17 Kasım 2010, Çarşamba 09:28:52

TAV MI? IC HOLDİNG Mİ? ÇELEBİ Mİ?

Ankara'ya inşa edilecek ‘uzay üssü' görünümlü 5 yıldızlı hızlı tren garı ihalesiyle ilgili çalışmalar tamamlandı.
  • KAPAK olmuş aşagıdaki yorum TAV 'dan IC ' den CELEBİ' den Atılldıktan sonra ekmek yedikleri yerlere saldıran yorumculara. Tebrikler IC Kadar başınıza taş düşsün başlıklı yorumcu.Arkadaşları çok iyi yerinden vurmuşsun TAM KAPAK olmuş :)))) Haberde gercekten güzel her 3 firmada çok başarılı son 10 yıldır görüyoruz.Hangiside alırsa işi başarı ile geregini yaparlar.
  • Ya bakıyorumda mükemmel bir haberin yorumlarınada çok sallama geliyor. Genelde işten atılan ( becerisizlikleri,dedikoduculukları veya çalışmadıkları için ) veya ayrılan personelin ,eski firmasının ismini bir yerde gördügü zaman hemen ne şekilde olursa olsun saldırıya geciyorlar.Arkadaşlar haber yorumu böyle yapılmaz vede IC holding dediginiz firma 10.000 lerce insanı bünyesinde çalıştırıp ekmek parası kazandıran firmadır ,böyle sallama yorumlarla ne firmayı küçülte bilirsiniz nede zarar verebilirsiniz.iyiki varsınız IC Holding !!!
  • tavın yaptıkları açık bence çok güzel yaparlar istanbuldada böyle bişey üsküdar ve kadıköye yakışır burdan devlet babaya sesleniyorum "devlet bize yardım etsin :)))" tav yapar bu işi istanbulada istiyoruz bundan
  • IC badem yandaşı olduğundan dolayı alma şansı var ama AYT meydanındaki rezilliği de unutmamak lazım. Bırakın bu işi profesyoneller yapsın. TAV yapsın veya Çelebi.
  • TAV bu işin piri ve üstadı. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. AHL burada gidin bakın nasıl düzenli işletiliyor görün bakın... Bu da TAV farkıdır ! Limak ın bu ihalede olmaması çok sevindirici bir durum... Şükretmek lazım...
  • IC AYT meydanında işletmecilikte sıfır olduğunu ispatlamıştır. Bana bir tane memnun olan kişi gösteremezsiniz. Dolayısı ile diğer iki şirketten bir alsın. Hele TAV alırsa zaten tam süper olur.
  • ÇELEBİ OLMASINDA KİM OLURSA OLSUN HER YERDE YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR 400 TL AYLIK VER ÇALIŞANINA BAK SONRA HERGÜN ŞİKAYET ŞİKAYET ŞİKAYET SORUNLARI BİTMİYORKİ ÇELEBİNİN İŞİ BİLMİYEN AZ PARAYLA ÇALIŞTIRDIĞI YÖNETİCİLERİDE BU KADAR DİYİP ÇEKİLİYORLAR ALLAH VEREDE ALMASINLAR
  • TAV almasın, çöker sonra metro
  • AYT havalimanını yüzüne gözüne bulaştıran bir şirkete böyle bir iş verilir mi ? SAW ve AHL güzel örnekler. Bu işi bilenler yapsın.
  • Bu tür projelerde hem yapılmasında hem işletilmesinde TAV gayet başarılı
Havalimanı işletmecileri, Ankara'da inşa edilecek hızlı tren istasyonu için açılacak ihaleye odaklandı. Proje, yap-işlet-devret (YİD) modeliyle inşa edilecek. 150 milyon dolara mal olacağı hesaplanan proje kapsamında yatırımcılara, yıllık bazda yolcu garantisi verilecek. Devlet, yolcu sayısının garantinin altında kalması durumunda yükleniciye belli bir ücret ödeyecek.

TCDD, hızlı tren hattı çalışmaları devam eden İstanbul, Konya ve Sivas'tan on binlerce yolcuyu ağırlayacak olan Ankara'ya inşa edilecek ‘uzay üssü' görünümlü 5 yıldızlı hızlı tren garı ihalesiyle ilgili çalışmaları tamamladı. İhaleyle ilgili şartname, büyük ölçüde tamamlandı. Şartnamenin, bayram sonrasında toplanacak TCDD Yönetim Kurulu'nda ele alınması ve sonuçlandırılması planlanıyor.

