05 Eylül 2008, Cuma 15:16:23

TAV Havalimanları'nda semah şöleni

Ramazan ayı nedeniyle TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen Atatürk, Esenboğa ve Adnan Menderes Havalimanları'nda semazenlerin yaptığı gösteriler ilgiyle izlendi.
  • semaH gösterisi değil dispatch sema gösterisi. aralarında fark var
  • Bu mubarek ayda cok guzel bir dusunce tebrik ediyorum,yorumlara cevap yazmak adetim deil ama sn.Dispatch kardeşimin fırın ekmek yemesi lazım ki dusene bilsin ezbere set sıtadan file plan yapmakla dispatch olunmıyacagi gibi elestirini farlı yazabilirdin benim dusuncem saygılarımla
  • havaalanında semah ne demektir yahu ?????
  • Devamini bekleriz.Basarili olacagina inaniyorum.

TAV Havalimanları Holding işletmesindeki Atatürk, Esenboğa ve Adnan Menderes Havalimanları'nda Tasavvuf müziği eşliğinde semazenlerin dönüşünü seyreden yerli ve yabancı yolcular, gösteriyi büyük bir dikkatle izlerken bolca fotoğraf çektiler. Gösteri sırasında dağıtılan broşürlerle yolcular, yapılan gösteriler hakkında bilgilendirildi. 

Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar Terminali'nde başlayan etkinlikte semazenlerin dönüşünden etkilenen küçük bir kız çocuğunun da dönmeye çalışması dikkatlerden kaçmadı.

Gösteriyi izleyen yolcular, gösterinin özellikle havalimanında düzenlenmesinin Türk-İslam kültürünün tanıtımı açısından güzel olduğunu söylediler.

mevlana

mevlana

mevlana

mevlana

TAV Havalimanları'nda semah şöleni

Yorumlar

zuhahaha ~ 16 yıl önce
semaH gösterisi değil dispatch sema gösterisi. aralarında fark var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Life is Life ~ 16 yıl önce
Bu mubarek ayda cok guzel bir dusunce tebrik ediyorum,yorumlara cevap yazmak adetim deil ama sn.Dispatch kardeşimin fırın ekmek yemesi lazım ki dusene bilsin ezbere set sıtadan file plan yapmakla dispatch olunmıyacagi gibi elestirini farlı yazabilirdin benim dusuncem saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dispatch ~ 16 yıl önce
havaalanında semah ne demektir yahu ?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Devamini bekleriz.Basarili olacagina inaniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000