23 Şubat 2012, Perşembe 19:07:07

TAV ENFIDHA ÇALIŞANLARINDAN PROTESTO...

TAV'ın işlettiği Tunus'taki Enfidha-Hammamet ve Monastir Havalimanı çalışanları ülkelerinde protesto gösterisi düzenledi...
  • Araplar coşmuş yine...
  • tunus eskiden osmanlı toprakları olan bir ülke osmanlıyı ve Türkleri çok seviyorlar sayıyorlar her yönden, insanları kültürlü, bilgili ama her arap ülkesinde olan şey devlet yönetimi çökmüş, bitmiş yolsuzluk yeme içme batırdı bizim 2001 yılındaki halimiz gbi tav da havalimanı inşa etti ve de işletiyor katkı sağlıyor ülkeye yüzlrce insana iş imaknı veriyor.. Osmanlıdan sonra fransızlar sömürdü ülkeyi malesef hem de yedi bitirdi diğer ülkelere yaptığını yaptı fransızlar..
  • Son yillarda tunustan gelen Ilk guzel haber olarak nitelendiriyorum
  • Her ay maaşlarını vermesi bile yetmez mi? İnsanın çalıştığı, ekmek yediği şirketi desteklemesi için illa ki ekstradan cebine para mı koyulması gerekir? Bir şirkette çalışmak o şirketin haklarını korumayı gerektirmez mi? Çalıştığınız şirketin haklarını savunmak için önce patronun cebinizi doldurmasını mı beklersiniz? Çok merak ettim siz nasıl bir çalışansınız. Yoksa hergün işine giderken bir dünya küfür edenlerdenmisiniz? Bakın bu şirket Türk şirketidir. Türkiyenin dışarıya açılmış 10larca ciddi şirketinden biridir. En azından dışarıya karşı her ne şartta olursa olsun kendi ülkemizin değerine sahip çıkmayı öğrenmeliyiz. Rakibimiz de olsa birbirimizi aşağı çekmeye çalışan bu zihniyetten kurtulmalıyız.
  • tav kac para verdiki onlara boyle bir eylem icin
  • tava helal olsun derim.çalışanlarının şirketlerine bu kadar sahip çıkmaları takdir edilecek durum
Dün, TAV'ın işlettiği Tunus'taki Enfidha-Hammamet ve Monastir Havalimanı çalışanları yabancı yatırıcımları desteklemek adına ülkelerindeki Ulaştırma Bakanlığı önünde protesto gösterisi düzenledi.

Protestonun amacı ise oldukça sıradışıydı. Tunus'ta bazı gruplara karşı düzenlenen gösteride, yabancı yatırım ve yatırıcımları destekleyerek özellikle TAV'ın ülkeye kazandıkları ve Tunus'a olan katkısı dile getirildi.
 
Tunus'taki yabancı yatırıcımlara karşı olan bazı grupları eleştirmek ve prostesto etmek için toplanan Enfidha Havalimanı çalışanları, yabancı yatırıcımları destekleyerek TAV'ın ülkeye olan katkısına vurgu yaptı.
 
TAV Havalimanları'nın Tunus'taki işlettiği havalimanları ile Tunus'a büyük katkı yaptığı ve ülkeye hem tanıtma anlamında, hem de ekonomik anlamda kazandıklarını sloganlarla vurgulayan çalışanlar TAV'a adeta sahip çıktı.

Grup, protesto gösterilerinin ardından olaysız bir şekilde dağıldı.







TAV ENFIDHA ÇALIŞANLARINDAN PROTESTO...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Araplar coşmuş yine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tunus eskiden osmanlı toprakları olan bir ülke osmanlıyı ve Türkleri çok seviyorlar sayıyorlar her yönden, insanları kültürlü, bilgili ama her arap ülkesinde olan şey devlet yönetimi çökmüş, bitmiş yolsuzluk yeme içme batırdı bizim 2001 yılındaki halimiz gbi tav da havalimanı inşa etti ve de işletiyor katkı sağlıyor ülkeye yüzlrce insana iş imaknı veriyor.. Osmanlıdan sonra fransızlar sömürdü ülkeyi malesef hem de yedi bitirdi diğer ülkelere yaptığını yaptı fransızlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Son yillarda tunustan gelen Ilk guzel haber olarak nitelendiriyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Her ay maaşlarını vermesi bile yetmez mi? İnsanın çalıştığı, ekmek yediği şirketi desteklemesi için illa ki ekstradan cebine para mı koyulması gerekir? Bir şirkette çalışmak o şirketin haklarını korumayı gerektirmez mi? Çalıştığınız şirketin haklarını savunmak için önce patronun cebinizi doldurmasını mı beklersiniz? Çok merak ettim siz nasıl bir çalışansınız. Yoksa hergün işine giderken bir dünya küfür edenlerdenmisiniz? Bakın bu şirket Türk şirketidir. Türkiyenin dışarıya açılmış 10larca ciddi şirketinden biridir. En azından dışarıya karşı her ne şartta olursa olsun kendi ülkemizin değerine sahip çıkmayı öğrenmeliyiz. Rakibimiz de olsa birbirimizi aşağı çekmeye çalışan bu zihniyetten kurtulmalıyız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tav kac para verdiki onlara boyle bir eylem icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tava helal olsun derim.çalışanlarının şirketlerine bu kadar sahip çıkmaları takdir edilecek durum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000