09 Şubat 2012, Perşembe 16:12:33

TAV İşletme Hizmetleri, Emitt Fuarı’nda!

TAV İşletme Hizmetleri “primeclass” CIP Servis, TAV Passport Kart, Havaş Turizm & Seyahat Acentası markaları ile Emitt Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılıyor.
9-12 Şubat 2012 tarihlerinde TÜYAP’da düzenlenen Emitt Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na, 60 ülke ve yüzlerce turizm merkezi iştirak ediyor. Bu sene, 16. kez düzenlenen fuar’da TAV İşletme Hizmetleri’nin önemli markaları “primeclass” CIP Servis, TAV Passport Kart ve Havaş Turizm & Seyahat Acentası, 7. salondaki özel konsept dizayn standları ile yer alıyor.

TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu, “Turizm sektöründeki ilişkilerin gelişmesinde önemli bir yeri olduğunu düşündüğümüz Emitt Fuarı’nda bu sene 4. yılımız. TAV İşletme Hizmetleri’nin markalarından olan Havaş Turizm & Seyahat Acentamız, havalimanlarında ayrıcalıklı yolcu hizmetleri sunan “primeclass” CIP Servis ve TAV Passport Kart ile sektöre yaptığımız katkıyı, hizmetlerimizdeki yenilikleri bir kez daha tanıtma fırsatını elde edeceğiz” dedi.

TAV Havalimanları’ndan gerçekleştirilen seyahatleri esnasında yolcular “Kişiye özel yolcu hizmetleri” sunan “primeclass” CIP Servis ile tüm uçuş işlemlerinde havayolu ve uçuş sınıfı gözetmeksizin asistanlık alıyorlar. Ayrıca, transfer, uçak kiralama, çiçekle karşılama gibi taleplere cevap veren servisler de sunuluyor.

A grubu bir seyahat acentası olan Havaş Turizm & Seyahat Acentası, TAV İşletme Hizmetleri güvencesiyle bireysel ve kurumsal müşterilerine, uçak bileti, otel rezervasyonları, araç kiralama, tur organizasyonları, kongre - seminer - toplantı organizasyonları konusunda uzman ekibiyle profesyonel hizmetler veriyor.

2010 yılında hayata geçirilen ve üyelerine TAV Havalimanları’nda ayrıcalıklı hizmetler sunan TAV Passport Kart ile 30 gün ücretsiz otopark ve vale hizmeti, güvenlik ve pasaport noktalarından hızlı geçişler, ücretsiz lounge kullanımı, duty free’de özel kasa ve indirim fırsatları, havalimanındaki restoran ve kafeler ile de transfer ve konaklamalarda fark yaratan indirimleri içeren özel fırsatları sunmaya devam ediyor.
TAV İşletme Hizmetleri, Emitt Fuarı’nda!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000