25 Kasım 2014, Salı 10:03:38

TAV HAVALİMANLARI 3 ÖDÜL BİRDEN ALDI

TAV Havalimanları, Türkiye Yatırımcı İlişkileri Derneği’nin (TÜYİD) düzenlediği Yatırımcı İlişkileri Zirvesi’nden üç ödülle döndü.
  • Herşey iyi de havaşı ne hale getirdiniz öyle. Rezil oldu koca şirket

TAV Havalimanları, Türkiye Yatırımcı İlişkileri Derneği’nin (TÜYİD) düzenlediği Yatırımcı İlişkileri Zirvesi’nden üç ödülle döndü. TAV, “En iyi Faaliyet Raporu” kategorisinde ilk sırada yer almak üzere, “En iyi İnternet sitesi” ve “Finansal sonuçların paylaşımı alanında en iyi şirket” olmak üzere üç dalda ödüle layık görüldü.

TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nursel İlgen, "TAV Havalimanları olarak faaliyet gösterdiğimiz her alanda uluslararası standarlarda değer üretmek için çaba gösteriyoruz. Bu çabanın Yatırımcı İlişkileri’ne yansımasında bizi motive eden en önemli unsur var olan ile yetinmeyip daha iyiye ve daha güzele ulaşma gayretidir. Gerçek bilginin zamanında ve eşit olarak paylaşılması konusundaki farkındalığımız ve proaktif yaklaşımımız sonucunda, bu yıl oldukça kapsamlı ve titiz değerlendirme süreci sonrasında üç dalda ödüle layık görülüyor olmamız bizim için büyük bir gurur. Doğru yolda olduğumuzun ve bu işi ne denli iyi yaptığımızın onaylanıyor olması bize ayrıca mutluluk veriyor. Her konuda verdiği destek ile vizyonumuzu daha da ileriye taşımamızı sağlayan üst yönetimimize ve bu başarıya katkısı olan tüm paydaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim" dedi.

TAV HAVALİMANLARI 3 ÖDÜL BİRDEN ALDI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Herşey iyi de havaşı ne hale getirdiniz öyle. Rezil oldu koca şirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000