18 Mart 2011, Cuma 08:21:50

TAV LİBYA'YA DÖNECEK Mİ?

TAV, Libya'ya dönme hazırlığında...
  • Libya ya yazık olacak... Uçaklarla bombalanıp yeni bir IRAK kaousu orataya çıkacak... Siviller ölecek... GAVURUN NER ZAMAN 1.Cİ ÖNCELİĞİ PETROL DUR !!! PETROL UGRUNA DÖKTÜĞÜ KANIN HADDI HESABI YOK... *** YAŞASIN ZALIMLER İÇİN CEHENNEM ***
  • Bu yazı yayımlandığında sanırım Libya'ya müdahale kararı açıklanmamıştı.Libya'ya dönme değil,oraya gönderilen personelin nasıl dönüşünün sağlanacağı tartışılmalı.
TAV Holding CEO'su Sani Şener, olaylar nedeniyle ara verdikleri Trablus Havalimanı'nın inşaatına devam etmeleri için kendilerine "gelin inşaata başlayın" diye davet geldiğini belirterek, "İki mühendisi Libya'ya gönderdik. Son duruma bakıyorlar. Eğer çalışabilecek ortam olursa Libya'ya dönmeyi umut ediyoruz'' dedi.

Sani Şener, yatırımları incelemek için geldiği Tunus'ta yaptığı açıklamada, kendilerinin Tunus'taki en büyük yabancı yatırımcı olduklarını bildirdi. TAV İnşaat ile havalimanlarını, TAV Havalimanı ile de bunların işletmesini yaptıklarını anımsatan Şener, Libya'daki Trablus Havalimanı'nın inşasını kendilerinin üstlendiğini belirtti. Yaşananlardan dolayı bu ülkeyi geçici olarak terk ettiklerini ve bu inşaatı durdurduklarını ifade eden Sani Şener, yakın zamanda Libya'ya döneceklerini söyledi. Karışıklıklar bir süre devam etse de Trablus'ta güvenlik konusunda bir sıkıntı olmayacağına inandıklarını vurgulayan Şener, Libya'daki havalimanı inşaatının yarısına yakın bölümünün tamamlandığını da bildirdi. Şener, TAV olarak inşaata yönelik ortaklarıyla Malta'da ofis kurduklarınıda dile getirdi.
TAV LİBYA'YA DÖNECEK Mİ?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Libya ya yazık olacak... Uçaklarla bombalanıp yeni bir IRAK kaousu orataya çıkacak... Siviller ölecek... GAVURUN NER ZAMAN 1.Cİ ÖNCELİĞİ PETROL DUR !!! PETROL UGRUNA DÖKTÜĞÜ KANIN HADDI HESABI YOK... *** YAŞASIN ZALIMLER İÇİN CEHENNEM ***

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu yazı yayımlandığında sanırım Libya'ya müdahale kararı açıklanmamıştı.Libya'ya dönme değil,oraya gönderilen personelin nasıl dönüşünün sağlanacağı tartışılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000