27 Aralık 2013, Cuma 12:06:12

TAV MOBİL ARTIK TÜRKÇE

TAV Bilişim Hizmetleri’nin geliştirdiği TAV Mobile uygulaması birçok yeni modül ve Türkçe dil desteği ile hizmete sunuldu.
  • Türkçe dil desteğini nasıl uygulayacağız?
  • Denedim cok basarılı değil tavdan daha basarılısını bekleriz.
  • Flightradar 24 gosteriyor pc de. Ama mobil uygulamasinda emin degilim.
  • gelen uçağın nerede olduğunu , tescilini gösteriyor mu? hangi programı kullanmak lazım?

TAV Bilişim Hizmetleri’nin geliştirdiği TAV Mobile uygulaması birçok yeni modül ve Türkçe dil desteği ile hizmete sunuldu.

TAV Havalimanları’nın işlettiği havalimanlarında yolculara sunulan hizmetlerle ilgili bilgilere gerçek zamanlı olarak ulaşmayı sağlayan TAV Mobile uygulaması, yeni özelliklerle geliştirildi. Bugüne kadar yaklaşık 210 bin kez indirilen ücretsiz uygulama, artık Türkçe dil desteği, uçuş takibi (flight track), artırılmış gerçeklik (augmented reality) ve daha pek çok yenilik ile havalimanında kullanıcılara rehberlik hizmeti sunuyor.

TAV Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü Binnur Güleryüz Onaran, “Yolcuların uçuş ve havalimanı bilgilerine kolay, hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlayan TAV Mobile, havayolu ulaşımını tercih edenlerin kullandığı uygulamalar arasında ilk sırada. Yolcu memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmak ve misafirlerimize hızlı, güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Bu amaçla, yolcu beklentilerini yakından takip ederek inovatif uygulamalar geliştiriyoruz. İki yıl önce hizmete sunduğumuz TAV Mobile kullanıcılardan büyük ilgi gördü. Şimdi bu uygulamayı yeni hizmetlerle zenginleştiriyor, yolcu ve havalimanı dostu projeler geliştirmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

TAV Havalimanları’nın dört ülkede işlettiği dokuz havalimanını kapsayan TAV Mobile’ın yeni sürümü kullanıcılara Türkçe ve İngilizce dil seçeneği ile sunuluyor. Kullanıcı arayüzü yenilenen uygulamada “flight track” modülü ile harita üzerinden uçağın kalkış ve varış noktalarını görmek; uçuş rotasıyla uçağın tahmini lokasyonunu takip etmek mümkün. “Augmented reality” modülü ile de İstanbul Atatürk Havalimanı iç ve dış hat terminallerindeki “gate”ler, restoranlar, eczane, danışma gibi noktalar akıllı telefonların kameraları kullanılarak, havalimanı içindeki pozisyonları ve bilgileri görülebiliyor. Yolcular uygulama üzerinden havalimanındaki yeme-içme mekanlarına oy verip değerlendirme de yapabiliyorlar.

iOS ve Android platformunda çalışan TAV Mobile ile iç hatlar ve dış hatlarda giden ve gelen uçak bilgileri listelenip, arama yapılabiliyor. Ayrıca havalimanına ulaşımla ilgili olarak Havaş, metro ve araç kiralama bilgileri görülebiliyor. Havalimanında geçiş üstünlüğü, transfer, hızlı check-in gibi ayrıcalıklar sunan TAV Passport Kart’la ilgili bilgi edinmek; havalimanlarının bulunduğu kentlerin en popüler alışveriş merkezlerini, müzeleri ve restoranların adres ve iletişim bilgilerini görmek de mümkün.
Uygulamayla duty-free mağazalarındaki güncel indirimler takip edilip, havalimanlarında bulunan mağazaların listesi ve yerleşimi kolayca bulunabiliyor. Bu uygulamalarla havalimanlarında düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi edinmek; ihtiyaç duyabileceğiniz restoran, ATM, bilet satış noktaları, özel lounge’lar, kayıp eşya bürosu gibi hizmetlere erişim bilgisini görmek; döviz çevirici hesap makinesine erişmek de sadece bir tuş uzaklığında.

TAV MOBİL ARTIK TÜRKÇE

Yorumlar

Mk ~ 10 yıl önce
Türkçe dil desteğini nasıl uygulayacağız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flypgskm ~ 10 yıl önce
Denedim cok basarılı değil tavdan daha basarılısını bekleriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Flightradar 24 gosteriyor pc de. Ama mobil uygulamasinda emin degilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
frequent flyer ~ 10 yıl önce
gelen uçağın nerede olduğunu , tescilini gösteriyor mu? hangi programı kullanmak lazım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000