YOLCU GARANTİ
Projenin, 150 milyon dolara mal olacağı hesaplanıyor. Türkiye'nin ilk hızlı tren garı, havalimanları gibi YİD modeliyle ihale edilecek. İhalede, işletme ve yapımda en az süreyi veren firma ipi göğüsleyecek. Proje kapsamında yatırımcılara, yolcu garantisi verilecek. Yolcu, garantinin altında kalması durumunda devlet yükleniciye, taahhüt edilenin altında kalan her bir yolcu için fark ödemesi yapacak. Yolcunun, garantinin üzerine çıkması halinde, işletmeci firma ile TCDD, yolcu fazlasından sağlanan geliri bölüşecek.

HAVALİMANI İŞLETMECİLERİ SIRADA
TCDD, yeni yıla girilmeden proje için ihaleye çıkmayı planlıyor. TCDD yetkililerinden alınan bilgiye göre yerli ve yabancı yatırımcılar ihaleyi dört gözle bekliyor. İhaleyle özellikle Türkiye'de havalimanı inşa edip işleten şirketler çok yakından ilgileniyor. Türkiye'de havalimanı yapım ve işletmeciliğinde TAV, IC Holding, Çelebi önde gelen şirketler arasında yer alıyor.

METROYLA BAĞLANACAK
Hızlı Tren İstasyonu, Ankara'da Keçiören Metrosu'na yürüyen bantlarla da Tandoğan’a bağlanacak. Böylece istasyonu kullanan yolcuların, Ankara'nın ilçelerine metro ile rahatça ulaşımı sağlanacak.

(Habertürk)
TAV MI? IC HOLDİNG Mİ? ÇELEBİ Mİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
KAPAK olmuş aşagıdaki yorum TAV 'dan IC ' den CELEBİ' den Atılldıktan sonra ekmek yedikleri yerlere saldıran yorumculara. Tebrikler IC Kadar başınıza taş düşsün başlıklı yorumcu.Arkadaşları çok iyi yerinden vurmuşsun TAM KAPAK olmuş :)))) Haberde gercekten güzel her 3 firmada çok başarılı son 10 yıldır görüyoruz.Hangiside alırsa işi başarı ile geregini yaparlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya bakıyorumda mükemmel bir haberin yorumlarınada çok sallama geliyor. Genelde işten atılan ( becerisizlikleri,dedikoduculukları veya çalışmadıkları için ) veya ayrılan personelin ,eski firmasının ismini bir yerde gördügü zaman hemen ne şekilde olursa olsun saldırıya geciyorlar.Arkadaşlar haber yorumu böyle yapılmaz vede IC holding dediginiz firma 10.000 lerce insanı bünyesinde çalıştırıp ekmek parası kazandıran firmadır ,böyle sallama yorumlarla ne firmayı küçülte bilirsiniz nede zarar verebilirsiniz.iyiki varsınız IC Holding !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tavın yaptıkları açık bence çok güzel yaparlar istanbuldada böyle bişey üsküdar ve kadıköye yakışır burdan devlet babaya sesleniyorum "devlet bize yardım etsin :)))" tav yapar bu işi istanbulada istiyoruz bundan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
IC badem yandaşı olduğundan dolayı alma şansı var ama AYT meydanındaki rezilliği de unutmamak lazım. Bırakın bu işi profesyoneller yapsın. TAV yapsın veya Çelebi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TAV bu işin piri ve üstadı. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. AHL burada gidin bakın nasıl düzenli işletiliyor görün bakın... Bu da TAV farkıdır ! Limak ın bu ihalede olmaması çok sevindirici bir durum... Şükretmek lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
IC AYT meydanında işletmecilikte sıfır olduğunu ispatlamıştır. Bana bir tane memnun olan kişi gösteremezsiniz. Dolayısı ile diğer iki şirketten bir alsın. Hele TAV alırsa zaten tam süper olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ÇELEBİ OLMASINDA KİM OLURSA OLSUN HER YERDE YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR 400 TL AYLIK VER ÇALIŞANINA BAK SONRA HERGÜN ŞİKAYET ŞİKAYET ŞİKAYET SORUNLARI BİTMİYORKİ ÇELEBİNİN İŞİ BİLMİYEN AZ PARAYLA ÇALIŞTIRDIĞI YÖNETİCİLERİDE BU KADAR DİYİP ÇEKİLİYORLAR ALLAH VEREDE ALMASINLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TAV almasın, çöker sonra metro

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AYT havalimanını yüzüne gözüne bulaştıran bir şirkete böyle bir iş verilir mi ? SAW ve AHL güzel örnekler. Bu işi bilenler yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu tür projelerde hem yapılmasında hem işletilmesinde TAV gayet başarılı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000