06 Eylül 2012, Perşembe 15:36:23

TAV GALERİ'DE KARMA FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, insanoğlunun uçmaya hiç bitmeyen merakını yansıtan SpotTR fotoğrafçılarının karelerinden oluşan karma serginin de açılışını gerçekleştirdi.

TAV Havalimanları’nın işlettiği İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki kültür-sanat platformu TAV Galeri’de ziyarete açılan kareler, havalimanlarını, uçakları ve havacılığı resmediyor. Uçaklar hakkında bilgi veren fotoğraf kolajlarından oluşan ”Karma Fotoğraf Sergisi’’, dünyanın önde gelen havacılık organizasyonları arasında gösterilen Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları fuarı Airex ile “aynı gün” TAV Galeri’de ziyarete açılma özelliği de taşıyor. Sergi, bir ay boyunca İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki TAV Galeri’de ziyaret edilebilecek.

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde bulunan TAV Galeri açıldığı günden bu yana TEGV’in Dönüştüren Düşler, TOÇEV’in Yüzüm Umuttur, İstanbul Atatürk Havalimanı Muhabirleri’nin Objektiften Havalimanı, Gürcistan Fotoğrafları, Türkiye’de Ticari Havacılık Tarihi, Osmanlı Padişahları’nın şiirlerinden oluşan “Şiirin Sultanları” gibi 29 ayrı sergiye ev sahipliği yaptı.

TAV GALERİ'DE KARMA FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000