08 Mart 2016, Salı 10:49:06

TAV Kadınlar Günü’nü TEV işbirliği ile kutladı

TAV Havalimanları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde işlettiği havalimanlarına gelen kadınlara, Türk Eğitim Vakfı’ndan (TEV) aldığı kitap ayraçlarını armağan etti. TAV bu yolla TEV’in kız öğrencilerin eğitimine destek vermek için gerçekleştirdiği projeye katkı sağladı.

TAV Havalimanları işlettiği havalimanlarında, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Türkiye Eğitim Vakfı’nın (TEV) tasarladığı kitap ayraçlarını kadın yolculara hediye etti. TEV ile ortaklaşa gerçekleştirilen proje ile kız öğrencilerin eğitimine destek olmak hedeflendi.

TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü “TAV Havalimanları olarak, faaliyetlerimizin ancak yaşadığımız toplum için fayda yarattığı sürece anlamlı olabileceğine inanıyoruz. Kadınların toplumsal yaşamda çok fazla engelle karşı karşıya kaldığı yadsınamaz bir gerçek. Eğitim ise bu engelleri kaldırma yolunda atılması gereken en önemli adım. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kız öğrencilerin eğitimine bu konuda etkili projeler yürüten TEV ile işbirliği gerçekleştirerek katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

TEV’in kızların eğitimine destek sağlamak amacıyla tasarladığı kitap ayraçları, İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Milas Bodrum ve Gazipaşa Alanya havalimanlarında güvenlik noktaları, özel yolcu salonları, duty free ve yiyecek-içecek alanlarında çalışanlar tarafından kadınlara takdim edildi.



TAV Kadınlar Günü’nü TEV işbirliği ile kutladı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000