18 Nisan 2010, Pazar 16:00:02

TAV İzmir: "Mağduriyet söz konusu değil"

TAV İzmir Adnan Menderes Havalimanı Genel Müdürü Erkan Balcı, İzlanda’daki volkanik yanardağın faaliyete geçmesiyle oluşan hava şartları sonucu Avrupa’daki birçok ülkenin hava sahasını trafiğe kapatmasıyla uçuş iptallerinin olduğunu, ancak yolcuların İzmir’de mağduriyet yaşamadığını söyledi.
  • sen yapmasan da yapıyormuş gibi yap insanlar nasıl olsa inanır.
  • Aynı ve benzeri sorunları bende yaşadım tamamen haklısınız
  • bende aynı fikirdeyim İzmir TAV ın en iyi yaptığı iş REKLAM, yolcu ve yakınları surun yaşadığı zaman muhatap bulamaz, bagjınla yürüyen merdiveni kullanamazsın, danışmada eleman bulamazsın, otopaktan çıkacam diye 2 saat dolaşırsın, yetkili ararsın bulamazsın sonrada mağduriyet sözkonusu deyil diye reklam yaparlar
  • aynı fikirdeyim.belirgin bir personel eksikliği göze çarpıyor.tam bir rezalet...muhattap bulunmuyor..ilk a.ıldığında böyle değildi.acaba personelmi eksiltildi ?böyle bir işletmede bu yapıldıysa yazıkk..
  • daha önce geldiğimiz hava limanınızda bizim gibi kilolu insanların yürüyen bantlarda,merdivenlerde ve asansörlerde yaşadıgı sorunları defalarca söylememize ragmen çözüm bulunamamıştır. uçaktan inerkenbile bu sorunları yaşıyoruz(bagajımız olmamasına ragmen) bizi karşılamaya gelen yakınlarımız danışmada görevli, muhattap bile bulamıyor sayın balcı bu konulara nasıl çözüm bulacak merakla bekliyoruz.

Balcı, 14 ülkenin hava sahalarını trafiğe kapatması nedeniyle Türk Hava Yolları ve diğer havayolu şirketlerinin İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda da yoğun uçuş iptallerinin söz konusu olduğunu belirtti.

Uçuş iptallerinin daha çok Kuzey Avrupa bölgesindeki ülkeleri kapsadığını ve karşılıklı olduğunu ifade eden Balcı, "Seferleri iptal edilen yolcuların mağdur olmamaları için havayolları şirketleri yolcuları otellere yönlendiriliyor. Havalimanında kalan veya bekleyen yolcu yok. Dolayısıyla uçuş iptalleri dışında bir mağduriyet söz konusu değil. Hava trafiğinin ne zaman açılacağı konusunda net bir bilgi yok" dedi.

 

TAV İzmir: "Mağduriyet söz konusu değil"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
sen yapmasan da yapıyormuş gibi yap insanlar nasıl olsa inanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aynı ve benzeri sorunları bende yaşadım tamamen haklısınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bende aynı fikirdeyim İzmir TAV ın en iyi yaptığı iş REKLAM, yolcu ve yakınları surun yaşadığı zaman muhatap bulamaz, bagjınla yürüyen merdiveni kullanamazsın, danışmada eleman bulamazsın, otopaktan çıkacam diye 2 saat dolaşırsın, yetkili ararsın bulamazsın sonrada mağduriyet sözkonusu deyil diye reklam yaparlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aynı fikirdeyim.belirgin bir personel eksikliği göze çarpıyor.tam bir rezalet...muhattap bulunmuyor..ilk a.ıldığında böyle değildi.acaba personelmi eksiltildi ?böyle bir işletmede bu yapıldıysa yazıkk..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
daha önce geldiğimiz hava limanınızda bizim gibi kilolu insanların yürüyen bantlarda,merdivenlerde ve asansörlerde yaşadıgı sorunları defalarca söylememize ragmen çözüm bulunamamıştır. uçaktan inerkenbile bu sorunları yaşıyoruz(bagajımız olmamasına ragmen) bizi karşılamaya gelen yakınlarımız danışmada görevli, muhattap bile bulamıyor sayın balcı bu konulara nasıl çözüm bulacak merakla bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000