10 Mart 2012, Cumartesi 12:38:05

"TAV GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR"

TAV Havalimanları sponsorluğunda "Fotoğraflarla AB Diyaloğu" sergisi Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Katı Terminali'nde açıldı.
  • ŞUNLARIN HANGİSİNDE NUR YOK Kİ...MAŞALLAHH HEPSİ NURTOPU GİBİLER ÜLKEMİZİ HERYERDE BU YAKIŞIKLIKLARI İLE CANAVAR GİBİ TEMSİL EDERLER EVELALLAHHHHHHHHH....)))
  • degerli bakan bu pegasus ile bir acenta olarak almanyada yasayan bir vatandas olarak aldigimiz sikayetler uskudara merdiven olur inanin bunlarin ticaret anlayisi herseyden para cikarmak kilo yuk parasi yeme icme parasi su veriyolar 3 euro 2 euro opsiyon uzatma parasi ah bir bilseniz bunlarin ticaret anlayislarini ah
  • Başlık ''Pegasus'a Övgü'' diye atılmış ama yazıda Pegasus adı geçmiyor ve ''özel bir şirket'' olarak ve çoğul olarak özel şirketlerden bahsedilmiş. Bu şekildeki başlık doğru mu?
  • pegasus u övmüşse otobüsçülüğü övmüş demekki.
  • anlayamadığım konu pegasusu nerede övmüş öyle bir yazı göremedim de...
  • syn Bağış uzunyıllar yurtdışı tecrübesiyle havacılığa en yakın siyasi..THY nin yanında pegasus la uçması kendisinin objektifliğini gösterir.buna rağmen milli gururumuz THY desteğe devam..
  • Yarinin kuvvetli hava yollarindan birisi olacagina suphe yok. Oldukca iyi gidiyor. Calisan memnuniyetini, onlarin maaslarini optimize ederek arttirabilirse, yeri yukarilardadir. CUNKU BIR ISLETMEYI LIYAKATLI, EHIL ve MEMNUN PERSONEL yuceltir. Ayrica Sn.Bagis`i seyahatinde PEGASUS`u sectigi icin kutlamak gerek. Bu bir motivasyondur. Tebrikler.
  Avrupa Birliğinden Sorumlu Bakan Egemen Bağış ve TAV Holding CEO'su Sani Şener'in aralarında bulunduğu açılışa, Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın, DHMİ Başmüdürü Celal Özuğur, Emniyet Şube Müdürü Şener Yılmaz gibi isimler de katıldı. Serginin açılış öncesi Sani Şener, Egemen Bağış'a Open Gate uygulamasıyla ilgili kısa bilgi verdi.

Konuşmasının başında farklı inanç gruplarına ait vatandaşlarımızın birlikte yaşayabilecekleri bir ülke için çalıştıklarını belirten Bağış “Libya uçaklarını yolcular tıka basa dolduruyor. Eğer orada insanlar hayatlarını riske ederek, yaşam standartları, demokrasi adına yola çıkıyorsa ilham kaynakları Türkiye’dir. Böyle bir sergiyi Türkiye’nin en büyük ve ilk uluslararası havalimanında, Avrupa’nın en büyük 10 havalimanından birinde açıyor olmaktan dolayı öncelikle TAV’a teşekkür ediyorum. Artık Avrupa’nın neresine gidersem gideyim TAV ile ilgili çok güzel şeyler duyuyorum. TAV buraya gelsin bizi yönetsin diyen Avrupa’lı liderler gördüm. Belki Türkiye son bir senede AB sürecinde yeni fasıl başlıkları açamıyor ama TAV gibi Türk firmaları Avrupa’da Türkiye’nin ismini yüceltmeye devam ediyor. Yolcu sayımız 2003 yılı itibariyle dört kat arttıysa, havayolu halkın yolu olduysa bu gurur verici birşeydir” diye konuştu.

Egemen Bağış geçtiğimiz gün Brüksel’e özel bir firma ile uçtuğunu ve gururlandığını da ifade ederken “Türk Hava Yolları zaten milli gururumuz. Fakat özel şirketlerimizin de yurt dışına uçuş yaptığını ve uçaklarını doldurabildiklerini görmek, Avrupa’nın önde gelen ülkelerinden birisi olduğumuzu görmek beni gururlandırıyor” diyerek havacılık alanındaki gelişmelere de değindi.

Türkiye’nin AB üyelik sürecinin yerelde başladığını sözlerine ekleyen Bağış “Hakkari’de de Edirne’de de Türkiye’nin baştan sona AB zihniyetiyle çalışmalar yapılıyor ve biz Avrupa’nın önyargısını kırmak için durmadan bu çalışmalara devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Serginin ardından TAV CEO’su Sani Şener, Bakan Egemen Bağış’a günün anlam ve önemini belirten bir plaket takdim etti. Daha sonra birlikte sergiyi gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Bağış, kısa bir süre sonra Atatürk Havalimanı’ndan ayrıldı.









"TAV GÖĞSÜMÜZÜ KABARTIYOR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
ŞUNLARIN HANGİSİNDE NUR YOK Kİ...MAŞALLAHH HEPSİ NURTOPU GİBİLER ÜLKEMİZİ HERYERDE BU YAKIŞIKLIKLARI İLE CANAVAR GİBİ TEMSİL EDERLER EVELALLAHHHHHHHHH....)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
degerli bakan bu pegasus ile bir acenta olarak almanyada yasayan bir vatandas olarak aldigimiz sikayetler uskudara merdiven olur inanin bunlarin ticaret anlayisi herseyden para cikarmak kilo yuk parasi yeme icme parasi su veriyolar 3 euro 2 euro opsiyon uzatma parasi ah bir bilseniz bunlarin ticaret anlayislarini ah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Başlık ''Pegasus'a Övgü'' diye atılmış ama yazıda Pegasus adı geçmiyor ve ''özel bir şirket'' olarak ve çoğul olarak özel şirketlerden bahsedilmiş. Bu şekildeki başlık doğru mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pegasus u övmüşse otobüsçülüğü övmüş demekki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
anlayamadığım konu pegasusu nerede övmüş öyle bir yazı göremedim de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
syn Bağış uzunyıllar yurtdışı tecrübesiyle havacılığa en yakın siyasi..THY nin yanında pegasus la uçması kendisinin objektifliğini gösterir.buna rağmen milli gururumuz THY desteğe devam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yarinin kuvvetli hava yollarindan birisi olacagina suphe yok. Oldukca iyi gidiyor. Calisan memnuniyetini, onlarin maaslarini optimize ederek arttirabilirse, yeri yukarilardadir. CUNKU BIR ISLETMEYI LIYAKATLI, EHIL ve MEMNUN PERSONEL yuceltir. Ayrica Sn.Bagis`i seyahatinde PEGASUS`u sectigi icin kutlamak gerek. Bu bir motivasyondur. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000