06 Haziran 2008, Cuma 07:55:01

TAV ihaleyi kaptı!

Hartum Havalimanı inşaat ihalesini kazanan TAV İnşaat, ihalede Suudi Bin Laden Group’u elerken, bir Türk firmasının yurtdışında yaptığı en büyük projeyi de üstlenmiş oldu...
  • TAV şirketini tebrik ediyorum,TAV"a geçiş yapmak istiyorum kısmetse,düzense düzen ,kendini kanıtlamış bir şirket
  • bu ne ya herkes insan kaynaklarından bahsediyor anlaşmış gibi...önce tebrik edelim..bir inşaat ihalesi daha kazanıldı..tav yöneticileri işini bilir heyecan yapmayalım...
  • AYNI ATILIMI İNSAN KAYNAKLARINDA DA YAPARSA TAV I KİMSE TUTAMAZ..İLK BAŞLADIĞI ZAMANLARDAKİ KALİTELİ VE DİPLOMALI PERSONELLER YOK ARTIK ..YÜZLER GÜLMÜYOR..
  • TAV kendi büyüklüğünün farkına varıp insan kaynaklarında dhmi nin boyunduruğu altında olmaktan kurtulmalı, kaliteli, eğitimli personele yönelmelidir..
  • TAV insan kaynakları konusunda da gelişmesi gereken en ciddi kuruluşlarımızdan birisi. Gidecek birileri her zaman bulunur. Tebrikler.
  • TAV İnşaat, havalimanı deneyimi olan personelini oraya göndermekte zorlanacaktır. Güzel bir proje hayırlı olsun.
  • Hayirli olsun,TAV Turkiyenin yukselen yildizi ve gururumuz, yolu acik olsun...

Yurtdışında Dubai, Gürcistan, Mısır, Katar, Tunus ve Libya’da havaalanı yapan TAV İnşaat, listeye Sudan’ı da ekledi. TAV İnşaat, Sudan’ın en büyük havaalanı olacak başkent Hartum’daki Yeni Hartum Uluslararası Havaalanı inşaatı projesini tek başına aldı. 2.5 milyar dolara malolması beklenen projeye TAV İnşaat ile birlikte en ciddi teklif El Kaide lideri Usame Bin Laden’in kardeşi Tarık Bin Laden’in şirketi Bin Laden Group’tan geldi. TAV İnşaat ihalede Bin Laden’i geride bıraktı.

Afrika’nın en büyük havaalanı olması planlanan Yeni Hartum Uluslararası Havaalanı, 94 kilometrekarelik bir alana inşa edilecek. Projede hükümet ofisleri ve büyük bir serbest ticaret merkezi de olacak. Ülkenin kalkınmasına ivme vermesi beklenen yeni havaalanı toplam 10 milyon yolcu kapasiteli olacak. 4 bin metrelik uzunluk, 60 metrelik genişliğinde 2 pistin yer alacağı havaalanında 86 bin metrekarelik yolcu terminalinin dışında 300 odalı bir de uluslararası otel zinciri yer alacak.

Tek başına en büyük proje

TAV İnşaat, 2.5 milyar dolarlık projeyi üstlenerek ayrıca Türk müteahhitlik sektörüne bir rekor da kırdırdı. TAV İnşaat, böylece bir Türk firmasının yurtdışında üstlendiği en büyük projeyi almış oldu. Projeyi doğrulayan TAV İnşaat yetkilileri, “TAV İnşaat, Sudan yönetimi tarafından tercih edilen firma olarak açıklandı. Gerekli olan finansman bulunduğunda tüm inşaatları TAV İnşaat yüklenecek” denildi.

El Kaide bağlantısını reddetti

Kabe’nİn karşısında Zem Zem Tower’ı inşa eden Bin Laden Group son olarak Kızıldeniz üzerinde dünyanın en büyük köprüsünü yapmaya hazırlanıyor. El Kaide terör örgütü lideri Usame Bin Laden’in kardeşi Tarık Bin Laden tarafından yönetilen şirketin, El Kaide ve Usame Bin Laden’le bağlantısı bulunduğu iddiasını reddetmişti.

 

TAV ihaleyi kaptı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Cris ~ 16 yıl önce
TAV şirketini tebrik ediyorum,TAV"a geçiş yapmak istiyorum kısmetse,düzense düzen ,kendini kanıtlamış bir şirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nöb. term. mem. ~ 16 yıl önce
bu ne ya herkes insan kaynaklarından bahsediyor anlaşmış gibi...önce tebrik edelim..bir inşaat ihalesi daha kazanıldı..tav yöneticileri işini bilir heyecan yapmayalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G ~ 16 yıl önce
AYNI ATILIMI İNSAN KAYNAKLARINDA DA YAPARSA TAV I KİMSE TUTAMAZ..İLK BAŞLADIĞI ZAMANLARDAKİ KALİTELİ VE DİPLOMALI PERSONELLER YOK ARTIK ..YÜZLER GÜLMÜYOR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H. ~ 16 yıl önce
TAV kendi büyüklüğünün farkına varıp insan kaynaklarında dhmi nin boyunduruğu altında olmaktan kurtulmalı, kaliteli, eğitimli personele yönelmelidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O ~ 16 yıl önce
TAV insan kaynakları konusunda da gelişmesi gereken en ciddi kuruluşlarımızdan birisi. Gidecek birileri her zaman bulunur. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maraba ~ 16 yıl önce
TAV İnşaat, havalimanı deneyimi olan personelini oraya göndermekte zorlanacaktır. Güzel bir proje hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 16 yıl önce
Hayirli olsun,TAV Turkiyenin yukselen yildizi ve gururumuz, yolu acik olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000