18 Ekim 2011, Salı 10:42:22

TAV İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRÜ DEĞİŞTİ

TAV Havalimanları Holding İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne Yiğit Oğuz Duman atandı.
  • kendilerine sonsuz başarılar dilerim
  • Başarılar diliyorum. Bordo kravat yakışmış
Değişim yönetimi, insan kaynakları yönetimi, endüstriyel ilişkiler, müşteri deneyimi yönetimi, satınalma, idari işler, kalite güvence uygulamaları ve iş hukuku gibi konularda 16 yıllık toplam deneyimi ile Personel Yönetimi Derneği Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Duman, Ekim 2011 itibariyle göreve başladı.

Yiğit Oğuz Duman, 1996 yılında Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2001 yılında Koç Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Kariyerine 1995 yılında Kibar Holding A.Ş.’de başladı. Dış ticaret, otomotiv, metal ve gıda gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren grupta değişim yönetimi, insan kaynakları yönetimi, endüstriyel ilişkiler, kalite güvence uygulamaları ve iş hukuku gibi ana konu başlıklarında aktif sorumluluklar aldı. Assan Alüminyum’da İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve Kibar Holding’de İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörlüğü görevlerinde bulundu. 2008 yılında bünyesine katıldığı Turkcell Superonline’da İnsan Kaynakları, Satınalma, İdari İşler ve Müşteri Deneyimi Yönetimi ana başlıklarında görev alarak İş Destek Genel Müdür Yardımcılığı ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı rollerini üstlendi.

1995 yılında üyesi olduğu Türkiye’nin İnsan Kaynakları Yönetimi alanındaki en büyük STK’sı olan Türkiye Personel Yönetimi Derneği'nin (PERYÖN) 2001 yılından itibaren Yönetim Kurulları’nda çeşitli yöneticilik görevlerini üstlenen Duman, 2005-2010 yılları arasında PERYÖN Genel Başkanlığı görevini yürüttü. Duman, halen aynı dernekte Genel Başkan Yardımcısı’dır.
TAV İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRÜ DEĞİŞTİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
kendilerine sonsuz başarılar dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başarılar diliyorum. Bordo kravat yakışmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000