yaratmak ve ilgili hizmetleri yönetmekle sorumlu olan TAV İşletme Hizmetleri, bu  amaçla  geliştirdiği yeni projeler ve ticari faaliyetlerle yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla yola devam ediyor. Yolcuların değişen ihtiyaç, talep ve şartlarına uygun ürün ve hizmetleri geliştirmeyi misyon edinerek, terminallerde havacılık dışı gelirlerin ve ürün/hizmetlerin yaratılması, reklam ve tanıtım alanlarının pazarlanması, butik yolcu hizmetlerinin  geliştirilmesi, müşteri sadakat programları, CIP Salonları İşletmeciliği, Seyahat Acentesi  gibi pek çok  hizmeti müşterilerine sunuyor.

ISO 10002:2004 belgesiyle aynı zamanda hizmet anlayışının ulusal ve uluslararası standartlara uygunluğu  ve devamlılığını sağlamak üzere de  taahhütte bulunan TAV İşletme Hizmetleri 2011’de de ISO 9001:2008 Kalite Yönetimi sertifikasını almaya hak kazanmıştı.

Halen altı ülkede 12 havalimanında faaliyette bulunan TAV İşletme Hizmetleri ticari alan tahsisi, reklam ve tanıtım alanlarının kiralanması,  “primeclass” CIP Servis,  Özel yolcu salon işletmeciliği, TAV Tourism, TAVPort,  “TAV Passport” Kart Üyelik Programı hizmetlerini yürütüyor ve The Gate dergisini yayımlıyor.

TAV MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ BELGELENDİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

TAV ın tavan fiyatları ~ 12 yıl önce
TAV ın fahiş kira uygulamaları yüzünden havalimanlarında yemek yemeyi bırak simit bile 3 T-4 TL .. Hangi akılsız müşteri memnunmuş anlayamadım.. Terminale yolu düşeni acıkması halinde, kazık yiyecek fiyatları yüzünden yolan veya acıkmayı unutturan uygulamalardan memnun olmak ne mümkün.. Otopark ücretlerinin fahiş ötesi olmasından dolayı kimse yolcusunu park ederek yolculayamıyor veya karşılayamıyor. Dışarıda habire tur atıyor millet.. Yakında tuvaletleri bile parayla mesela 5 TL yaparlar... Yiyorsa gitmeyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahramanmaraşa ~ 12 yıl önce
Adresi verin TAV Airlines size uçuş düzenler. Merak etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahramanmaras ~ 12 yıl önce
Ne ile TAV havayollari ile mi???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahramanmaras ~ 12 yıl önce
Kahramanmarasa da sefer düzenleyin lüften

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 12 yıl önce
Helal olsun. URS den sertifika almaz zordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000