20 Eylül 2010, Pazartesi 14:55:31

TAV HAVALİMANLARI ACI'IN EĞİTİM MERKEZİ OLDU

TAV Havalimanları, Airports Council International (ACI)’ın Eğitim Merkezi oldu...
  • Btavo TAV'a. Yakışır valla.
  • Bence TAV bu konuda büyük bir adım atmış. Yarım yamalak "biz bunu böyle yapardık" diyen "abilerinden" öğrenmek zorunda değil artık demek ki çalışanlar. Ayrıca "Nasıl Yani" diye başlık atan arkadaşa: bu akademide bir şeyler öğrenen ve sertifikasını alan adam ileriye daha güvenle bakabilir, yükselme umudunu güçlendirir ve işsiz kalmaktan da korkmaz bence. Düşünsene, elinde sertifikası olan eğitimli ve tecrübeli birini mi alırsın işe yoksa sadece "abi 10 senedir bu işteyim, ne iş olsa yaparım" diyeni mi ? Ben bu akademide eğitime alınan bir çalışan olsam elbette daha mutlu olurum. Bravo TAV' a bence.
  • TAV a yakışır... Darısı Istanbulun diğer havalimanına
  • TAV çalışanların mutluluğuna adanmış bir kurum mu? iyi ki söylediniz, haberim yoktu
Uluslararası Havalimanları Konseyi ACI ile TAV Havalimanları “küresel eğitim merkezi” işbirliği anlaşması imzaladı. ACI’ın yeni “küresel eğitim merkezi” Avrupa, Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden havacılık profesyonellerinin gelişimi için yeni “hub” oldu.

Küresel hedeflerinden birisi havalimanlarını uluslararası boyutta gelişimi ve havalimanlarının kalite standartlarının yükseltilmesi olan Uluslararası Havalimanları Konseyi ACI, TAV Havalimanları’yla “küresel eğitim merkezi” anlaşması imzaladı. Dünya genelinde 1600’ün üstünde havalimanının üye olduğu ACI, imzalanan sözleşmeyle TAV Havalimanları’nın eğitim kurumu TAV Akademi işbirliği ile havacılık profesyonellerinin eğitimi için çalışacak.

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, stratejik konumuyla İstanbul’un havacılık alanında da küresel bir merkez haline gelmesi yolunda önemli bir adım attıklarını ifade etti. Şener,“Yılda ortalama 40 milyon yolcuya ev sahipliği yapan TAV Havalimanları, yolcularına mükemmel hizmet sunmanın yanı sıra hizmetlerini çalışanlarının mutluluğuna da adanmış bir kurumdur. TAV Havalimanları olarak, ana stratejilerimizden biri, 2006’daki kuruluşundan bugüne kadar 30.000’den fazla çalışanımıza eğitim veren TAV Akademi aracılığıyla, bulunduğumuz ülkelerdeki insan sermayesine yatırım yapmaktır…” dedi. Havacılık profesyonellerinin kalitesinin müşteri deneyimi üzerinde etkisi bulunduğunu bildiklerini söyleyen Şener, “ACI/TAV işbirliği ile özellikle bu bölgedeki havacılık sektöründeki profesyoneller için, yetkinlik ve liderlik gelişiminde önemli olanaklar sağlayarak, hızlı büyüme ve uluslararası entegrasyonun yarattığı artan talebi karşılayacağına inanıyoruz” dedi.

ACI Genel Direktörü Angela Gittens ise “ACI olarak, kuruluşumuzun en etkin ve destekleyici üyelerinden biri olan TAV Havalimanları ile hem bölgesel, hem de küresel düzeydeki bu yeni ortaklığa girmekten memnuniyet duymaktayız. Gelişim projelerini Türkiye sınırlarının ötesine taşıyan TAV Grubu, , bu yeni merkez aracılığıyla performans standartlarımızın küreselleşmesini desteklemeye devam edecektir. Havacılık sektöründe, sürdürülebilir bir geleceği inşa edebilmenin temeli, insan sermayesini geliştirmeye kendini adamaktır” dedi.

ACI/TAV işbirliğini bu yeni boyuta taşımada Cenevre’deki ACI World ekibi ile yakın işbirliği yapan TAV Havalimanları Holding İnsan Kaynakları Direktörü Özlem Tekay, “TAV’ın ACI ile olan uzun süreli iş birliği ve yeni eğitim merkezinin açılışı, rekabetin ve büyümenin yüksek olduğu uluslararası havacılık sektörüne, sürdürülebilir liderlik ile yüksek kalitede operasyon ve hizmet sunma açısından katkıda bulunacaktır. İstanbul’un benzersiz konumu, eğitim merkezini Avrupa, Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan katılımcıları bu merkezde bir araya getirmek için ideal bir hub oluşturuyor.“ dedi.

Airport Otel’in yanında yer alan ve kent merkezine yakınlığı sebebiyle ulaşım kolaylığı bulunan ACI/TAV Eğitim Merkezi, 100 kişiden fazla katılıma olanak sağlayan 4 konferans salonu ve 7 ayrı eğitim odası ile gelişmiş bir eğitim tesisine sahip. Donanım açısından, son teknolojiye sahip araçlar ile katılımcıların üst seviyede ve tüm beklentilerini karşılayacak nitelikte modern özelliklere sahip bulunuyor.
TAV HAVALİMANLARI ACI'IN EĞİTİM MERKEZİ OLDU

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Btavo TAV'a. Yakışır valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence TAV bu konuda büyük bir adım atmış. Yarım yamalak "biz bunu böyle yapardık" diyen "abilerinden" öğrenmek zorunda değil artık demek ki çalışanlar. Ayrıca "Nasıl Yani" diye başlık atan arkadaşa: bu akademide bir şeyler öğrenen ve sertifikasını alan adam ileriye daha güvenle bakabilir, yükselme umudunu güçlendirir ve işsiz kalmaktan da korkmaz bence. Düşünsene, elinde sertifikası olan eğitimli ve tecrübeli birini mi alırsın işe yoksa sadece "abi 10 senedir bu işteyim, ne iş olsa yaparım" diyeni mi ? Ben bu akademide eğitime alınan bir çalışan olsam elbette daha mutlu olurum. Bravo TAV' a bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TAV a yakışır... Darısı Istanbulun diğer havalimanına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TAV çalışanların mutluluğuna adanmış bir kurum mu? iyi ki söylediniz, haberim yoktu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000